Şimdi Ara

Mig33 ve Avea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mig33 msn programı bir kaç saattir araştırıyorum internette çeşitli sitelerde yorumlar okudumu kimi yazmışki çok kontörümü yiyior kimi yazmış çok hesaplı çok yiyenlere opertatörden kaynaklıdır demişler. Hattım avea aranızdan bu programı kullanan varmı ve bana yardımcı olabilir mi? Aveayla bir alaksı varmıdır sizce?
    Yardım lütfen kararsız kaldım

• morange kullan bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: the-ece

Arkadaşlar mig33 msn programı bir kaç saattir araştırıyorum internette çeşitli sitelerde yorumlar okudumu kimi yazmışki çok kontörümü yiyior kimi yazmış çok hesaplı çok yiyenlere opertatörden kaynaklıdır demişler. Hattım avea aranızdan bu programı kullanan varmı ve bana yardımcı olabilir mi? Aveayla bir alaksı varmıdır sizce?
    Yardım lütfen kararsız kaldım

mig33 ile gerekli bilgi imzamda msn konusunda mevcut mig 33 ayarları doğru yapar iseniz en ucuz msn programıdır.
  • KankaMSN'i deneyin..Farkı göreceksiniz.
  • Teşekkürler
  • En iyisi benim görüşümle e-buddy mobile messengerdir...

Bi aralar çok kullandım...En iyisi bu
  • Bende mig33 saatte 120 kb kadar veri aktariyo. bing ise 60 civari.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avea internet ayarlarını doğru yaptığınız takdirde saatte 1 kontör götürmesi lazım..
  • mig 33 enaz kontor yiyen msn programı 2-3 saatte 1 kontor gidiyor birde cepte msn die bi programı denemistim 10 dkda 2 kontor gidiodu aradaki farka bakın not:avea kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: erfc20

mig 33 enaz kontor yiyen msn programı 2-3 saatte 1 kontor gidiyor birde cepte msn die bi programı denemistim 10 dkda 2 kontor gidiodu aradaki farka bakın not:avea kullanıyorum

Dostum nasil oluyo ya! mig33 te hiç yazismasam bile saatte yaklasik 2 kontor gidiyo. yazıssamda 2 gidiyo telefonun modeli ne?
  • nokia 7610 kullanıorum hattım avea bende mig 33ü internetten bulmustum herkes çok iyi diodu kontor gitmio hatta kaç saat durursan dur 1 kontor gidio diyorlardı bende sonra kullandım dedikleri dogruymus yani 1 kontor gidio sende nasıl yazmadan 2 kontor gidio onu anlamadım
  • sony ericsson var bende. ondan galiba. ne şanssız adamım
  • dogru büyük ihtimalle ondandır
  • kontör gidişi kullandığınız oparatöre göe değişiklik gösterecektir eğer paket kullanmıyor iseniz gprs tarifesi örneğin

turkcell 30 kbytı 2 kontör

vodafone 100 kbytı 1 kontör
  • bende hiçbir problem yok kontör götürmesinde gayet güzel saatte 1 kontör avea kullanıyorum..ancak..arada bir şebeke yok uyarısı alıyorum ve tekrar düzeliyor.telefon samsung.internet ayarlarında da problem yok.sorun nedir sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

kontör gidişi kullandığınız oparatöre göe değişiklik gösterecektir eğer paket kullanmıyor iseniz gprs tarifesi örneğin

turkcell 30 kbytı 2 kontör

vodafone 100 kbytı 1 kontör

Evet en mantiklisi paket kullanmak. zaten öyle yapıyorumda yinede bi sorayım dedim

9 kontor=5mb
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

bende hiçbir problem yok kontör götürmesinde gayet güzel saatte 1 kontör avea kullanıyorum..ancak..arada bir şebeke yok uyarısı alıyorum ve tekrar düzeliyor.telefon samsung.internet ayarlarında da problem yok.sorun nedir sizce?

gprs te arada bir kesilmeler yaşanabiliyor birde msn listeniz biraz kabarıksa
  • aslında pek kabarık değil 30 kişi var ama yoğun bir konuşma maratonuna giriyorum msn i açınca..ondanda olabilir sanırsam..zaten bu aralar turkcell e geçmeye niyetim var..
  • mig33 kullanıyorum 2 saatte 1 kontör düşüyo benden
  • telefon modelim n85,,hattım avea..mig33 mü yüklemeliyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.