|
SuperFresh Ispanak 450 G 89,95 TL Money ile 35,95 TL SuperFresh Ispanak 450 G - Migros https://www.migros.com.tr/superfresh-ispanak-450-g-p-1039147 |
|

|
SuperFresh Ispanak 450 G 89,95 TL Money ile 35,95 TL SuperFresh Ispanak 450 G - Migros https://www.migros.com.tr/superfresh-ispanak-450-g-p-1039147 |
|
|
Yaklaşık 2 yıl kadar önce Getir Büyükte benzer sorunlar yaşadığım için kaydımı sildirdim. Sorun yaşayana kadar her firma süt liman,sorun yaşadığınız zaman firmaların gerçek yüzünü görüyorsunuz. Bozulabilecek bir gıda ürününü hatalı teslim ettiler,haliyle bende iade talep ettim. 5-6 görüşmede ve 6 gün sonra müsaitseniz ürünü teslim alıcaz dediler. Dedim şakamısınız ürün'ü zaten tükettim.Siz bir kaç günde bozulabilecek ürünü 6 gün sonra almaya geliyorsunuz.Benden alıp tekrar satışamı sunacaksınız. Migrosta her ne kadar kalite düşümü olsada,daha hızlı aksiyon alıp bir şekilde sorununuzu çözüyorlar. Getir de bir muhatap bile bulamıyorsunuz. İnternetten görmeden,seçmeden meyve,sebze ve kırmızı et almayı bıraktım hocam zaten. Migros dahil çöpe dökecekleri meyve sebzeyi size getirebiliyorlar. Yaz sonu gibi en son Siyah üzüm aldım Migros Sanal marketten,üzümler biraz daha beklese kırmızı şarap olacakmış Hepsi çürümüş,çöpe attım haliyle. |
|
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Arkadaşlar tekrar paylaşıyorum (bir önceki sayfa başında paylaşmıştım) neden mi ? biri cevap yazmış 3 harfli mağazalarda da aynı fiyat diye, akşamüstü çıkıp gezdim öyle bir şey yok bu marka ve bu model 4x150 gr şeklinde satılıyor oralarda ve fiyatı 154 tl MİGROS ta 5x150 gr ı 154 tl ama indirim ile 109,95 tl yani çok uygundur. teyid ettim çünkü hem gramaj olarak %25 fazla hem de 44 tl daha ucuz. yani BİM de A101 de aynı fiyat falan değil. Bilmeden araştırmadan sallanmasın lütfen. varsa link atınız ve ispat ediniz. Duru Fresh Sensations Okyanus Esintisi Duş Sabunu 5 x 150 G 154,95 TL Money ile 109,95 TL Duru Fresh Sensations Okyanus Esintisi Duş Sabunu 5 x 150 G https://www.migros.com.tr/hemen/duru-fresh-sensations-okyanus-esintisi-dus-sabunu-5-x-150-g-p-1bd8ecf< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 23 Aralık 2025; 20:32:13 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 23 Aralık 2025; 21:51:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
o sabunları da paylaştım ben . ben de aldım geçen ordan sizin aldığınızın 2 li olanını 151 tl den aldım ama aynı ürün değil. bu mavi olanda indirim yoktu amazonda, yoksa ondan da alacaktım. sizin paylaştığınız çiçek tazeliği modeli bu ise okyonus tazeliği modeli sabun fiyatları ne oldu ise çok arttı o yüzden uygun bulup stok yapıyorum. araştırdığım için biliyorum fiyatları. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 23 Aralık 2025; 22:2:36 > |
|
|
Bim in kabuklu kajularından böcek çıktı. Şok taki Amigo daha temiz ve ucuz 211 tl ![]() |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pottah -- 23 Aralık 2025; 22:37:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |