Macrolarda mağazadan mağazaya değişiklik olabiliyor ama benim dikkatimi çeken bir ürün de Bolca bütün but hindi kg fiyatı 69.90. Geçen hafta almaya niyetlenmiştim ve fiyatı 99.90’dı. Bugünkü 500/100 indirimi ile kg fiyatı 55’e geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (4383. sayfa)

-
-
teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aldım . kıyma var diyor içinde .vardır herhalde. ama ağır bir soğan kokusu da yok değil.
bakalım göreceğiz.tşk.
-
Kıyma oranı %20, piyasa mantılarına göre kıyma oranı yüksek ve gerçekten iyi mantı. Herhangi bir koku vs. yok. Haşladıktan sonra suyunu süzüp, üzerine tereyağla tüketildiğinde hingel kıvamında mantı oluyor. Bu çeşidinden çok normal bohça mantısını seviyor çocuklar, keşke indirimi onda da yapsalardı. Normal satış fiyatı yüksek, kabul ediyorum.
-
lezzeti nasıl hindi but?
Süt ürünlerine 1 Şubatta okkalı bir zam gelecek deniyor.
artık süt ürünleri kilitli satılacak böyle giderse.
:(
-
-
29-30 ocak tarihlerinde tazedirektte tüm ürünlerde geçerli TAZE100 koduyla 100 lira indirim olacak.
-
Maalesef. Bazıları da 3 Şubat'ta yansıyacak diyor.
Money Pay destek hesap adresi değişmiş.
Telefonla adamlara ulaşmak imkansız.o yüzden yazayım dedim...
twitter
MoneyPay, Cebine Gelen En Güzel Şey! #moneypay #moneypayapphttps://twitter.com/MoneyPayDestek -
Banvit tavuk bonfile aldım.Yaklaşık 6 kg kadar.
-
afiyet olsun
Macrocenter’da %20 et indirimi başladı ve 500/100 ile birleşiyor. Müthiş fırsat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kırmızı et için tbg yapacağım, normal fiyattan mı indirimli olandan mı hesaplıyor?
-
Marketlerden kaşar hırsızlığı başlamış.
Haberiniz Olsuntwitter
“İstanbul'da aç bir vatandaş marketten peynir çaldı. BİM Market personelleri şahsı tartakladı. ”https://twitter.com/haberinizoIsun/status/1619279189424672769 -
İndirimli fiyattan.
-
Macroonline sepette %20 düşmüyor, sepete eklemeden önceki fiyat görünüyor sepette de. Bende mi sıkıntı var sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün Migros Yemek üzerinden sipariş verenlere hafta sonu Migros Hemen üzerinden kullanmak için 150 liraya 50 lira indirim kuponu vereceklerdi. Kupon hesabıma tanımlanmış ama kuponu kullanmaya çalışırken sepetiniz minimum 150 ₺ olmalı diye hata veriyordu. Müşteri hizmetlerini aradım sordum. Müşteri temsilcisi sepette uzman kasap ürünleri, şeker, yağ, nutella, enerji içeceği (başka varsa da hatırlamıyorum aklımda kalanlar bunlar) olursa kupon kullanılamıyor dedi. Ben kampanyaya katılırken böyle bir şart görmedim dedim, o zaman bununla ilgili şikayet kaydı oluşturalım diyerek telefonu kapattı.
Getir çıkardı bu adeti ama Migros da uymuş anlaşılan. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 28 Ocak 2023; 13:32:45 > -
Düşüyor.
-
Çok üzücü. Gıdaya ulaşmak bu kadar zor olmamalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X