Bildirim
Migros iş görüşmesine çağırdı.[Yardım]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1. ilk form dolduruyorlar
2.içeri alıp 90 küsür test çözdürüyorlar.
3.içeri gelip kitapcık veriyor bunun içinden 1 tane soruyu ortak karar alıp tartışın diyor.
4.en son olarak tek tek kendi odasına çağırıp anlatıyorlar maaş vs kabul edersen teklifi nir kağıt üzerinden istenen belgeler var onları getir işe başla
tartışmada mutlaka sesini çıkart konuş mantıklı çözümler bul eğer hiç bir fikir üretemez ve konuşamazsan işe alınmayabilirsin..
nereye cağırdıllar?? -
quote:
Orijinalden alıntı: perfectbilgisayar
1. ilk form dolduruyorlar
2.içeri alıp 90 küsür test çözdürüyorlar.
3.içeri gelip kitapcık veriyor bunun içinden 1 tane soruyu ortak karar alıp tartışın diyor.
4.en son olarak tek tek kendi odasına çağırıp anlatıyorlar maaş vs kabul edersen teklifi nir kağıt üzerinden istenen belgeler var onları getir işe başla
tartışmada mutlaka sesini çıkart konuş mantıklı çözümler bul eğer hiç bir fikir üretemez ve konuşamazsan işe alınmayabilirsin..
nereye cağırdıllar??
Ankamall migros hocam,teşekkürler ayrıca.
Bi de sakalları,bıyığı falan toplattım 0 yaptırmadım kirli bıraktım sıkıntı olmaz herhalde? -
bu kadar heycanlı olmayın beyler. Asgari ücretle işçi eleman çalıştırdıkarı için bırakın onlar heycanlı olsun.
relax olun az bi paraya çalışıpta herşeyi 4 x 4 yapmanın anlamı yok asgari ücret maxımum iş. -
quote:
Orijinalden alıntı: changemart
bu kadar heycanlı olmayın beyler. Asgari ücretle işçi eleman çalıştırdıkarı için bırakın onlar heycanlı olsun.
relax olun az bi paraya çalışıpta herşeyi 4 x 4 yapmanın anlamı yok asgari ücret maxımum iş.
Hocam ilk defa kurumsal bi yerle görüşücem o yüzden biraz heyecan.Yoksa dediğiniz de haklısınız tabi aşırı kasmaya gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis
quote:
relax olun az bi paraya çalışıpta herşeyi 4 x 4 yapmanın anlamı yok asgari ücret maxımum iş.
Hocam ilk defa kurumsal bi yerle görüşücem o yüzden biraz heyecan.Yoksa dediğiniz de haklısınız tabi aşırı kasmaya gerek yok.
bu kadar kendini kasma relax ol iş görüşmesine cagırılanları genelde alırlar teklifi eğer sen kabul etmez o başka
son olarak part-time çalışacaksan aylık 25 tl alışveriş ceki 3 ayda bir 100 lira alıyorsun,ciddi görünemeye ve kendinden emin olarak konuş ..
-
quote:
Orijinalden alıntı: perfectbilgisayar
quote:
quote:
Hocam ilk defa kurumsal bi yerle görüşücem o yüzden biraz heyecan.Yoksa dediğiniz de haklısınız tabi aşırı kasmaya gerek yok.
bu kadar kendini kasma relax ol iş görüşmesine cagırılanları genelde alırlar teklifi eğer sen kabul etmez o başka
son olarak part-time çalışacaksan aylık 25 tl alışveriş ceki 3 ayda bir 100 lira alıyorsun,ciddi görünemeye ve kendinden emin olarak konuş ..
Peki hocam,çok sağolun.
-
Ben 2008 yılında Part olarak çalışıyodum ve aylık 60 tl alışveriş çeki veriyorlardı. Şuanda 25 olması imkansız. Ayrıca benim zamanımda izin günü yoktu şuan haftada 1 gün izin var part çalışanlara. Şartları iyidir Migros'un memnun kalırsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: ExTReMee
Ben 2008 yılında Part olarak çalışıyodum ve aylık 60 tl alışveriş çeki veriyorlardı. Şuanda 25 olması imkansız. Ayrıca benim zamanımda izin günü yoktu şuan haftada 1 gün izin var part çalışanlara. Şartları iyidir Migros'un memnun kalırsınız.
Teşekkürler hocam. -
Maaşı ne kadar ve mesai saati bitince hemen çıkabiliyor muyuz yoksa oyalıyorlar mı ? -
hocam nasıl nerden başvuru yaptın ilk onu söylermisin ?
yada direk mağazaya gidip başvuru yapamıyormuyuz sen nasıl yaptın analtırmısın bende başvuru yapmak istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: clubber42
yada direk mağazaya gidip başvuru yapamıyormuyuz sen nasıl yaptın analtırmısın bende başvuru yapmak istiyorum.
başvuruyu burdan yaptım hocam.
TIKLAYIN -
quote:
quote:
yada direk mağazaya gidip başvuru yapamıyormuyuz sen nasıl yaptın analtırmısın bende başvuru yapmak istiyorum.
TIKLAYIN
teşekkürler hocam bende bi başvurayımpeki ne kadar sürede geri döndüler size ?
-
quote:
quote:
quote:
TIKLAYIN
teşekkürler hocam bende bi başvurayımpeki ne kadar sürede geri döndüler size ?
Rica ederim.1 hafta sürdü.
-
part çalışacaksan, saati maaşı nasıl bizede haber et öğrenince -
quote:
Orijinalden alıntı: righteous@
part çalışacaksan, saati maaşı nasıl bizede haber et öğrenince
Tabii hocam -
Bugün gittim görüştüm.Önce form doldurdum,sonra bilgisayardan kişisel özelliklerinizi belirleyen bi test yaptılar.Ardından oranın müdürüyle görüştüm ve bana ne zamana kadar çalışmayı düşünüyorsunuz diye sordu.Ben de eylülün ortasına kadar çalışabilirim dedim.Aslında devamlı eleman aradıklarını söyledi,aranılan nitelikte eleman bulunamazsa size geri döneceğiz falan dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Mühendis -- 7 Haziran 2012; 12:21:59 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X