Şimdi Ara

Migros da Herkese Money Club Kartımı Veriyorum (Bedavadan Para)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi Money Club kartla Migros da bazı ürünleri çok ucuza alıyorsunuz ve kullandıkça para birikiyor.Geçen sefer kasadayken bir bayan money club kartı olan var mı diye bağırınca hazır kart elimdeyken vereyim dedim normalde vermezdim.Kadın 200 liraya yakın alışveriş yapmış , kasiyer benim ürünleri kasadan geçirdikten sonra 50 tl dedi tam kredi kartımı çıkaracakken money club kartınızda 25 tl var çekmemi istermisiniz dedi bende şaşkınlıkla olur dedim normalde içinde 5-6 tl vardı
    O 200 tl lik alışveriş yapan bayan bana 20 tl kazandırmış sağolsun bende artık kartımı millete dağıtmaya başladım geçen yine 2-3 çocuğa verdim oradan 10 tl gelmiş çok hoşuma gitti

• teşekkürler hocam çok bir işe yaramadığını düşünüyorum bidahaki gidişimde direk çıkartırım
  • Ya bende de var bu karttan ama sadece indirim yapıyor bazı ürünlerde, para birikmiyo sanırım
    Ne yapmamız lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Ya bende de var bu karttan ama sadece indirim yapıyor bazı ürünlerde, para birikmiyo sanırım
    Ne yapmamız lazım

İndirim + money puan topluyosunuz , o money puanlar alışverişinizde isterseniz toplam tutardan düşülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

Ya bende de var bu karttan ama sadece indirim yapıyor bazı ürünlerde, para birikmiyo sanırım
    Ne yapmamız lazım

İndirim + money puan topluyosunuz , o money puanlar alışverişinizde isterseniz toplam tutardan düşülüyor

Yani benim kartta şuan puan var mıdır
    2 yıldır kullanıyorum bu kartı,bugün kasiyere gidip bir sorayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

Ne yapmamız lazım

Yani benim kartta şuan puan var mıdır
    2 yıldır kullanıyorum bu kartı,bugün kasiyere gidip bir sorayım

2 yıldır kullanıyorsan vardır ancak şöyle bir durum olabiliyor o puanları 1 sene içinde kullanıyorsun galiba ömür boyu birikmiyor belli bir harcama süresi var.

• herkes faydalansın up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni işim belli oldu artık. Sabahtan market kapanana kadar kasaların önünde durup money kart ister misiniz diye soracağım herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben o kadar alışveriş yapıyorum milletede verdim kartımı hiç money birikmiyor nasıl iş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

ben o kadar alışveriş yapıyorum milletede verdim kartımı hiç money birikmiyor nasıl iş bu

Konu + nick

• banada olmuştu aynı olay ama ben money birikeceğinin farkındaydım. bir süperman edasıyla kartımı uzatmıştım
  • Ben kasiyere daha önce sordum para birikmiyor sadece indirim yapıyor demişti diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossiblespeed

Ben kasiyere daha önce sordum para birikmiyor sadece indirim yapıyor demişti diye hatırlıyorum

Sadece indirim oluyor aynen çeşitli dönemlerde olan kampanyalara sms ..vs ile katılınca money geliyor . Ya da 2013 yılında daha farklıydı durum bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.