Şimdi Ara

Midnight club 2'de oyundan çıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Midnight club 2 oynarken, durup dururken oyundan çıkıyor ve windowsa dönüyor. Yüzde 45.6'dayım. Yüzde 40'lara gelene kadar hiç sorun yoktu, sonra arada bir atar oldu. Şimdi finishe varmak mümkün değil.

MSI 64mb geforce 2 mx400 (45.23 yüklü)
    P4 1.7 - 256mb rdramm

Bir fikri olan var mı? Bununla ilgili patch falan var mı?

• Ya o kartla o oyunu nasıl çalıştırıyosun? Eğer oyundan atarken özel durum oluştu gibi bir hata veriyorsa sanırım ekran kartıyla ilgili. Eğer direkt atıyorsa oyunun dosyalarına zarar gelmiş olabilir. Oyunu silip saveleri yedekleyerek yeniden kur blki düzelir. Tabii önce scandisk falan yap, bak bakalım ön yükleme alanı zarar görmüş gibi bir hata alacak msın? Eğer bu veya buna benzer bir hata alısan oyunu silip yeniden kur. Kolay gelsin..:)
  • walla çok rahat oynuyorum oynarken
    800x600 yapınca hiç bi sıkıntı olmuyor
    directx 9'suz driver indirip directx'i 8.1'e indirecem
    gine olmazsa zaten baştan kurmakta başka bi çare gelmiyor benim aklıma da
  • Alalalah gf4te bile kasıyo o oyun. ha bu arada xpdemi oynuyorsun 98de mi?
  • xp'de oynuyorum
    Bu arada biliyorsunuzdur zaten diye söylememiştim. Oyunu default ayarlarıyla oynarsan elbette kasıyor. Oyunun kurulu olduğu klasördeki (Midnight Club II\userdata) options.cfg dosyasını editlemen lazım. Screen Depth'i 32 den 16'ya alma. O zaman çalışmıyor ama diğer ayarları değiştir ve dene düzgün çalışana kadar. Ben her şeyi kapattım ve çözünürlüğü 800*600 yaptım. En ufak bir kasma yok makinede.
  • options menüsündeki fullscreen efecti kapat..
    tam hatırlamıyorum ama galiba mapping gibi bir özellik vardı onuda kapat..
    oyun direct x 9.0a kuruyor onu kurma 9.0b bulabilirsen onu veya daha önceki direct x versiyonu kur(öncelikle olarak sade 9.0 kurmanı tavsiye ederim .)
    başka yapabileceğin bir şeyde cd nin içinden çıkan cracki değilde meagagames den indirdiğin cracki yapman..

Veeeeeee..
    Qsman:0
    El_Emin:2
    :)
  • Bende o oyunun 93.2 sine geldim career mod bitti napcez şimdi bilmiyom. bi ileride bi seçenek var single gibi falan ama yarışıyom hep aynı
  • Hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.