Şimdi Ara

Mid oyuncusu nereye ward atmalıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genellikle zed oynadığım için fazla pusluyorum,nerelere ward atılmalıdır minimap üzerine işaretlerseniz çok yardımcı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mid ? Top ? Bot troll ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Mid ? Top ? Bot troll ?

Başlıkta mid yazmış.

• Öncelikle fazla push yapma 1 ward al bir ota doğru at, o ota yakın mesafede oyna zaten zed oynuyormuşsun. Oradan junglerını gördügün an w skilinle kaçarsın. Koydugun wardı arkana al diyebilirim. Last hit yap pushlamamaya çalışmanı önerebilirim
  • quote:

Mid ? Top ? Bot troll ?

Mid oyuncusu yazıyor başlıkta bro.

genelde tek tarafı wardlarlar,mesela altta oynayan solundaki çimi wardlar ona yakın oynar.

Ama bana kalsa tehlike arz etse de etmese de 2 çimi de wardlamak en iyisi,harita kontrolü her zaman iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 14 Temmuz 2013; 15:19:17 >
  • Jungle cikislarina, wraithlere ve blue yu koruma amacli beklenen cimlere.Zaten her lane gorevini yapip duzgunce wardlasa gank yemek imkansiz gibi birsey olur

• He tamam başlıkları sekmelerde biriktiririm genelde.

Mor taraftan oynuyorsan mor yeri, kırmızı tarafta oynuyorsan kırmızı yeri wardla. Diğer yerler normal wardlanması gereken yerler.

Kırmızılar 1. öncelikle maviler 2. öncelikli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karşıdaki jungle a göre değişir. Fakat genelde karşı jungle ın wraith-nehir arası atarım ben
  • karşı jungle wraith jungle çıkışına ve nehirdeki çalılara atabilirsin
  • Ben kenardaki çalılara atmıyorum çünkü o zaman junglerı gördüğümde çok geç oluyor. Wraithlerin oraya ya da blue'nun arkasındaki çalılara atıyorum.
  • quote:

Mid ? Top ? Bot troll ?

gözlük var mı kardeş koskaca MİD yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

Öncelikle fazla push yapma 1 ward al bir ota doğru at, o ota yakın mesafede oyna zaten zed oynuyormuşsun. Oradan junglerını gördügün an w skilinle kaçarsın. Koydugun wardı arkana al diyebilirim. Last hit yap pushlamamaya çalışmanı önerebilirim

aynen pushlamasa daha iyi olur adamın canını %60 gibi görüyoosan ultiyi bas e döndür w bas adam kaçarsa bidaha w e döndür q bas onun iflahı kayar
  • quote:

He tamam başlıkları sekmelerde biriktiririm genelde.

Mor taraftan oynuyorsan mor yeri, kırmızı tarafta oynuyorsan kırmızı yeri wardla. Diğer yerler normal wardlanması gereken yerler.

Kırmızılar 1. öncelikle maviler 2. öncelikli.

aynen öyle midde ben de ittiğim genelde mor taraftan oynuyorum orda durursan hem mid avlarsın hemde bota yakın olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

Ben kenardaki çalılara atmıyorum çünkü o zaman junglerı gördüğümde çok geç oluyor. Wraithlerin oraya ya da blue'nun arkasındaki çalılara atıyorum.

çalıları zaten geçmesini bekleyecen haritada var sen mide atlayana kadar adam uçar bile biraz bekle ve ultini bastınmı iş biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam1PEACH

quote:

Ben kenardaki çalılara atmıyorum çünkü o zaman junglerı gördüğümde çok geç oluyor. Wraithlerin oraya ya da blue'nun arkasındaki çalılara atıyorum.

çalıları zaten geçmesini bekleyecen haritada var sen mide atlayana kadar adam uçar bile biraz bekle ve ultini bastınmı iş biter

Türkçe konuş. Ne ultisi ne mide atlaması ?
  • wraithle river arasındaki rampaya koy
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tam1PEACH

quote:

Türkçe konuş. Ne ultisi ne mide atlaması ?

kardeşim o çalılara saklancan adam o çalıyı geçmeden saldırırsan kaçar onu anlatmak istiyorum

• Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışmış fakat bazı cevaplar gerek tecrübesizlikten gerek oyunu detaylı olarak incelememekten dolayı ezbere cevaplar olmuş.Öncelikle mainim mid ikinci roll olarakta support oynuyorum.Mid lanedeyken eğerki 1 wardınız var ise onu hemen atmayın bot laneiniz çok agresif şekilde pushluyorsa kendi wraithlerinize doğru atın nehri gösterecek şekilde ve ward attığınız yere doğru yaslananın o nehri gösterecek ward hem sizi korur hemde bot laneinizin üçlü çalıdan gank yemesini önler çünkü bot lane eğerki rakip kulenin önündeyse ve jungler sizin ormanınızdan dolanıp geldiyse o üçlü çalıdaki ward hiç bir işe yaramıyor göre göre gank yiyorlar ama sen oraya ward atarsan jungler sizin ormana girdiği anda görürsünüz ve ona göre önlem alırsınız.Eğerki bot laneiniz kendi kulesinin altında oynuyorsa rakip wraithlerin oraya atabilirsin ama tek wardın varsa bu geçerli her base attığında 2 ward almalısın mutlaka 1 ini rakibin wraithlerinin oraya nehri gösterecek şekilde birinide kendi wraitherlinizin yoluna gene nehri gösterecek şekilde bazı extrem durumlarda ise örn karşıda evelyn shaco var ise tam lanein ortasına vision ward atabilirsin veya karşıda jarvan var ise sağındaki veya solunda çalıya atabilirsin wardı çünkü nehri gösterecek şekilde attığın warda gözükmeden yetenekleri ile sana yakın çalıya geçebilir ve yetenekleri dolduğundada sana kolaylıkla gank atabilir.Sormak istediğin birşey varsa nickim imzamda ekleyip sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.