Sınır yok..... |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6943. sayfa)
-
-
-
Aynen o Akhisar yöresi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 2 senedir başka zeytin almıyorum, geldiği gibi bitiyor hemen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3000/300 kampanyasında Money +300 puanlar yüklendi mi acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yüklendi ama 300 money, 300 money para ,,,money para olan kullanım süresi farklı olabilir, benim bildiğim migrosta kazanılan tüm money para lar 15 gün süreli oluyor , money gibi 31 mart son kulianm tarihî sanılıp çoğunun money parası yanacak
Hocam çok teşekkürler, siz demeseniz yanacaktı puan :)
Arkadaşlar 600 liralık çikolata aldım 300 moneypara 300 nakit ödedim sonuçta bana 300 Money yüklenirmiş yoksa 150 mi yüklenir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
300 money
Beyler Ocak ayı sonuna kadar her 2günde bir yeni, 2alana 1money iade olacak diyordu.
Şimdi bu ay sonuna kadar başka ne var bilen biri yazabilir mi programi
İyzico kampanyasıyla denedim gayet güzel boyutu tadı firma gıda olarak geciyor iyzico+parolapara ile kombo yapılıp alınabilir.
www.sazakzeytincilik.comSazak Yağlı Sele Siyah Zeytin 900 gr. (İRİ) 261-290, Yağlı Sele Siyah Zeytinhttps://www.sazakzeytincilik.com/urun/sazak-yagli-sele-siyah-zeytin-900-gr-iri-261-290
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160488504
Sazak kampanya dışı bırakmadılat mı?
Wp linki sayıyorsa Migros kod alayım ?
Money uygulamasından kontrol ettim. 31 Mart son kullanım 😉
O dönem bırakılmıştı ancak mevcut gıda ve 1000 TL ilk alışverişe 350 ile +parolapara market ile birleşir
Merhabalar, aybaşı markalardan(Teknosa,Efes,petrol ofisi v.b.) eklediğimiz bütün kodlar silinmişti bununla ilgili yaptığınız bir aksiyon var mı? Varsa sonucu nedir? Şimdiden teşekkürler cevaplayanlara
Teşekkürler, listede de olmayınca sormak istedim.
-Özet mod: açık-
Money kullanılsa, kod kullanılsa, hazır limitle ödeme yapılsa tekrar money gelir .
Yeni kampanya indirim oranına göre düşük ama bulunabilirlik ve mağaza çalışan/müdür tam gönderme oranı yüksek. Avantajları kendinize göre. Bunun %50 ile diye diretmek veya eskisi 2 al 1 öde olanda " her ürünü buluyordum" demek de yanlış. Sanki herkes 2 gündür sıcak fırsatta.
Hesap uzmanlığı matematik istemez yeni kampanya indirimi net %33 ama avantaj olarak %40-55 civarında olur. O da ürüne ve kart harcama kampanyasına hızlı ulaşım avantajı. Hatta tbg de olsa daha da iyi olurdu.
Marketci bakkal öyle çoğu zaman toptancıdan ucuza da alamaz, almak istediğini de firma vermez. Pepsi dolabı kapatır, Ülker rafı kapatır bunları bilmiyor gibi yazıp birbirine sallamak iyi olmuyor.
Konuya yeni gelen arkadaşlar, eski üyelerin bu tartışma karmaşasından yararlanıp aynı şeyleri sormak yerine 3 -5 sayfa geriye gidiverin.
Not bu mesaj birazdan adminler tarafından silinir. @366.günkombo dedin böyle oldu, ne güzel yazmıyordum😁
Silinmesin diye -money kazanınca money kazanır mıyım, Mart ayındaki puanlar ne zamana kadar geçerli? -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Money son kullanım 31-3...
Money para son kullanım bilgisi nerede yazıyor...?
Kazançlarım
Detaylı gör
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X