Şimdi Ara

Miele Elektrik Süpürgesi Kullananlar-Toz Torbası Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
27.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, büyük ihtimalle Miele marka bir Elektrik Süpürgesi alacağım. Toz torbası hakkında sorularım olacak..

GN tipi toz torbası kullanan bir makine almak istiyorum, ortalama ne kadar sürede doluyor bu torba (hacmi 4,6 lt) (kullanıma bağlı olarak değişir tabiki, ama genel bir tahmin)

Fiyatları sanırım oldukça pahalı bu torbaların, orijinali yerine muadilini kullanan var mı ?

• Ben geçen ay orijinal 16 adet GN torbayı 90tl aldım.Yan sanayilerin genelde ağız kısımları küçük geliyor çıkacak gibi tam tutmuyor.Randımanlı değil.Torba 2-3 sefer genel temizlikte dolar genellikle.

Orijinalden alıntı: bilo1900

Ben geçen ay orijinal 16 adet GN torbayı 90tl aldım.Yan sanayilerin genelde ağız kısımları küçük geliyor çıkacak gibi tam tutmuyor.Randımanlı değil.Torba 2-3 sefer genel temizlikte dolar genellikle.

Ben 1 paketi için (4 tane var içinde) 30 TL fiyat aldım, siz daha ucuza temin etmişsiniz.. Nereden aldınız acaba?
  • Size bişey anlatım şimdi bizim roventa markasının torbalı bi elektrik süpürgesi . Annem hep sulu süpürge almak istiyo nerden aklına geldi bilmiyorum elektrik süpürgesinin içine 3 kase su koymuş motorunu takıp çalışıtrmış içinde su var ama torbaya değmiyo çok güzel oluyo diyo bütün pisliği suyun içine çekio çok güzel bi deney istersenız lesim yüklerim

Orijinalden alıntı: aydin96

Size bişey anlatım şimdi bizim roventa markasının torbalı bi elektrik süpürgesi . Annem hep sulu süpürge almak istiyo nerden aklına geldi bilmiyorum elektrik süpürgesinin içine 3 kase su koymuş motorunu takıp çalışıtrmış içinde su var ama torbaya değmiyo çok güzel oluyo diyo bütün pisliği suyun içine çekio çok güzel bi deney istersenız lesim yüklerim

İyi bir tekniğe benzemiyor, oldukça riskli..

ama zararlı motoru yakar
  • Beni caydıran tek şey torbası şu anda Miele'nin.. Tamam torbası çok hatta ultra kaliteli olabilir ama 30 TL büyük bir rakam.. O yüzden Philips FC 9264 e yöneldim.. Şu an için süpürge alışverişini tamamen iptal etmiş durumdayım, eski model arçelik varmış elimizde, kullanılmamış :).. Gittiği yere kadar onu kullanalım bari..
  • SüpürgeMarket ( www.supurgemarket.com) firması olarak 2008'den beri online olarak elektrikli süpürge toz torbası ve aksesuarları satışı yapmaktayız. Daha önce DH de birçok arkadaşın sorularını yanıtlamıştık. Aşağıdaki linkten daha önceki konuşmalarımızı bulabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_41690673/tm.htm
    Öncelikle şunu söylemek isterim, elektrikli süpürge alacaksanız biz bütçesi az olan müşterilerimize Bosch-Siemens biraz daha yüksek olanlara ise Miele markasını öneriyoruz. Miele ve Bosch markaları elektrikli süpürgede öncü firmalardır. Avrupada ve tabiiki anavatanları Almanya 'da çok yüksek oranda tercih edilirler.
    AEG-Electrolux-Philips grubu elektrikli süpürgede birlikte hareket etmekteler. Ancak Avrupada Danimarka, Norveç gibi İskandinav ülkeleri hariç Miele ve Bosch markalarının yanından geçemezler, ülkemizde Philips markasının bu kadar tutulmasının nedeni tamamıyla pazarlama başarısı olarak gözükmekte.
    Miele toz torbasına gelince :
    Herkes orijinal toz torbası kullanmak ister bu konuda tabiiki haklısınız. Ancak acaba orijinal torbaya bu kadar para vermek gereklimidir. Biz SüpürgeMarket firması olarak orijinal toz torbası satmamaya ve insanlarımızı toz torbası için bu masrafa sokmamaya özellikle dikkat ediyoruz. Hakkımızda bulabileceğiniz yorumlarda müşterilerimizin memnuniyetlerini görebilirsiniz.
    Satmış olduğumuz toz torbaları, Türkiye 'de üretilmekte ve buradan Almanya, Fransa, İngiltere, Danimarka dahil bir çok avrupa ülkesine ihraç edilmekteler.
    Orijinal ürünlerde olduğu gibi çok katlı nonwoven (Spunbond ve Meltblown) kumaştan üretilmiş olan ürünler toz tutma oranları konusunda da orijinalleri ile yaklaşık değerlere sahiptirler.
    Ayrıca örneğin aşağıdaki bizim linkimiz ve avrupadaki satış linkinden de görebileceğiniz Miele ürünü üzerindeki plastik kapak sayesinde tam kavrama sağlar. Toz torbasını dışarı atmaz ya da sızdırma yapmaz.
    http://www.supurgemarket.com/miele-gn-p-3063.html
    http://www.stovsugerposer.dk/default.asp?page=specifik.asp&id=1016

