Şimdi Ara

Mide sarı lara sadece +8 can girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu neden yapiliyor bilen varmi mantigini anlamadim genelde seviye basi can la zirh koyuyorum ben adamlar bazen direk can koyuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• early game de ölmemek için. Bazı eşit matchup'lar oluyor biriniz bir diğerini kıl payı öldürebiliyor, hah işte o durumlarda garanti kill'i sen alıyorsun. 9 armor mid lane için inanılmaz useless aslında. Karşında ad jungler yoksa, hero melee değilse hp per lvl, ya da hp girilebilir. hp per lvl late game içindir, flat hp de early game için. Şampiyonun minionlardan damage yemeyecekse, karşındaki adam seni basic attacklarıyla rahatsız etmeyecekse, heron late game de powerspkie yakalamıyorsa, gücü early-game de baskınsa, karşıda da ad jungler yoksa neden olmasın.

rün değişikliklerinden sonra her heroya +4 armor eklendiğinden beri rünelerin hepsine armor koyulmasını ben mantıklı görmüyorum şahsen, 3 ya da 4 tane armor seal gerisini hp rün koymak en iyisi

Orijinalden alıntı: LLoncept

oyun içerisinde rünlerden aldığınız hp gold değeri olarak armordan biraz daha önde

rün değişikliklerinden sonra her heroya +4 armor eklendiğinden beri rünelerin hepsine armor koyulmasını ben mantıklı görmüyorum şahsen, 3 ya da 4 tane armor seal gerisini hp rün koymak en iyisi

Mesela fiora top ve fizz mid için ne önerirsin hocam rün ?

Orijinalden alıntı: Bloodimir

early game de ölmemek için. Bazı eşit matchup'lar oluyor biriniz bir diğerini kıl payı öldürebiliyor, hah işte o durumlarda garanti kill'i sen alıyorsun. 9 armor mid lane için inanılmaz useless aslında. Karşında ad jungler yoksa, hero melee değilse hp per lvl, ya da hp girilebilir. hp per lvl late game içindir, flat hp de early game için. Şampiyonun minionlardan damage yemeyecekse, karşındaki adam seni basic attacklarıyla rahatsız etmeyecekse, heron late game de powerspkie yakalamıyorsa, gücü early-game de baskınsa, karşıda da ad jungler yoksa neden olmasın.

Anladim mesela leblanca karşı alınabilir anivia felan oynarken

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

quote:

oyun içerisinde rünlerden aldığınız hp gold değeri olarak armordan biraz daha önde

Mesela fiora top ve fizz mid için ne önerirsin hocam rün ?

fiora çok oynamıyorum pek bilmiyorum, fizz midde 3 tane armor seal alırım kalanına direk hp veren rünlerden koyarım ben oynarsam.

ciddi anlamda oyunun başında çok armora ihtiyacınız olduğunuzu düşünürseniz büyüklere 1 ya da 2 tane armor koymak en iyisi bence

oyun içerisinde cloth armor u 300 golda alıp bir şeye tamamlamak kolay ve işe yarıyor ama ruby crystal almak her oyun bi item için ya da ne bileyim oyunun erken aşaması için işe yarar gibi değil. hp içinde ekstra 400 golda bi doran almak her zaman mantıklı olmayabilir.

genelde takip ettiğim oyuncular armor ve magic resist rünlerinde yarısını flat yarısını per level olarak kullanıyor direk armor ya da magic resist kullanmak istediği zaman, onun dışında 3 armor 6 tane hp , 5 flat mr 4 per lv mr ya da 3 flat mr 6 per lv cdr olarak kulanıyolar

yinede oyuncuya göre değişir ya kimisi oyunun başında pasif oynuyordur en ufak takasa bile zar zor giriyordur, onların direk armor koyması daha iyi olabilir çünkü oyunun sonunda çok az farkediliyor hp rün. Per level olduğu zaman belki biraz faydasıo oluyor, 40 hp oyunun sonlarında çok bi anlam ifade etmiyor özellikle dk 30-35'ten sonra

probuilds.net'ten fioraya baktımda herkes farklı kullanıyor, boxbox büyüklerin 2 sine armor sarıları komple hp kullanmış , bir sarıları per lv hp koymuş armor koymadan oynamış falan.

