Şimdi Ara

MİGROS Kampanyaları [Ana Konu] (3097. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
87.267
Cevap
915
Favori
6.244.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30953096309730983099
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buraxx06

Izmir folkart migrosta tavuklarda %25indirim artı 20 tl lik tavuk alışverişinde 8 money verdi. 2kg tavuk göğüs aldim 21tlye

arkadaşım o güne özelmiydi yoksa bugünde devam edecekmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: propes

quote:

Orijinalden alıntı: buraxx06

Izmir folkart migrosta tavuklarda %25indirim artı 20 tl lik tavuk alışverişinde 8 money verdi. 2kg tavuk göğüs aldim 21tlye

arkadaşım o güne özelmiydi yoksa bugünde devam edecekmi ?

et/tavuk vb ürünlerde SKT yaklaştığında KASAP REYONU SORUMLUSU oluru neticesinde kasalardan %25 etiketi çıkartılıp satış yapılır...
  • Selamlar,

2 haftadır üst üste tbg de salça, konserve alımına 18/8 money var.

Görselde teneke kutu konserveler var. Acaba cam kavanoz konserveler dahil değilmidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünkü alışveriş moneyleri yüklenmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Selamlar,

2 haftadır üst üste tbg de salça, konserve alımına 18/8 money var.

Görselde teneke kutu konserveler var. Acaba cam kavanoz konserveler dahil değilmidir.

Açıklamada öyle birşey yazmıyorsa yatmasa dahi itiraz edebilirsiniz ama büyük ihtimal geçerlidir hocam o kadar da olamaz herhalde :) cam kavanoz da diye konserve sayılmayacak hali yok

• Tbg'deki ürünlerin tamamını moneyler ile alsak money kazanabilirmiyiz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy_03

Tbg'deki ürünlerin tamamını moneyler ile alsak money kazanabilirmiyiz acaba?

Teorik ve pratik bilgime göre kazanılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Yarinki gdi ne bilen varmi

*15-16 Nisan 2017 GDİ Komili akdeniz lezzetleri sızma zeytinyağı 9.00 tl ve Vileda ultra aktif sistem 9 .00 tl
    *17-18 Nisan 2017 GDİ Ariel 3 kg 20 yıkama 9 tl ve Touch me rejisör koltuk 9.00 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 14 Nisan 2017; 13:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpine75

Mobil sanal market uygulamasını kullanıyorum.kampanyaları takip edip yararlaniyorum fakat Migros mobil uygulamasını indirdim kart no soyad ile giriş yaptığımda kart bilgileri eksik diyor. Telefon numarası ile de giriş yapamıyorum. Girdiğiniz telefona ait
    kart bulunamadı diyor. Moneyclub.com.tr ye girip kartı kaydetmeyi deniyorum telefon daha önce kaydedilmiştir diyor. Migros mobil uygulamasını nasıl kullanabilirim.

Öncelikle Migros müşteri hizmetleriyle iletişime geçmenizi öneririm, kart numaranızı onlara söylediğinizde kayıtlı herhangi bir bilginiz olup olmadığını söyleyecektir, gerekirse bilgilerinizi kaydedecektir. Yalnız "money club kartınızı ilk kullanımdan itibaren 3 ay içerisinde kayıt etmeniz gerekmektedir. Üye olmadığınız takdirde kartınızı kullanıma kapatılacak ve Money clubın hiçbir fırsatı geçerli olmayacaktır." şeklinde bir yazı var kartı alırken kaydetmek için verilen formda,alakalı mı bilmiyorum.

• hafiz

Kampanya Adı :39TL'lik et şarküteri alımına 15 Money hediye!
    MSM
    Kampanya Detayı :
    13 - 19 Nisan 2017 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet, Sanal Market veya Macrocenter'dan kampanyaya dahil Money Club Kartınızla yapacağınız tek seferde 39TL'lik et şarküteri alımına 15Money hediye! Kampanyadan 1 kere yararlanabilirsiniz.Kazanılan moneyler 2 gün içerisinde kartınıza yüklenecek ve 30 Haziran 2017 tarihine kadar kullanılabilecektir. 1Money=1TL. Kampanyaya dahil ürünler: paket füme,jambon,kavurma, salam, sosis, sucuk

fümeciler uçar tavsiye beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

hafiz

MSM
    Kampanya Detayı :
    13 - 19 Nisan 2017 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet, Sanal Market veya Macrocenter'dan kampanyaya dahil Money Club Kartınızla yapacağınız tek seferde 39TL'lik et şarküteri alımına 15Money hediye! Kampanyadan 1 kere yararlanabilirsiniz.Kazanılan moneyler 2 gün içerisinde kartınıza yüklenecek ve 30 Haziran 2017 tarihine kadar kullanılabilecektir. 1Money=1TL. Kampanyaya dahil ürünler: paket füme,jambon,kavurma, salam, sosis, sucuk

Füme dışındaki ürünler içinde paketli olma şartı var mı? Kg. kavurma, pastırma bu tbg'de money kazanır mı?.
    Banada 45/18 gelmiş bilgi veren olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnnm -- 14 Nisan 2017; 13:40:16 >

• magnnm kullanıcısına yanıt
    bence servis ürünleri (açık) geçerli olmaz.
  • quote:

bence servis ürünleri (açık) geçerli olmaz.

Teşekkür ederim.
  • "20TL ve üzeri piliç ve hindi alışverişine 8 Money" kampanyasında hindi füme alıp Money yatan oldu mu, "kampanyaya tüm markaların paketli hindi ve piliç ürünleri dahildir" denmiş ama genelde hindi fümeyi dahil etmemeye çalışıyorlar?
  • hafiz83 kullanıcısına yanıt
    Yani hocam tam hatırlamıyorum ama 1 tane kesin yaptımmıştım o ay bende o olabileceğini düşünüyorum.

• Standart money kart.

• "20TL ve üzeri piliç ve hindi alışverişine 8 Money" kampanyasına bütün piliç dahil mi

Öyle bir ibare göremedim de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnnm

quote:

hafiz

MSM
    Kampanya Detayı :

Füme dışındaki ürünler içinde paketli olma şartı var mı? Kg. kavurma, pastırma bu tbg'de money kazanır mı?.
    Banada 45/18 gelmiş bilgi veren olursa sevinirim.

geçen sefer bu kampanya paketli et şarküteri idi.
    şimdi sadece et şarküteri alımı olmuş. (açık+paketli)
    dahil olması gerek diye düşünüyorum alım yeri aynı yer çünkü.

düzeltme: kampanya detaylarında paket yazıyor dikkat etmemiştim ama bence hata var.
    daha önce paketli et şarküteri kampanyasında paketli pastırma almıştım ve money yatmıştı. Peynirdede daha öncekiler hep paketli idi en sonuncusunda paketli açık birleştirdiler, buda aynı şekilde olmalı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisim_ -- 14 Nisan 2017; 14:56:26 >

• Et şarküteri tbgsi bana da gelmiş ama insan şunun görseline paketli ürünlerden koyar madem açık ürünler dahil değil. Hadi öyle bir görsel koydun, sadece paket füme yazma. Paket sucuk, paket salam... diye üşenmeden yaz oraya. Tartışmaya mahal bırakmayacak şekilde yazmıyorlar şu koşulları, ondan sonra yok kayıt aç, yok şikayet yaz.

• Atakan3595 A kullanıcısına yanıt
    TBG ler için kafanızda soru işareti varsa TBG ekran görselini alın, yatmadığında sizden bunu istiyorlar artık...
  • 
Sayfa: önceki 30953096309730983099
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.