Şimdi Ara

Migros - iRobat Akıllı Temizlik Robotu 979 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
14
Favori
40.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belirttiğiniz linkten,siteden aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bir soru , Pili çıkıyor mu ?

Şunun tıpkısının aynısı olduğunu düşünüyorum, sadece üst kasa değişik.
    www.hepsiburada.com
    ILife V50 Akıllı Robot Süpürge Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/ilife-v50-akilli-robot-supurge-p-HBV00000D20SU

Edit:
    Haydaa tam alacam diye bastım , eklemek istediğniz stok yok diyor. Tüh sabah eklemiştim sepete, keşke alsaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 10 Şubat 2019; 21:24:39 >

• Peki köşeleri nasıl alıyor ? Acaba köşeli olan robotlar yuvarlaklara göre daha mı iyi alıyor ? Bir de daha pahalı olmasına rağmen başka ürünlerde 2 adet yerine 1 adet döner fırça olmasının sebebi nedir ? 2 adet olması daha iyi değil mi ?
  • Temizlik botlarının en iyisi Neato markasının çünkü rastegele çarpa çarpa temizlemiyor. Odanın haritasını çıkarıp tarayarak her yerden geçiyor. Rastgele gidenlerin atladığı yerler oluyor genelde. Bir yıl kadar önce Neato Botvac modelini aldım. Son yıllarda yaptığım en iyi yatırım diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan1581

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2. Ürün fyatı nedir? Ö.m bekliyorum
    Tşk

• Ya sicak bakamadım su robotlara aklımda hep soru işaretleri

• Gearbestten yada bangood'dan alın xiaomi geçsin gitsin.
  • Bende vakit bulup araştirma yapabilirsem kesinlikle almayi dusunuyorum bu robotlardan.

• Kraaz kullanıcısına yanıt
    Pilin çıkıp çıkmadığını denemedim yine de akşam bakmaya çalışayım.
    Ürün burada maxipuan ile 1100 e geliyor ama şahsen ben bu ürün 900 TL diye almıştım 1100 vermem. 1100 e Gearbestten ilife v7plus alırım.
    Stokta olmayan ürünün ne diye fiyat yazarlar anlamıyorum

• Abi saçmalıyorsunuz iyice. Her şeyi hazıra getirtilmeye çalışılıyor. Yiyip içip kıç devirelim, 30-40 yaşlarda nalları dikelim. Alın elinize bir süpürge 5-10dk sürmez tüm evi süpürürsünüz. Spor olur vücut hamlaşmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zombitch

Abi saçmalıyorsunuz iyice. Her şeyi hazıra getirtilmeye çalışılıyor. Yiyip içip kıç devirelim, 30-40 yaşlarda nalları dikelim. Alın elinize bir süpürge 5-10dk sürmez tüm evi süpürürsünüz. Spor olur vücut hamlaşmaz.
    bekarsanız sıkıntı yok, evli ve çocukluysanız o zaman kıç devirmeye bile vakit kalmıyor hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zombitch

Abi saçmalıyorsunuz iyice. Her şeyi hazıra getirtilmeye çalışılıyor. Yiyip içip kıç devirelim, 30-40 yaşlarda nalları dikelim. Alın elinize bir süpürge 5-10dk sürmez tüm evi süpürürsünüz. Spor olur vücut hamlaşmaz.
    Eğer evi süpürme işini doğru yapmazsanız 5-10 yıl sonra geri dönüşü olmayan bel fıtığı sebebiyle ameliyat olmak zorunda kalır sonra keşke robot alsaydım dersiniz.

Yani ortasını bulmak lazım. Katılıyorum yatayım o yapsınla olmuyor ama bu robot fena değil günlük ufak tefek temizliği yapması açısından bence çok iyi ama haftalık derin temizliğin yerini tutamaz tabii.

• bu cihazlarda sıkıntı yedek parca. bilinen marka olursa aliexpressden bolca alırsınız parçasını. fırçaydı pildi tekerdi şuydu buydu parça lazım oluyor. yoksa bir parça lazım olur koca makine çöpe gider. o yüzden tavsiye etmiyorum.
  • alan arkadaşların değerlendirmeleri nasıl? değer mi almaya? performans ve özellikle bol halı olan evlerdeki performansı nasıl ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melange

Aynı durumdayız hocam , ben de o yüzden aldım . Fakat dediğim gibi asıl süpürgenin yerini tutmaz . Hani bir evi sürekli bununla temizleyim dersen haznesi çabuk doluyor zaten performans alamazsın ama 1-2 güne bir çalıştırayım şu pamukçukları , kedi kumunu, tüyünü vs toplasın haftada 1 büyük makineyle de alayım dersen sıkıntı yok. Ben öneririm . Cihaz küçük ama emin olun canavar gibi kumandada turbo modu var normal süpürge kadar hava çıkarıyor yanlarından . Bir de küçük olduğu için dönen fırçasına uzun saçlar dolanıyor . Onun 3-4 süpürmede bir temizlenmesi gerek

Alıntıları Göster
    Adam gibi bir temizlik 1 hafta rahat gider zaten 3-4 kişilik bir aileye. Siz her Allah'ın günü temizlik mı yapiyordunuz?
    Bu makineye ihtiyaç yok o zaman.

