< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MİGROS BEBEK BEZLERİ 1 ALANA 1 BEDAVA (2. sayfa)
-
-
Bu soruyu bebek bezleri konusunda sorduğuna göre bence tam tersi, bilinçaltında evlenip çocuk sahibi olmak var :) Evlilikte hayır vardır. Eğer gerçekten seviyorsan, hayalindekileri evlenip eşinle de yapabilirsin. Bence erteleme...
-
Hocam buradaki herkesin evli olduğunu düşündüğümden yazayım dedim henüz sorumluluk aşacak yaşta olduğumu düşünmüyorum biraz daha özgür takılmak istiyorum biraz birikim yapayım cepte para yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hiç bir avantajını göremedim fiyatlarda.
internet daha ucuz
Güncelleme
ilk gittiğim Migrosta hiçbir indirim yokmuş aslında ikinci gittiğim yerde özellikle Sleepy avantajlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headshotçı -- 1 Haziran 2024; 11:1:12 >
Eğer sen maaşını bekar olarak yemek istiyorsan ve 6 yıllık arkadaşlığa rağmen halen evlenme düşüncen yoksa demek ki sen o kızı sevmiyorsun
artı evlenmek istemiyorsun
artı evlensen bile uzun soluklu olmaz
artı kızın başını yakma yollarınızı ayır bekar olarak ne yapmak istiyorsan onu yap ne yapacaksanız o da enteresan bu erkeklere akıl sır ermiyor ya bekar olarak ne yapar insan en baba kız arkadaşını aldatır yoksa evlenip kız arkadaşınla yapamayacağın ne var erkeklere 30 öncesi evliliği yasaklamalılar aklınız çok sonradan yetişkin seviyesine geliyo maalesef gerçek bu
Bu çok klasik bir istek.
Ne istediğine karar ver, sadece evlilik için değil hayatta ne istediğine karar ver.
Bekar olarak tatile gitmek vs evli olarak tatile gitme arasındaki fark ne. Neyden fedakarlık yapmak istemiyorsun bunlara karar ver.
Tatil vs bunlar çok basit şeyler.
Kızın babasında para varsa evlenince rahat edersin işte. Kimse kızının mutsuz olmasını istemez.
Bunlardan önce hayattan ne istediğine karar ver. Toplumun bekarlık sultanlık veya evlilik şöyle vs söylemleri saçmalık.
Eğer daha kendin ne istediğine karar veremiyorsan, bekarken zararın sadece kendine olur ama evlenince eşine, ailelere topluma zararın olur.
Evlilik değil problemin, hayat amacın hobilerin sevdiğin şeyi vs bulmak. Onu çöz herşeyin yolu bulunur
-
Evlenme arkadaş git tüm yapacaklarını yap tek başına tatile gideceksen git yiyeceksen ye içeceksen iç. Aklında kalanları yapamadan evlenirsen mutsuz olursun. Evlenince yapacakların biraz kısıtlanır. Birlikte de yapacağın çok etkinlik geziler olabilir ama aklında bekarken yapmak istediklerin varsa vakit kaybetmeden yap ama 30 a gelmeden bitir hepsini. Arkadaşının maddi sıkıntısı yok diyorsun senin bi maaşın var sanırım bu gelir dengesizliğine çok dikkat et iyi düşün ilerde senin benim param meselesi olabilir. Evlenmeden önce kesinlikle araban olmalı ev çok zor bu devirde ama 300-500 binlik bir araba al.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba evlilik bence büyük bir mesele sorumluluk gerekiyor ben kendimi hazır hissetmiyorum bunun da farkındayım şuan evlensem mutsuz olurum bunu da kız arkadaşıma belirtiyorum kötü birşey mi yapıyorum ilerleyen zamanda kendimi hazır hissettiğimde olur ama şuan o olaylara giremem kendi ailemde evlenme diyor kendi paranı ye gez dediler ama kız arkadaşım aceleye mi getirmek istiyor anlamadım
Hocam maddi olay da aklımı karıştırıyor haklısınız çünkü arada ciddi bir uçurum var kendi ailemde bu yüzden sıcak bakmıyor ilerde sorun yaşarsınız bizim ailemizi beğenmez vs diyorlar daha orta gelirli kendi gelirine uygun birisi daha uygun olur diyorlar ama kız arkadaşım öyle tiki birisi değil ama istediği düğün biraz lüks bilmiyorum valla ya
Hocam bekar tatile gitmek daha rahat hissettiriyor ağalarla gidiyoruz düzenli her yaz, kız arkadaşımla da gidiyorum her yaz ikisinin de yeri farklı evlilik masrafı sorumlulukları beni geriyor şimdiye kadar hep aile evinden uzakta tek başıma yaşadım lisede yurtta ünide evde kaldım tek yaşamaya alıştım
Kızı seviyorsan evlen sevmiyorsan biran önce bırak işine gücüne bak sevip aşık olacağın birini bul onla evlen çok geçikme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 1 Haziran 2024; 11:47:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evlenme kaç kurtar kendini
Aynısını düşündüm ama benim açımdan böyle durum.
Biz bir an önce evlenelim kavuşalım sevdiğimize diye şartları zorladık, çoğu borç şeklinde düğün yaptık ki sadece altın 200 gramdan fazlaydı, şimdi yarım milyon para, diğer masraflar altının 4 katı kadar tuttu, yani toplamda 1 kilo altın kadar masraf yapıldı düğüne ve bunun yarıdan fazlası borç olarak yıllar sonra ödendi.
Gençler ya sizin de dediğiniz gibi çok sevmiyorlar ya da seviyor ama fbuddy gibi zaten rahat takıldıkları için sevdiğine kavuşmak gibi bir dertleri yok! ( genel olarak günümüz gençlerini kastediyorum, arkadaşı tanımam etmem. Gençlerin hem seviyorum hem evlilikten korkuyorum demesi saçma geliyor)
Seviyorsan bir an önce evlenelim dersin.
Beş on sene sonra başlayacak olan dırdır! meselesi için de Allah sabır versin. Yapacak pek bir şey yok, sabır etmekten başka çaresi yok. Şiddet çözer sanıp şiddete başvuran da hata yapıyor çünkü yine devam ediyor. Yeri gelmişken söyleyeyim dedim onu da, sabır lazım, idare bilmek lazım. Şiddet sorun çözmüyor aile içinde. Gençler sabırsız da olduğu için, evlilikten birkaç ay sonra şiddet sonra da boşanma geliyor.
Bebek bezine gelince bbebem Nature var fiyat kalite oranı çok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 1 Haziran 2024; 13:56:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tek yaşamaya alıştıysan biriyle beraber yaşama fikri kesinlikle cazip gelmez nerden mi biliyorum bknz: kendim 8 yıldır yalnız yaşıyorum. :) hakkında hayırlısı olsun umarım tüm kararların olumlu olur
Not: evlilik insanın hayatında oynayacağı en büyük kumardır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X