Şimdi Ara

Mideme hortum saldılar. Karnım hep şişti, bazen acı su geliyordu ağzıma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yaklaşık 2 saat önce anastesiyle (takribi 15 dk süren bir operasyondu) mideme hortum saldılar. Endoskopi ve biyopsi yapıldı. Çok garip bir durumdu, şimdi uyuyacaksın dediler. hooop uçuşa geçtim. Uyandığımda hiçbirşey hatırlamıyordum. Sanki saniyeler içinde oldu bitti.

Midemin bir yerinde iltihaplanma varmış. Biyopsi sonucunu bekliyorum.

Başka bu tip bir operasyon geçiren var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ß@TÚ

Babamın alanı gastroenteroloji. :) Bir sorun varsa yardımcı olabilirim.

teşekkürler dostum. sonuçlar çıkınca paylaşırım.
  • Bende geçen sene endoskopi operasyonu geçirdim.Operasyon sırasındaki konuşmaları falan hatırlıyorum ama o anda ilaçtan dolayı kolumu kaldıracak gücüm yoktu.Birşekilde bitti midemde gastrit çıktı ilaç kullanıyorum iyiyim.Unutmadan midemden parçada alındı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faivelley

Bende geçen sene endoskopi operasyonu geçirdim.Operasyon sırasındaki konuşmaları falan hatırlıyorum ama o anda ilaçtan dolayı kolumu kaldıracak gücüm yoktu.Birşekilde bitti midemde gastrit çıktı ilaç kullanıyorum iyiyim.Unutmadan midemden parçada alındı.

hangi ilacı verdiler.
  • daha hortumu yiyipte gastrit çıkmayan görmedim, o kadar hortumu boşamı yedik deme diye
  • Bende yazın mide kanamasından dolayı endoskopi olmuştum.Bende uyutma olayı falan olmadı.Ekrandan izledim.Öğürmekten bi hal olduydum.Benimde oniki parmak bağırsağımın girişinde ülser başlangıcı varmış ilaç kullanarak geçti allaha şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

Bende yazın mide kanamasından dolayı endoskopi olmuştum.Bende uyutma olayı falan olmadı.Ekrandan izledim.Öğürmekten bi hal olduydum.Benimde oniki parmak bağırsağımın girişinde ülser başlangıcı varmış ilaç kullanarak geçti allaha şükür

geçmiş olsun.

bende acayip bir şekilde gaz oluşuyor.

nasıl başaçıkabilirim, önerisi olan var mı.? bazen uyurken bile rahatsız ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tip operasyon geçirdim 2kere fakat benimki alkol koması yüzünden olmuştu ''mide yıkanması'' aralarında fark var seninkiyle heralde ama sonuçta boru borudur 1metrelik hortumu ağızdan sokunca kirletirilmiş hissediyor kendini insan

Geçmiş olsun
  • acı su dediğim mide öz sıvın, yediklerini sindirmede yardımcı olan şey. yutmanı tavsiye etmem boğazına zarar verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Bu tip operasyon geçirdim 2kere fakat benimki alkol koması yüzünden olmuştu ''mide yıkanması'' aralarında fark var seninkiyle heralde ama sonuçta boru borudur 1metrelik hortumu ağızdan sokunca kirletirilmiş hissediyor kendini insan

Geçmiş olsun

Aynen öyle

Aslında benim korkum birazda şuydu: "Bu hortumun benden önce yüzlerce kişinin içine girmiş olması ve ne kadar steril olduğu".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 23 Nisan 2010; 0:54:59 >
  • quote:

Mideme hortum saldılar. Karnım hep şişti, bazen acı su geliyordu ağzıma.

eheheh çok güzel anlatmışsın
  • quote:

Anlamadım baban gangstermi ?
  • Uyutmadan yapmışlardı onu bana çok feci bişey miden bulanıyor kusamıyorsun, paso öğünüyorsun. Reflü ve ülser başlangıcı vardı.
  • Geçmiş olsun.

Benimde geçen sene midemle ilgili sorunlarım vardı. çok az yemek yediğim içinyemek borum ve midem küçülmüş ayrıca mide boş olduğu için asit artık mide zarını delicek seviyedeimiş. ne kıvrandım 2-3 gün geçer geçer diye bekledim en sonunda geçde olsa doktora gittim tomografi ye falan soktu işte . 2-3 tane mide ilacı ve isal yapan bi ilaç ile attımıştım asitleri öyle kurtarmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nanuk -- 23 Nisan 2010; 1:27:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

Uyutmadan yapmışlardı onu bana çok feci bişey miden bulanıyor kusamıyorsun, paso öğünüyorsun. Reflü ve ülser başlangıcı vardı.

bana da tercihimi sordular ben uyutun dedim. iyikide öyle yapmışım. uyutulmaktan korkmayanlar için en iyisi bu şekil. Hem doktorda daha rahat çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nanuk

Geçmiş olsun.

Benimde geçen sene midemle ilgili sorunlarım vardı. çok az yemek yediğim içinyemek borum ve midem küçülmüş ayrıca mide boş olduğu için asit artık mide zarını delicek seviyedeimiş. ne kıvrandım 2-3 gün geçer geçer diye bekledim en sonunda geçde olsa doktora gittim tomografi ye falan soktu işte . 2-3 tane mide ilacı ve isal yapan bi ilaç ile attımıştım asitleri öyle kurtarmıştım.

bende tam tersi fazla kilodan şikayetciyim.
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scolerr®

Geçmiş olsun

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

quote:

Gastroenterolog.

Gastroentereloji mide hastalıklarıyla ilgilenen bilim dalıdır. Bu dalda çalışanlara ise gastroenterolog denir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

quote:

Gastroenterolog.

Gastroentereloji mide hastalıklarıyla ilgilenen bilim dalıdır. Bu dalda çalışanlara ise gastroenterolog denir.

Biliyorumya şaka yapmıştım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.