Şimdi Ara

Mid ve ADC oynayamiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bir ormancı ve üst koridor oyuncusuyum. Hatta sup rolünde iyiyim ama ADC ve midde çok zorlanıyorum.

Sezon 2 den beri oynarım rumble Vi mainim.

Tavsiyeniz ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adc mekanik ister, pozisyon bilgisi ister, sabır ister, sakinlik ister, uyum ister, ister de ister ama karşılığını fazlasıyla verir. Sihirli yıldız ashe ve ölümcül tempo twitch öneririm başlangıç olarak. Elin alışınca direk kalista çek, lane kaybetmezsin kolay kolay.

Mid ucu açık bir pozisyon. Matchup ve oyuncunun stiline bağlı olarak değişir olaylar. Kimi lane odaklı, kimi roam odaklı oynar. Midin avantajı; Lanede ezildin diyelim sağa sola roam atar durumu toparlarsın. Side laneler gibi değil snowballa bağladın mı kimse durduramıyor şuanki metada. Fizz,diana,xerath,velkoz üzerinde durulmalı bence. Her zaman iş yapar bu 4 lü.

Hero mekanikleri için stream izleyebilirsin. Sezon 2 den beri oynuyorsan oyun bilgin vardır zaten kolayca uyum sağlarsın mid ve bota
  • Adc mekanik ister, pozisyon bilgisi ister, sabır ister, sakinlik ister, uyum ister, ister de ister ama karşılığını fazlasıyla verir. Sihirli yıldız ashe ve ölümcül tempo twitch öneririm başlangıç olarak. Elin alışınca direk kalista çek, lane kaybetmezsin kolay kolay.

Mid ucu açık bir pozisyon. Matchup ve oyuncunun stiline bağlı olarak değişir olaylar. Kimi lane odaklı, kimi roam odaklı oynar. Midin avantajı; Lanede ezildin diyelim sağa sola roam atar durumu toparlarsın. Side laneler gibi değil snowballa bağladın mı kimse durduramıyor şuanki metada. Fizz,diana,xerath,velkoz üzerinde durulmalı bence. Her zaman iş yapar bu 4 lü.

Hero mekanikleri için stream izleyebilirsin. Sezon 2 den beri oynuyorsan oyun bilgin vardır zaten kolayca uyum sağlarsın mid ve bota

• hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    Top lane de oynamak zevk veriyordu ama solo q da ormancı eksikliği hissettim ve orman oynamaya başladım. Bu seferde tank gittiğim lane lerde eksiklik hissediyorum pre olarak oynamak lazim.

West te iken iyiydi aslında Tr de yeni hesap açtım bu mavi öz olayı sıkıntı yarattı sanırım west hesabıma geri döneceğim en azından mod ve ADC denediğimde tr deki gibi köstek olmazlar

• Bol bol pratik gerektiriyor. Oynamaktan çekinme feedle ama öğren
  • Ashe ve Mf dışında adc oynarsan elbette beceremezsin çok doğal. Kimse sana yardımcı olmayacağı için her türlü öleceksin, ama ölmeden önce düzgün bi mf ultisi atman lazım tek yapman gereken bu. Ashe oynarkende, r ye bas vur işte, maksimum hasarını vurmaya çalış. Korkak oynama öleceğim diye. Bu iki şampiyon dışına çıkma, sonra twitch ve kogmawa geçersin.

mid için orianna ve taliyah oynaman lazım. ama öğretici videolar izlemeden olmaz, koçlukları izlemen gerekiyor, kendi kendine çok zaman kaybedersin. elon kötüyse pantheon vladimir swain falan oyna
  • Black_Ops B kullanıcısına yanıt
    Ashenin metada olması ultisinden hasar çıkartması değilde TF baslatabilmesi AP kasmadikca ultisinden hasar cikaramazsin. Mid için kimse syndra dememiş ona şaştım

• Soloqda adc çok sıkıntı valla. Örneğin karsida tek atan bir rengâr var. Kacis mekaniği olmayan adc isen istersen uzi ol teki yiyorsun birsey yapamadan. Bende hep kendimi suclardim. Sonra sup jung arkadaşla esnek atmaya başladık beni bir koruyorlar her oyunu taşıyorum falan. Bunu niye anlattim bilmiyorum azir oyna cok zevkli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rumble mid yap

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Yapmisligim var

• Monkey D. Dragon kullanıcısına yanıt
    Ultiyle tekle gibi bir şey demedim ki. Ultisinin hasarıyla ilgili hiç bir şey demedim. Asheyi basit diye önerdim r ye basıp vurmak çok basit diye, kite bilmesi yeterli. Yeni adama syndra önerilmez, yapması gereken çok şey var şampiyonu öğrenmeye odaklanmaktan oyunu öğrenemez
  • Oyuna adc oynayarak başladım, şu anda hiçbir yakın dövüşü(kata, zaho, lee vs.ler) beceremiyorum. Uzakta kalmak her zaman güvenilir gelmiştir ve nişancı bir şampiyonla oynamazsam harbi sinirleniyorum.
    Tank olduğum zamanda direk rakibin içine dalıyorum, ölmeyecekmiş gibi :D
    Yinede vei,zigs,heimin verdiği zevki hiçbir şampiyondan almadım.
    Grubu falan olan varsa pm atsın akşamları oynuyorum ama amatörce :P
  • xkrc kullanıcısına yanıt
    Hangimiz amatör degilizki ben zamanında 5 pre Skype ile iletişim kurduğum zamanları çok seviyordum her akşam mesaide sonra oynardık

• Talon öneririm mid için hem basit hem zevkli, ap istersen karma mid var fazla bilinmiyo ama güçlü bence(r q feci hasar veriri r w canını doldurur r e takımdaki herkese kalkan basar + hareket hızı verir ama ben gümüş elo olduğum için re kullanmıyorum dalmıyolar. Basit şampiyonları önermeye çalıştım zed de çok eğlenceli ama biraz zor feedleye feedleye öğrendim

• Oynayamadığın rolleri sürekli oynayarak oynayabilir hale gelebilirsin.
  • adc oynamak istiyorsan

1 - minyona son vuruş yapmak için deneyim kazanmalısın ,pratik yapmalısın .
    2 - skill dodge lemen lazım çünki canın çok degerli . skillerden kaçmak için pratik yapman lazım
    3 - support herosu oyna . Hem laneye ısınır tecrübe edersin . Hemde adclerden takit alırsın nasil oynuyorlar diye . Üstelik sen adc olduğunda supundan beklentilerin ve uyumun artar
  • Ikisi de karsi takimdan cok baski yiyen roller, Özellikle mid. Support oyuncusuyum, ward atmaya gittigimde mide de bir gorunmeden edemiyorum, maksat rahatsiz etmek. Bir lane i ogrenmenin en kolay yolu, en basit herolarini oynamak bence. Boylelikle heroyu oynamaya degil, lane i ogrenmeye caba gosterirsin. Mid icin annie, diana, syndra,malzahar oynayabilirsin ama normal oyunda calismani onermem cunku karsina hep yasuo veya zed gelicek.

Adc icin pek yorum yapamiyorum maalesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.