• quote:

Güzel bi bakış açısı ama hala neden jayce e armor pen girmediğini anlamadım

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Qnq zaten eşyaların hepsini arpen alıyoruz neredeyse, earlyde farm alabilmek için flat ad gerekiyor ondan olabilir

''Şu ve bu biçimde, birtakım kuş beyinli kimselere kendinizi beğendirmek hevesine düşmeyiniz; bunun hiçbir değeri ve önemi yoktur. Eğer şunun, bunun güler yüz göstermesinden kuvvet almaya tenezzül ederseniz, halinizi bilmem, fakat geleceğiniz çürük olur.''
    1908 (Atatürk’ün S.D.V, s. 112)
  • quote:

quote:

2 sayfam var jayce için benim

1 i flat ad ve %9 attack speed
    diğeri 12 arp ve 7 ad

ilk sayfa kolay matchuplarda ya da yenebileceğimi düşündüğüm her matchupta alıyorum oyunun erken safhasında öne geçersen zaten arp alacağın her itemda var yetiyor fazlasıyla, birde oyunun başında 12 armor pen ile adama çok vuramıyorsun zaten armoru olmuyor, orianna falan gelmesi lazım pasif olarak armor kazanan bir şey olması lazım. onu geçtim jayce'in hasarınında bir kısmı zaten magic damage gerçekten oyunun başında etkisi yok denecek kadar az düz ad ile daha çok vuruyorsun, arp oyunun ortasında ve sonunda eq ile uzaktan haraslarken farkını hissettiriyor

• quote:

quote:

quote:

diğeri 12 arp ve 7 ad

ilk sayfa kolay matchuplarda ya da yenebileceğimi düşündüğüm her matchupta alıyorum oyunun erken safhasında öne geçersen zaten arp alacağın her itemda var yetiyor fazlasıyla, birde oyunun başında 12 armor pen ile adama çok vuramıyorsun zaten armoru olmuyor, orianna falan gelmesi lazım pasif olarak armor kazanan bir şey olması lazım. onu geçtim jayce'in hasarınında bir kısmı zaten magic damage gerçekten oyunun başında etkisi yok denecek kadar az düz ad ile daha çok vuruyorsun, arp oyunun ortasında ve sonunda eq ile uzaktan haraslarken farkını hissettiriyor

Mantıklı ama 12 armor pen in farkını matematiksel olarak en fazla oyun başında hissedersin. 1levelda 30 armoru olsa onu 18 e dusurerek vereceğin hasarı %olarak baya arttırıyorsun. Armoru 90 olsa 78 e dusurunce vereceğin hasar daha az artar.

Bir de alacağın her itemde armor pen olsa da tüm herolarda armor dakikayla yükseldiği için, 55-60 flat armor penin olduğunda muhtemelen karşıdaki armor itemi almamış rakiplerin de armoru en az o seviyede olur, o da skilinin base hasarı neyse o kadar vurmanı sağlar. Adc bir koruyucu melek aldığında da base armora vurmuş kadar vurursun.

Diğer dediklerin mantıklı tabi. Oyun tarzıyla da alakalı olabilir. Rakip çok tank olunca flat armor pen in bi önemi kalmıyor. Ama squishy targetlara karsi oyunun her asamasinda etkili bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

diğeri 12 arp ve 7 ad

Mantıklı ama 12 armor pen in farkını matematiksel olarak en fazla oyun başında hissedersin. 1levelda 30 armoru olsa onu 18 e dusurerek vereceğin hasarı %olarak baya arttırıyorsun. Armoru 90 olsa 78 e dusurunce vereceğin hasar daha az artar.

