Şimdi Ara

Migros ithal peynirlerde 1 Alana 1 Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
9.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta yazdığı gibi, paketli ithal peynirlerde 1+1 var. İkinci ürünü sepete atınca düşüyor.

    https://www.migros.com.tr/ithal-peynir-urunleri-l-7001f



  • Aynen hocam. Şok marketten Mis 1kg Kaşar peyniri alırım yıllardır. Yakın zamanlarda aynı ürün 13 liraya fln alınıyordu hatta daha da düşüğe bile olabilir yalan olmasın. En son 26ya kadar çıkmıştı geçen hafta 4 lira çakıp, 30 liraya fitlediler (%15 zam). Ama sorsan enflasyon %8. Zam zamanı enflasyon düşüyor ne işse, Şubat ayından sonra yine fırlıyor.
  • https://www.migros.com.tr/gc-hollanda-gouda-peyniri-kg-p-9ebc76

    Şimdi bundan 1 okka çakınca 1 okkada belomu gelecek ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Evet çakabilirmisiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extralarge

    https://www.migros.com.tr/gc-hollanda-gouda-peyniri-kg-p-9ebc76

    Şimdi bundan 1 okka çakınca 1 okkada belomu gelecek ?
    Denemek için bi gireyim dedim stok yok diyor.
  • Benim sevdiğim red cheddar ı indirime sokmamış zalımlar
  • Zaten fiyatlar kol gibi, 1-2 sene öncesine kadar 10-12 TL' ye aldığım ürünler olmuş 26-30 TL bandında. Sorarsan ülke günlük güneşlik......
  • sadece sanal markete mi özel?
  • İthal peynir diye satıyorlar çoğu turkiyede üretiliyor iğrenç oluyor. Orjinal yurt dışından gelen varsa onu alın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Migros ithal peynirlerde 1 Alana 1 Bedava

    Bir tek sanal markette geçerli değil indirim. Mağazalarda da geçerli. Bakarak almak daha mantıklı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extralarge

    Zaten fiyatlar kol gibi, 1-2 sene öncesine kadar 10-12 TL' ye aldığım ürünler olmuş 26-30 TL bandında. Sorarsan ülke günlük güneşlik......
    Aynen hocam. Şok marketten Mis 1kg Kaşar peyniri alırım yıllardır. Yakın zamanlarda aynı ürün 13 liraya fln alınıyordu hatta daha da düşüğe bile olabilir yalan olmasın. En son 26ya kadar çıkmıştı geçen hafta 4 lira çakıp, 30 liraya fitlediler (%15 zam). Ama sorsan enflasyon %8. Zam zamanı enflasyon düşüyor ne işse, Şubat ayından sonra yine fırlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hangi tarihe kadar gecerli? 1+1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • President Kaşar Peyniri'ni deniyeyim dedim ama görselde olmasına rağmen listede çıkmıyor. Aratınca da düşmüyor. Yorumları da alsak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Domuz yağı vardır bunlarda almayın yemeyin
  • aktasonline A kullanıcısına yanıt
    Yağı değilde sütü varsa sıkıntı a dostlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • President kaşar peyniri almıştım sabah kimse bişey demedi şimdi sanal da deniyorum olmuyor 1+1

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aktasonline

    Domuz yağı vardır bunlarda almayın yemeyin
    Bilmiyorum bunlarda varmı ama peynirlerde eski üsülde Rennet diye birşey kullanılıyordu. Şimdi bununda kimyasalına kaçıyorlarmış geçenlerde peynir yapımı videosu izlemiştim orda öğrenmiştim. Bilmiyen çok kişi vardır büyük olasılıkla.

    Rennet dediğimiz şey yanlış bilmiyorsam sütün peynire dönüşmesi kısmını sağlayan bakteriler oluyor. Bunu da buzağı yada inek diyelim ki, sanırım geviş getiren hayvanların midelerinin bir bölümünden alıp peynir yapımında kullanmaları.


    Bu da rennet nasıl yapılıyor videosu.



    Rennet hakkında teknik açıklama:

    Farklı kaynaklardan elde edilip kullanıma hazır hale getirilen, kazeini pıhtılaştırıcı enzimlere sütü pıhtılaştıran enzim, peynir mayası veya rennet denir. Rennet (büyük oranda rennin/kimozin içeren), geviş getiren genç hayvanların midelerinin şirden bölümünden elde edilmekte ve peynir yapımında süt pıhtılaştırıcı olarak binlerce yıldır kullanılmaktadır. Dünyada peynir üretimi ve tüketimi giderek artış gösterirken buzağı renneti temininin giderek azalması, alternatif kaynaklardan buzağı renneti yerine kullanılabilecek enzim elde etme çalışmalarına hız kazandırmış, yüksek verimli üretim yöntemlerinin araştırılması zorunlu hale gelmiştir. Buzağı rennetine alternatif olarak yapılan çalışmalar; (i) bitkisel kaynaklardan elde edilen pıhtılaştırıcılar (bitkisel rennet), (ii) mikroorganizmalardan direkt olarak elde edilen ve proteolitik enzimlerden oluşan mikrobiyal peynir mayaları (mikrobiyal rennet), (iii) rennin enzimi üretiminde görevli genetik materyalin, belirli mikroorganizmalara aktarılması sonucu, bu mikroorganizmaların ürettiği rennin enzimine özdeş enzimlerden oluşan mikrobiyal peynir mayaları (rekombinant kimozin) olmak üzere sınıflandırılabilir. Rekombinant kimozin, gelişen gen teknolojisi ile birlikte hızla artan araştırmalara konu olmaktadır. Bu derlemede, hayvansal, bitkisel ve mikrobiyal kaynaklı enzimlerin/peynir mayalarının sütü pıhtılaştırma ve peyniri olgunlaştırma aşamalarındaki etkileri ele alınmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 19 Aralık 2019; 17:4:49 >




  • ztalan kullanıcısına yanıt
    İthal değil o,yerli üretim...
  • Le_Penseur kullanıcısına yanıt
    Hayir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Cok aman aman degil cedari biraz guzel turkiye uretim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.