Şimdi Ara

midtown madness 3 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

midtown madness 3

midtown madness 3

midtown madness 3

• yav linki verin indrem amule felan ne oluyopr ya
  • Saçmalamayın.Virüsü yemek üzeresiniz.Midtown Madness 3 sadece XBOX için çıktı pc için çıkarılmadı.Dediğimi dinlemeyip onu indirirseniz virüsü yersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Ali -- 2 Şubat 2005, 19:13:20 >

• Midtown Madness 3, PC için çıkmayacak ki... (Yani Microsoft çıkarmamayı düşünüyor, Gamespot'ta da durum aynı)
  • Beyler o emule deki iso dosyası xbox versiyonu için. aynı şekilde halo2 falan da iso lanmış. xbox emülatoru bulup deneyelim önceden 4-5 tane xbox emulator buldum da tavsiyeniz var mı?
  • Valla PS2 emülatörlerinin hiçbirini doğru düzgün yapamadılar. Zaten tüm oyunları çalıştırabilen konsol emülatörü de yok. Millet tek oyun için emülatör çıkarıyor, onu da parayla satıyor.

Emülatör işi çok fena gerçekten..
  • uğraşan olmazsa bu çok normal, adamlar zaten aşırı baskı altında yapıyorlar (sonuçta illegal bir olay) pek bir getirisi de yok.
    bizde bööyle bekleriz artık birileri bişeyler yapsın diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ubyz

arkadaşlar emule'de midtown madness 3 buldum
    pc için. adı "[Pc Game] Midtown Madness 3.iso"
    çıktıda bizim mi haberimiz yok nedir bu

bu oyunun çıkaacağını 4-5 ay önce duymuştum.Ama oyunun çıktığından haberim yok.

oyun şu an piyasada var mı_?
  • çokk haklısın arkadasım ben genellikle fransada sergilerdde gördüm ama türkey daha gelmedi galiba
  • abicim bu kadar da hayranıysanız xbox alın
  • bence oyun çıkmadı çıksaydı oyun sitelerinin baş sayfasında resimleri yazıları falan olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyunmaynağı

bence oyun çıkmadı çıksaydı oyun sitelerinin baş sayfasında resimleri yazıları falan olurdu

haklısın
  • Arkadaşlar,
    Film, program vs. falan çekmeden evvel ilk yapmanız gereken iş

http://www.nforce.nl
    http://www.isonews.com

sitelerine gidip bakmak, kim nasıl riplemiş, cracklemiş, sorunlu mu vs. her türlü bilgiyi, yorumu görüp ona göre çekebilirsiniz.
  • emuleden ınen hersey vıruslu
  • emule ye başlim dedim 2 film bıraktım indirmeye yarısına gelirken bakim filmin görüntü kalitsine dedim filmler XXX çıktı emuleyi bıraktım şimdi ftp favorim
  • güvenlimi acaba bu updade
  • arkadaşlar bunu çekip oynamayı deneyen oldumu ben %98.5 ta kaldım daha ilerlemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark devil

emuleden ınen hersey vıruslu

hee
    o yüzden milyonlarca kullanıcısı var di mi
  • emule , süper bir altyapı yaw, bana torrenti bıraktırdı...
    oc 7x24 dl yapıyor (eskidende oyleydi) hiçbir sorun, fake olmadı...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.