Şimdi Ara

MİDDLE EARTH KAÇ BOYULUDUR ARKADAŞLAR??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 Boyutlu Ya !!! Bütün Strateji oyunları 2 Boyutludur !!! Oyuna Kuş Bakısı Bkarsın
  • arkadaş sanırım 3 boyutlu mu 2 boyutlu mu diye sormuş middle earth 3 boyutlu bir oyun çünkü büyüt modeller 3 boyutlu olarak tasarlanmış ve bir hacme sahip örneğin oyun sırasında nümerik tuşlarla oyunu farklı açılardan izleyebilirsin middle earth 2 de 1 de o özellik var mı bilmiyorum ama o da 3 boyutlu bunu basitçe şöyle anlayabilirsin karakterlerine sağ üst çapraza gitme komutu verirsin örneğin direkt dümdüz gidiyorlarsa 3 boyutludur ancak x ve y düzlemlerinde bir sağa bir yukarı bir sağa bir yukarı şeklinde gidiyorlarsa 2 boyutludur örneğin age of empires 2 red alert 2 gibi bizim de arkadaşlarla bu şekilde bir tartışmamız olmuştu ancak bir türlü anlatamadım onlara red alertin 2 boyutlu olduğunu. 3 boyut havası verilerek çizilmiş birimler sayesinde öyle görülüyor

• Hocam bune ya
  • bu konu kapanmadımı halen
  • rohirrim süper anlatmış tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Bir nisan şakası idi bunların hepsi. Dağılın.

Ne günlerdi ya, bu cevabımdan sonra yatak döşek hasta olmuştum. Bünye kaldırmadı tabi.

1 Nisan da yazılması da ilginc
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rohirrim

arkadaş sanırım 3 boyutlu mu 2 boyutlu mu diye sormuş middle earth 3 boyutlu bir oyun çünkü büyüt modeller 3 boyutlu olarak tasarlanmış ve bir hacme sahip örneğin oyun sırasında nümerik tuşlarla oyunu farklı açılardan izleyebilirsin middle earth 2 de 1 de o özellik var mı bilmiyorum ama o da 3 boyutlu bunu basitçe şöyle anlayabilirsin karakterlerine sağ üst çapraza gitme komutu verirsin örneğin direkt dümdüz gidiyorlarsa 3 boyutludur ancak x ve y düzlemlerinde bir sağa bir yukarı bir sağa bir yukarı şeklinde gidiyorlarsa 2 boyutludur örneğin age of empires 2 red alert 2 gibi bizim de arkadaşlarla bu şekilde bir tartışmamız olmuştu ancak bir türlü anlatamadım onlara red alertin 2 boyutlu olduğunu. 3 boyut havası verilerek çizilmiş birimler sayesinde öyle görülüyor

tek düzgün cevap

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.