Şimdi Ara

Mid Tower üst tarafa radyatör takılabilecek kasa önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemal81

    Sanırım fiyatı 200-300 tl yukarı çekip bu kasayı almaya karar verdim arkadaşlar. Cooler Master MasterCase H500P Mesh modeli. İsteklerimi yeterince karşılıyor beğendim yani :)
    Hayırlısı olsun hocam o zaman. 1400TL çok fazla değil mi diyecektim ama Core V51 TG falan da bu fiyatlara geliyor. Kasa gayet büyük ve şekli gayet güzel. Ayrıca sağ panel içindeki alan için de kapakların olması kasayı çok derli toplu gösteriyor.

    Corsair 570X'e ve Core V71 ile Core X71'e de bakmışsındır muhtemelen? Bir de Silverstone'un Primera serisi var.
    (İyice kafa bulandırmadım umarım )
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    Baktım hocam hepsine :) Core'lar full tower oldukça büyük geldi gözüme ayrıca masanın üstüne sığmayacaklar maalesef. Corsair 570x güzel kasa fakat her tarafı cam olması ayrıca ön tarafınında mesh olmaması soğutma açısından düşündürdü beni fakat kasa soğutması kötü olmadığı yazılmış. Yinede H500 mesh modeli gözüme daha güzel gözüküyor. Ayrıca 1200 TL'ye satılıyor bazı mağazalarda. Aslında corsair 500d hoşuma gitti fakat rgb se olan kasasını daha çok beğendim. Ülkemizde satışı yokmuş onunda anladığım kadarıyla. 1 ay sonra alacağım kasayı belki o zamana kadar yeni kasalar satışa çıkarsa fikrimi değiştiririm :)




  • kemal81 K kullanıcısına yanıt
    Valla bana kalsa C7 300 küsür liralık fiyatıyla alayını fiyat/performans oranında döver ama yine de sen bilirsin. Arada malzeme kalitesi ve diğer ufak detayları görmeden dokunmadan yorumlamak çok doğru olmaz. 1200TL vs 350TL olunca sadece bunu da yazmak istedim. Yoksa bütçe varsa en beğendiğimi aldım desen bize laf düşmez
  • Arkadaşlar konuyu upluyorum. Bende coolermaster rc 690 kasa var yaklaşık 9 senelik.Bu kasaya 240 mm lik radyatör sığdırabilir miyim? Bilgisi olan var mı bu konuda ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.