• enihat kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün linkini gönderebilir misiniz? Siz kaça satıyorsunuz, Alabilirim.
  • illiyyin131 İ kullanıcısına yanıt
    hocam ben satmıyorum benim aldığım ürünü sorarsan bu
    Gearbest
    Xiaomi Mi Akıllı Robot Süpürge Uluslararası Sürüm | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/robot-vacuum/pp_440546.html?wid=1433363

ben aldığımda 1492tl kargo dahil fiyatıydı şuan zam yemiş.

• enihat kullanıcısına yanıt
    Vergi ne kadar ödedin? Memnun kaldın mı? Kaç günde geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekurite

Çakma falan demedim,gözümü kararttım ve irobat queen q1 modelini migrostan 900 TLye aldım.Almak isteyen ya da merak edenler için ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Çift kutunun içerisinde iyi paketlenmişti.Kutu içerisinden ana ünite,şarj ünitesi, mop ünitesi, kumanda,2 adet yedek döner fırça,1 adet yedek mop bezi ve Türkçe kullanma kılavuzu çıktı.Cihazda hem vakum hem de gırgır fırçası özelliği var.Ürünün malzeme kalitesi beklediğimden iyiydi. Çin sitelerinden uzun zamandır takip ediyorum görsel olarak o sitelerdeki 500-700 TL arasındaki ürünlerden değil;daha kaliteli duruyor. Çinden kargo dahil 900 TLye buna benzer bir ürün de getirtebilirdim ama bu ürünün Türkiyede ne kadar güvenli bilmiyorum ama az da olsa bir garantisi ve bir muhatabı var:https://emperorr.com/ .(İnternet sitesi çok basit,ürün detayları yetersiz, açıklamalar kopyala yapıştır,çakma,amatör v.s. falan ama şimdilik telefon açtığımızda cevap veriyorlar:) Cihaz aynı isimle çin satış sitelerinde yok, hangi ürünün taklidi ya da oradaki hangi marka ürünle birebir aynı bilmiyorum ama öğrensek yedek parça açısından iyi olabilir. Yine de ürün çok hoşumuza gitti, bir tane de anneme daha kaliteli bir ürün olan ilife v7s plus (kargo+vergi 1300 civarı) gearbestten almayı düşünüyorum.
    Cihazdaki modlar:
    1.Auto: En sık kullanılan mod birbirine paralel zigzaglar çizerek temizlik yapıyor.
    2.Spot: Dairesel hareketlerle temizlik yapıyor. Kırıntı falan döküldüğünde bu mod kullanılabilir.
    3.Max : Daha güçlü emiş gücü.
    4.Klasik:Rastgele hareketler yapıyor. Evinde çok halı olanlar için bu mod tavsiye ediliyor.
    5.Home: İstediğiniz zaman kumandadan bu tuşa basarakcihazı şarj istasyonuna gönderebilirsiniz.
    6.Plan: Önceden her gün için belirli aralıklarla temizlik planı yapılabilir.
    7.Clock:Birkaç dakika veya saat için çalışması ayarlanabilir..

Gelelim performansına; cihazın emiş gücü, pil gücü, çalışma gücü gibi veriler gözüme çarpmadı kılavuzda ve sitesinde..Ancak cihazın emiş gücü topladığı toz bizi şaşırttı doğrusu. Üstelik normal süpürgeyle süpürmek için yer değiştirmeniz gereken eşyaların altına da sorunsuzca girdi temizledi ve çıktı.Evdeki tüm halılara sorunsuz çıktı,indi. Rastgele (klasik) modda aynı yerden birkaç kez geçtiği de oluyor atladığı yer de; ama acele etmezsek atladığı yerden de geçiyor. Ama telefonla eşleşip nerelerden geçtiğini görebilsek daha iyi olurdu tabi, bu bir eksiklik. Ben oda oda temizlik yaptırdım bu yüzden toplam çalışma süresini ölçmedim ama yeterli olacağını düşünüyorum. Çalıştırdığımız odada pili zayıfladığında ya da kumandadan eve dön tuşuna bastığınızda önce bir duraklıyor sonra derin bir nefes alıp sağa sola bakıyor sonra da evine gidiyor.Çocuklar kumandalı araba gibi yön tuşları ile de temizlik yaptırıyor. Hele hele Eşimin çok hoşuna gitti; eve gelin geldi diyor:) O bulaşıkları makineye dizerken bizim gelin çalışıyor:) Özellikle halıları normal süpürgeden daha iyi temizlediğini söylüyor. Yani giriş seviyesi için hem fiyatı uygun,hem verimli hem eğlenceli bir ürün,sonrasında ne olur, ne düşünürüm bilemem;şimdilik cihazla ilgili ilk gözlemlerim bunlar. Fotoğraf ta ekledim bakmak isteyene,herkese kolay gelsin ..
    Geçen süreç içersinde değerlendirmeleri alabilir miyim?

• Cihaz hakkında bende değerlendirme bekliyorum. Ona istinaden almak istiyorum. Yada alternatif bir cihaz bu fiyat aralığıda olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.