Bir de alacağın her itemde armor pen olsa da tüm herolarda armor dakikayla yükseldiği için, 55-60 flat armor penin olduğunda muhtemelen karşıdaki armor itemi almamış rakiplerin de armoru en az o seviyede olur, o da skilinin base hasarı neyse o kadar vurmanı sağlar. Adc bir koruyucu melek aldığında da base armora vurmuş kadar vurursun.

Diğer dediklerin mantıklı tabi. Oyun tarzıyla da alakalı olabilir. Rakip çok tank olunca flat armor pen in bi önemi kalmıyor. Ama squishy targetlara karsi oyunun her asamasinda etkili bence.

sen düşünürken rünelerden eksilen adyi hesaba katmıyorsun yalnız, arp koyduğun zaman yine ad azalıyor vurduğun damage düşüyor oyun başı

yanılmıyorsam, yanlış hatırlamıyorsam
    oyunun ilk seviyelerinde 15 ad ve 25 armor pen yaklaşık olarak aynı damage i atıyor şampiyonlara

12 armor pen + 7 ad düşünürsek, kabataslak 13 ad diyebiliriz buna
    benim genellikle kullandığım sayfada 10 ad + %10 attack speed var, oyunun başında 3 ad eksik ama %10 attack speed var

oyunun başında ortalama bi takasa girme süreci yaklaşık 3 saniye sürse, 2. sayfayla daha fazla vurursun her takasta. Sadece oto atak olarak düşünme araya q aa w ye bastığını falanda düşün, hani her şey olarak düşün.
    Jaycede skillerin damage'i ad ile artıyor, magic damage vuran skilleride dahil, oyunun başında ad ile her şekilde daha fazla vurursun. Bu şekilde olmasaydı zaten adclerin hepsine arp ve attack speed girerlerdi.

ama jayce'te bir sıkıntı var oyunun başında o istediğin randımanı sağlayamazsan belirli item dizilimine ulaşıncaya kadar gerçekten normalde olduğundan daha az vuruyorsun, sonuç olarak bi adc kadar kitedır şudur budur şansı yok şampiyonun
    arp sayfasıyla 90 armoru olan adama oyunda daha fazla vurursun düz ad sayfasına oranla, zaten belli başlı itemları bitirmiş olursun 90 armor olunca adama 12'den fazla armorpenin olur masteriestede zaten level arttıkça armorpende magic pende artıyor. % olarak soğuruyor, senin ad'den arttığı sürece daha fazla damage bloke edecek senden ama armor penin arttıkça daha fazla vuracaksın adama , oyunun sonlarında zaten last whisper vs bittiği zaman adclere neredeyse armoru yokmuşcasına vuruyor jayce

son olarak ekleyeceğim bir şey daha var, ben jayce'i attack speedsiz oynarken skillerin arasında animasyon iptali olmasa bile hızlı atarken W'sinde bile takılma yaşıyorum özellikle aa move aa yaparken W skill'i ile. Her ne kadar W skill i attack speedi köklesede sanki attackspeed sayfasıyla oynamadığım zaman oyunun başındaki W'ler ile oyunun sonundaki W'leri aynı şekilde atmıyormuş gibi hissediyorum. Bu yüzden daha çok adc sayfası gibi bi sayfa kullanıyorum, daha fazla vurup daha spamleyebilmek için normal eq kombosudur şudur budur sadece onları düşünürsek attack speedli sayfayla oynamak çok mantıklı gelmez yoksa jayce ile çünkü lane aşaması bittiği anda öyle adc gibi sürekli attack move tarzı bi şampiyon değil zaten eq atıp gerekirse içlerine giriyorsun gerekmezse normal w yi açıp vuruyorsun zaten sadece skilleri atışı ve aradaki zaman farkını kapatmak için attack speedle oynuyorum çok lanede takasa girmeyi tercih etmeyeceğin her lanede diğer rün sayfası kat kat daha iyi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoncept -- 10 Ekim 2016; 20:30:50 >

• Ne uzun uzun yazıyorsunuz,prolar,özellikle koreliler ne alıyorsa onu alin

8-9 levelden sonra hp per lvl armordan çok daha işe yarıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.