Şimdi Ara

Migros İnternet Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
11
Favori
34.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...10...18192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam kasada tl yükleme ekranına girecek kasiyer etlefon numaranı. numara girince ne yükleyeceği şeklinde seçenekler çıkıyor, turkcell ttkom vb. oradan migros internet seçince işlem tamamdır. artık kasadan çıkan fişteki kodu da girmiyorsun direk 1 aylık yükleme ödeme sonrasında tanımlanıyor.

eski abonelere fiyat 699 olmuş. ben geçiş başvurusu yapacağım bugün, migrostan ayrılıyorum. lazım olduğunda ulaşabileceğin mh yok en çok bu etkili oldu kararımda.

Hocam musteri hizmetleri ne migros ne diğerleri nasil yuklenecegi konsuunda yardimci olmadi, ben ilk defa kullanmiyorum, eskiden gelen barkodla daha kolay yükleniyordu. Ben hint fakiri degilim ki musteriyim odeme yapmaya calisiyorum hizmetle ilgili destek alamiyorum. Bu arada hadi alfaya ulaşamıyoruz veya gec dönüyorlar ama Migrosun musteri hizmetleri kesinlikle hemen konuyu kapatiyor veya size donecekler diyor. Bilgileri olmayan mali neden satip pazarliyorlar? Bu arada ben artik yilip coktan tasimayi yaptim kafam rahatladi resmen kumpasin içine düşmüşüm gibi his olmustu hicbir kasiyer bunun nasil yapilacagini bilmiyor ugrasmiyor denemiyor bile baska seyler diyecegim ama iste diyemiyorum cunku kimse nasil yapilacagini anlatmamis ama hizmet diye satiyorlar iste, cok bile dayandim bir sene boyunca taahhutsuz belki tasinirim diye uzatiyordum aman aman bir daha bulasmam, telekom altyapısında olmasina ragmen tasidigimdan itibaren baglantim bile farkedilir sekilde duzeldi.. demek ki baglandiktan sonra ilgilenmiyorlar musteri tarafiyla baglanti rezaletti ayni altyapi modem nasil daha iyi baglanti vermeye basladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynanınİçi -- 21 Aralık 2025; 21:52:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynanınİçi kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam öyle. Ben de üç gün uğraştım. Akşam arıyorum ulaşamıyorum, ertesi gün işteyken MH beni arıyor. Akşam markete gideceğim kasadaki işlem yardımını akşam almam lazım diye bağırdım en sonunda. Bende tıpkı senin gibi belki taşınırım diye taahhute bulaşmak istemiyordum ama dün akşam turknet yıllık pakete baktım, istediğin zaman ayrılıp iade alabiliyormuşsun, verdim dün geçiş talebini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İyi yapmissiniz bende turk.nete gectim, simdilik bağlanti daha iyi ama anlayamadigim sey belki aptalca soru olacak ama modemin baglanti şifresini degistirmemiz gerekiyor mu? Bizim modem evde acikti baglantida kopma vs olmadi devam etti su an turk.net uzerinde gözüküyor, o zaman uzaktan mudahale ile mi degistiriyorlar cunku sms gelmisti yeni sifre ile kurulum yapin diye ama ben yapamadım ugrasip modemi fabrika ayarlarina resetlemek gerekiyor onu girebilmek icin bende su an sikinti yok gözüküyor, acaba eski servis saglayici uzerinden mi aliyoruz diye korktumda ama oylede gozukmuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Arayuzune girdim ancak bendeki modem fabrika reseti yapmadan o menuye eristirmiyor bir kere girildikten sonra tekrar girmek icin tam sifirlamak gerekiyor kilavuzdan anladigim, boyle devam ediyorum zaten simdilik ama merak etmistim migros arkadan sikinti cikarmasin diye, ben garanti olsun diye birde onay gecikince BTK ya yazmak durumunda kaldim etkili oldugunu dusunuyorum yoksa bekletiyorlardi beni

Fiber ise geçişte sizde kalır, iptalde iade.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.