Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (499. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 24 Misafir (3 Mobil) - 30 Masaüstü8 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
155.792
Cevap
3.185
Favori
19.349.716
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
391 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konunun 10 000 inci mesajı sizinki olmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.sanalmarket.com.tr
    Apikoğlu Yarım Kangal Fermente Sucuk 2X180 G - Migros
    https://www.sanalmarket.com.tr/apikoglu-yarim-kangal-fermente-sucuk-2x180-g-p-d8d139

Sizce bu ürün nasıldır ikinci paket alımında yarı fiyatla beraber..
  • Twonokta kullanıcısına yanıt
    kilosu 75e geliyor pahalı
  • sanal market'te ayni hesaptan farkli money club kart kullanabiliyoruz degil mi? yani mesela kendi kartimdan siparis verip sonra money kazanmak icin ek siparis icin bilgilerdeki kart nomu degstirip anneminkini girsem o mesela money kazanabilir sanirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 22 Ekim 2018; 11:15:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

bende misafirlikte kahvaltıda yemiş ve tadını beğenmiştim ama köfteci yusufun sucukları ısıl işlem görmüş sucuk maalesef, yani o paraları kesinlikle etmez. dışarıdan bakınca fermente gibi duruyor zaten insanlarda buna istinaden alıyordur. hoş fermente ile ısıl işlem arasındaki farkı bilmeyen bir sürü insan var o yüzden bize hitap etmemesine rağmen çok satıyor olması arasında bir bağlantı yok

Alıntıları Göster
    Fermente dediklerimizde pek fermente sayılmadığı için çokta şeetmemek lazım diyorum şahsen.

• bu arada kozmetik'te %50 indirimli fiyatlar var. bir kac anti-aging kremi uygun fiyata varsa bakayim dedim. google'dan bakinca neredeyse migros'ta yuzde 50 indirimli fiyatlarin hepsi piyasa fiyati.. ancak ige ile birlestirilince indirimli olabilir.. yoksa tamamen yalan dolan %50 fiyat dedikleri. hatta bir tane urun migros'ta %50 indirimli fiyati 30 liraya satilan urun n11'de 18 lira siz dusunun...
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt
    Haklısınız iptal ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

bu arada kozmetik'te %50 indirimli fiyatlar var. bir kac anti-aging kremi uygun fiyata varsa bakayim dedim. google'dan bakinca neredeyse migros'ta yuzde 50 indirimli fiyatlarin hepsi piyasa fiyati.. ancak ige ile birlestirilince indirimli olabilir.. yoksa tamamen yalan dolan %50 fiyat dedikleri. hatta bir tane urun migros'ta %50 indirimli fiyati 30 liraya satilan urun n11'de 18 lira siz dusunun...
    dün migrosta yağmalıyolardı,gratis gibi gaza gelmişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Hocam isil islem gormesi sikinti degil onemli olan dogru islem gormesi ki bir cok fermente sucuktan daha kaliteli bence ozellikle sucukta sahtekarlik vok kolay yapildigi icin yusufun kofyesi hem lezzetli hemde ucuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Delist

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce Migros Sanal Market+Garantipay 150/30 kampanyasına katılıp bonus kazananlar şimdi Migros Sanal Market+Garantipay 200/35 kampanyasına katılıp tekrar bonus kazandılar mı/kazanabilirler mi?
  • Delist

Barkod: 8693593400498

• İş yerinin bayramda verdiği içinde para yüklü bu kartı sanalmarkette nasıl kullanırım bilen varmıdır? Ödeme ekranında bu kartı kullanabileceğim bir seçenek yok. Kartı hesabıma money card olarak ya da money pro card olarak ekliyorum ne indirim çeklerinde ne puanlarımda görünmüyor. Müşteri hizmetleride bilmiyor çözemedim

• msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Sanalda Hediyem Kart veya buna benzer kartların kullanımını kaldırdılar. İyi halt yediler !!!!
  • Delist

Barkod no: 8690637649400

• quote:

Orijinalden alıntı: bhtyrmtl

Daha önce Migros Sanal Market+Garantipay 150/30 kampanyasına katılıp bonus kazananlar şimdi Migros Sanal Market+Garantipay 200/35 kampanyasına katılıp tekrar bonus kazandılar mı/kazanabilirler mi?
    Kazandım ikisindende dün alışveriş yaptım teslimattan yarım saat sonra mesaj geldi.

• krc58 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Ayda 1 kere mi? Yoksa genel olarak 1 kere mi ?
  • ediz_mercan kullanıcısına yanıt
    Ayda bir kere daha dogrusu kodun son kullanim tarihine kadar her hesap bir kez kod kullanabilir.

• Delist

• 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.