Şimdi Ara

'MIGROS' Kangal Sucuk KG 29.90 ((BİTTİ)) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
13
Favori
22.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalya MarkAntalya'da stok kalmamış, Erasta'yı sabah arayıp 1 kilo Apikoğlu Antrikot ayırttırmıştım iyi oldu. 1 saat önce almaya gittim zaten kalmamış orda da namet azizoğlu gurme fln var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tansaş'tan 1 kilo yapıştırdık cumhuriyet sucuğunu , teşekkürler konu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: torku42

torku sucuk denedim geçen tadı tuzu yerinde ve az yağlı, 32tl fiyatı vardı adese'de.
    Helal sertifikalıydı ayrıca.

Kayış gibiydi hocam ben bu kadar pahalıya bu kadar dandik sucuk yememiştim sırf renklendirici lezzet sıfır

• Bana yillar once bi sucuk imalatcisi gazeteye sar buzluga at dedi ben oyle sakliyorum en ufak sikinti olmuyor... Hatirlayanlar bilir eski bakkallarda gazetede muhafaza ederdi sucugu

• Cuma günü iki kangal sarı etiketli Apikoğlu ve iki kangal fermente Polonez (plastik ambalaj içinde olan) aldım...Bugün sabah da ikisinde de birer parça pişirip tadına baktım...
    Polonez zaten tadını bildiğim ve daima aldığım bir markaydı,ama bu fermente polonez sucuk ısıl işlem görene göre daha kaliteli...
    Sarı etiketli Apikoğlu da çok kaliteli bir sucuk,çiğnerken belli oluyor kalitesi...Ama benim damak zevkime hitap etmedi...Az biraz tuzlu idi ve baharat karışımı aradığım sucuk tadında değildi...
    Gündüz yeniden Migros'a gidip dört kangal daha Polonez fermente aldım...Denemek için bir kangal da Cumhuriyet aldım...Cumhuriyet; tad ve baharat olarak tam bir sucuk tadında...
    Yarın çıkınca iki kangal da Cumhuriyet alıp senelik stoğu tamamlarım...
  • Ne zaman bitiyor kampanya

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Ne zaman bitiyor kampanya

9 Şubat

• emeği geçenlere haber uçurunlara teşekkür ederiz
  • Başlığı görür Görmez Bursa sinpaştaki Migros'a gittim. Fermente olarak sadece apikoğlu parmak sucuklar kalmıştı. Aldım son 5 adeti. Şahin namet filan hep Isıl işlem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi sanalmarketten yapilan alisveris indirimindenmi bahsediyorsunuz yoksa direk market alisverisindede ayni indirim sozkonusumu .? Zira bizim sehirde sanal market servisi yok :(

• Herkes bu kadar sucuk asıl bunun saklanması önemli.Dondurucu ,sucuğun o özel tadını malesef değiştiriyor.Normal dolapta durduğu zaman belli bir süre dayanıyor ama bu defa da ya kuruyor ya da küflenebiliyor.
  • Cumhuriyet kancalı begenmedik bu kez

Ama cumhuriyet parmak deli biseydi

• Tüm marka sucuklarda indirim vardı ben 1 kg palyonez 1 kg da namet aldım kredi kart ile ödedim çıkışta vatandaş abi apikoğlu alsaydın o daha iyi dedi bende değişim için gittim kredi karta iade yapmıyorlarmış NAKİT olarak Para verdiler
  • Geçen seneki Migros Sucuk indirim konusunda bir arkadaş anlatmıştı. Aynı dediği şekilde saklıyorum ben de. Hiç bir problem yok. Sucuğun tadı hava almadığı için değişmez. 3 aylık Cumhuriyet'ten yaptım bu sabah, gayet güzel.

Bu şekilde süresiz saklayabilirsiniz, en ufak küflenme olmaz. Yumuşak-ıslak sucuk sevenler (benim gibi), buzu çözüldüğünde aynı yumuşaklığını korur. Buzdolabında peçeteye-gazeteye sarılmış sucuk gibi kurumaz.

1- Kangalı porsiyonluk olarak keseceğiz. Bir seferde ne kadar tüketecekseniz o kadar. Ben mesela 5-6'ya kesiyorum.

2- Streç filme sarıyoruz her parçayı.

3- Kilitli buzdolabı poşetine veya herhangi bir poşete doldurup ağzını bağlayıp buzdolabının buzluğuna atıyoruz.

4- Pişirmeden 10-15dk önce çıkaracağız yiyeceğimiz kadar, buzu çözülecek, kesip tavaya atacağız. Veya akşam bir parça buzluktan çıkarıp buzdolabının kahvaltılık rafına koyarsak, sabah beklemeyiz.

Afiyet olsun.

• İzmir Buca Koop Tansaş'ta
    Tansaş, Gurme, Polonez, Maret, Erşan, Namet var Şahin kalmamış.

İzmir Optimum 5m Migros'ta
    Gurme, Polonez, Maret, Erşan, Namet, Şahin, Egeden, Apikoglu var.

Tansaş'tan, 1 Maret Geleneksel Kangal aldım.
    5m Migros'tan, 3 Paket (4'lü) Apikoglu Parmak, 1 Şahin aldım.
  • Bide ilgimi şu dikkatimi çekti Ağırlık yazan yer migrosun bastığı etiketlerde fazla yazıyor
    firmanın yolladığında Ağırlık daha az

• quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Herkes bu kadar sucuk asıl bunun saklanması önemli.Dondurucu ,sucuğun o özel tadını malesef değiştiriyor.Normal dolapta durduğu zaman belli bir süre dayanıyor ama bu defa da ya kuruyor ya da küflenebiliyor.

bazi arkadaşlar buzlukta belli sarım teknikleriyle saklanır en ufak sorun olmaz demise siz tadı bozuluyor demişsiniz
    burda birçok insan sucuk aldı hemen tüketmekdense uzun süreli yemek daha mantıklı
    bu saklama işi nasıl olcak anlamadım bende buzluğa atayım diyordum arkadaş tadı deyişiyor demiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalmarketten almak istiyorumda bulamadım. Önerileriniz var mı? Hangisini alalım, 2 kilo kadar almayı düşünüyorum.

Edit: erinmeden diğer yorumaları okudum, sucugu sanalmarketten kaldırmışlar.. Bilgim yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_berkay -- 7 Şubat 2015; 23:08:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebelci

İzmir Buca Koop Tansaş'ta
    Tansaş, Gurme, Polonez, Maret, Erşan, Namet var Şahin kalmamış.

İzmir Optimum 5m Migros'ta
    Gurme, Polonez, Maret, Erşan, Namet, Şahin, Egeden, Apikoglu var.

Tansaş'tan, 1 Maret Geleneksel Kangal aldım.
    5m Migros'tan, 3 Paket (4'lü) Apikoglu Parmak, 1 Şahin aldım.

Şirinyer Tansaş'ta da Apikoğlu,Erşan ve Gurme vardı.Maalesef İzmir'de Cumhuriyet sucuğu yok.
  • b_berkay kullanıcısına yanıt
    Editlemişsiniz ama size tavsiyem gidebileceğiniz şubelerin telefonları var,arayıp stok ve markaları sorabilirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.