Şimdi Ara

MİGROS Ekmek Poşetinde Canlı Fare Vardı (şikayetvar'dan) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben bi hipermarkette çalışıyorum.Tam karşı standımda Nivea var.Sorun onların orda olması deil.orda çalışan görevli kız.Ben ona aşık olduğumu belli etmeme rağmen hiç bi tepki alamıyorum.Şikayetim şu:Nivea ya bu standı kaldırsın yada bu kızla tanışmamı sağlasın.
    İlgililerden yardım bekliyor.
    Rumuz:afacandeniss
  • ÜLKER'in Bozuk Makinesi Paramı Yedi aydinn [14 Haziran 2008, 09:00]
    11 Haziran 2008'de Bahçelievler Metro İstasyonunda otururken, aklıma çikolatalı gofret geldi.Aklımda duracağına, karnımda dursun diyerek, makineye yürüdüm. 2 YTL attım.Gazoz aldım, biskrem çubuk aldım. Çikolatalı gofretimi de alacaktım ama makine vermedi.Döndü ama boşa döndü.Halbuki, orada çikolata vardı.Sanırım bir sıraya koyuyorlar, bir sıraya koymuyorlar.İnanılmaz sinir oldum.Başka bozuk param olmadığı için, çikolatalı gofret hâlâ aklımda.Ülker'den şikayetçiyim,çikolatalı gofretimi versinler.&
  • quote:

Orjinalden alıntı: onr4249

Nivea’dan Acayip Şikayetçiyim!

Ben bi hipermarkette çalışıyorum.Tam karşı standımda Nivea var.Sorun onların orda olması deil.orda çalışan görevli kız.Ben ona aşık olduğumu belli etmeme rağmen hiç bi tepki alamıyorum.Şikayetim şu:Nivea ya bu standı kaldırsın yada bu kızla tanışmamı sağlasın.
    İlgililerden yardım bekliyor.
    Rumuz:afacandeniss

quote:

ÜLKER'in Bozuk Makinesi Paramı Yedi aydinn [14 Haziran 2008, 09:00]
    11 Haziran 2008'de Bahçelievler Metro İstasyonunda otururken, aklıma çikolatalı gofret geldi.Aklımda duracağına, karnımda dursun diyerek, makineye yürüdüm. 2 YTL attım.Gazoz aldım, biskrem çubuk aldım. Çikolatalı gofretimi de alacaktım ama makine vermedi.Döndü ama boşa döndü.Halbuki, orada çikolata vardı.Sanırım bir sıraya koyuyorlar, bir sıraya koymuyorlar.İnanılmaz sinir oldum.Başka bozuk param olmadığı için, çikolatalı gofret hâlâ aklımda.Ülker'den şikayetçiyim,çikolatalı gofretimi versinler.&

Ne adamlar var yahu...

• Bence burger king mcdonalds gibi yerlerde. "Aldığım menünün içinden kolesterol, kalp yetmezliği, damar tıkanıklığı, yüksek tansiyon çıktı" diye şikayette bulunmak doğal olacaktır. Kalorileri artık 4 haneli rakamları geçip 5'lere oynuyor sağolsunlar
  • bütün kabahat mağaza sorumlularında.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.