Bunun yanında kısa bir bilgi olarak, bizim süpürge torbalarını tedarik ettiğimiz fabrika, muadil ürünler yanında Türkiye 'deki birçok OEM markaya orijinal ürün imalatı yapmaktadır. Aynı şekilde örneğin Miele markası için toz torbası üreten Almanya 'daki Wolf firmasının Swirl markası altında muadil toz torbaları üretip satışını yapmaktadır. Yani aslında üreticiler için orijinal yada muadil ayırımı değil kalite ayrımı vardır. Daha detaylı bilgiye aşağıdaki bloğumuzdan da ulaşmanız mümkündür.
    http://www.elektriklisupurgedunyasi.com/elektrikli-supurgede-neden-orijinal-toz-torbasi-kullanmak-gereklidir.html
    Zaten SüpürgeMarket firması olarak tüm müşterilerimize ürünlerimizde kalite garantisi vermekteyiz. Herhangi bir uyumsuzluk probleminde ürünler sorgusuz iade alınabilmektedir.
    Tüm bu bilgilerin dışında sentetik ürünlerimizde kampanyalardan dolayı 20 adet Miele GN toz torbasını kargo dahil olarak 40TL 'ya satın alabilirsiniz.

Bu bilgilerin dışında sormak istediğiniz her soruyu buradan ya da web sitemizdeki canlı destek hattından sorabilirsiniz.

• Benimkinde GN Hyclean yazıyor, aynı torba mı bir farkı var mı acaba?

Orijinalden alıntı: Dradis

Benimkinde GN Hyclean yazıyor, aynı torba mı bir farkı var mı acaba?

Merhaba,

Evet Miele GN Hyclean 'de aynı torbadır. Rahatlıkla sipariş verebilirsiniz.
    istanbuldayım ben. 2 gün önce philips maraton aldım. beğenmedik iade ettik. acaba bu konuda yardımcı olur musunuz.nakit alacam. hangi markaları tavsiye edersiniz.torbalı torbasız mı hangisi daha iyidir.tşk. kaliteli ve uygun fiyatlı olursa alacaz..ama çok kaliteli verilen parayı hak ediyorsa pahalıda olabilir.

Orijinalden alıntı: ali282

s.a. Healer
    istanbuldayım ben. 2 gün önce philips maraton aldım. beğenmedik iade ettik. acaba bu konuda yardımcı olur musunuz.nakit alacam. hangi markaları tavsiye edersiniz.torbalı torbasız mı hangisi daha iyidir.tşk. kaliteli ve uygun fiyatlı olursa alacaz..ama çok kaliteli verilen parayı hak ediyorsa pahalıda olabilir.

siz gerçi healer' sormuşsunuz ama bir nilfisk kullanıcısı olarak bu markayı gözünüz kapalı alın derim. ben nilfisk extreme x300 kulanıyorum ve çok çok memnunum. ayrıntılarına isterseniz netten bakın. nilfisk, 1900lü yılların başından bu yana sadece süpürge üretir. bu markayı, otellerde, hastanelerde hep görürdüm. kendi evim olunca da küçük bir araştırma ile modeline karar vererek aldım. iyi ki almışım...son kuruşuna kadar hak ediyor.
    Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
    Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5

• Merhaba,

Nilfisk iyi bir marka ancak toz torbası dışındaki aksesuarlarının tedariğinde " hortum, boru, filtre vs..." problem yaşama ihtimaliniz mevcut.
    Biz açıkçası bütçesi yüksek olan arkadaşlara Miele markasını daha düşük olanlara ise Bosch markasını öneriyoruz. Almanlar kesinlikle bu işin uzmanları ve süpürgeleri kaliteli.

Orijinalden alıntı: Healer

Merhaba,

Nilfisk iyi bir marka ancak toz torbası dışındaki aksesuarlarının tedariğinde " hortum, boru, filtre vs..." problem yaşama ihtimaliniz mevcut.
    Biz açıkçası bütçesi yüksek olan arkadaşlara Miele markasını daha düşük olanlara ise Bosch markasını öneriyoruz. Almanlar kesinlikle bu işin uzmanları ve süpürgeleri kaliteli.

öyle bir problem yaşamam umarım. benim bu markaya karar vermemdeki sebeplerden birisi, iş gereği kaldığım otellerde hep bu markanın süpürgelerinin kullanılmasaydı. aynı markayı bazı hastanelerde de gördüm. netten araaştırdım ve sadece süpürge ürettiğini gördüm.ben bir ürün alırken işinde uzmanlaşmış markaları terciih ederim. örneğin, orta kaliteli sattlerden mesela seiko dururken bana hiçbir kuvvet lacoste ya bda DKNY marka bir saat aldıramaz...miele elbette güzel bir marka. ama çamaşır ve bulaşık makinelerinde ya da fırın, ankastre ürünlerindeki kalitesinn ve uzmanlığının, süpürgelerinde olduğunu düşünmüyorum hemen her markayı incelemiş biri olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 8 Eylül 2011; 19:48:01 >
    Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
    Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.