Twisted fate mi kassadin hangisi daha iyi durumda mid için ranked ve normal oyun farketmez sağolun
Tf alma. Tr de oynayabilen yok. Kassadin al tasiyor
Eğer oynayabilirsen TF ile daha iyi yerlere gelebilirsin. Gerçekten oyunun kaderini çok rahat değiştirebilecek bir şampiyon. Kassadin ise iyi bir tercih. Ancak TF'nin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Pisagor
Eğer oynayabilirsen TF ile daha iyi yerlere gelebilirsin. Gerçekten oyunun kaderini çok rahat değiştirebilecek bir şampiyon. Kassadin ise iyi bir tercih. Ancak TF'nin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.
anivia malzahar cassiopeia
Ben oynuyorum ;)
İrelia al
quote:
Orijinalden alıntı: Lynxou
Dropçu eleman sandım seni
Riven mid oynadım.Riven mid gerçekten çok iyi geldi.Ama matchupa bağlı biraz.
Hepiniz sağolun kassadinle devam edeceğim
Kass earlyde 1 kille free win
ya birak bu isleri vlad al gec deli gibi can somuruyor tek atiyor hem 700-800ap hem 3.5k can yapiyor. tum apcler yalan vladimir putin op
quote:
Orijinalden alıntı: FREETAKILIR
ya birak bu isleri vlad al gec deli gibi can somuruyor tek atiyor hem 700-800ap hem 3.5k can yapiyor. tum apcler yalan vladimir putin op
Vlad, Talon severim mid lane de. TF oynaması zor ultisi ile 2 kill alsan oyunu alıyorsun, ama boşa ışınlanırsan lane i kaybediyorsun :)
Ben tf i daha beğeniyorum artık haritanın iki tarafındada global görev olduğu için tf daha iyi başa çıkması daha kolay. Kassadinde mobil ama bir tf değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Thablion
Ben tf i daha beğeniyorum artık haritanın iki tarafındada global görev olduğu için tf daha iyi başa çıkması daha kolay. Kassadinde mobil ama bir tf değil.
Oynayabiliyorsan kesinlikle Twisted
quote:
Orijinalden alıntı: Hygious
tr de profeışyonel oyuncular dahil tf oynayabilen yok koçum hahaha (ben bile zor oynuom( ((scriptsiz))
quote:
Orijinalden alıntı: olishernandez
quote:
tr de profeışyonel oyuncular dahil tf oynayabilen yok koçum hahaha (ben bile zor oynuom( ((scriptsiz))
İnsan yerine göre ciddi olmayı bilmeli sern heryerde cıvıksın ...
Arkadaşlar yorumlarınız herbiri benim için gerçekten değelri (trolleyenler hariç) twisted fate için kabiliyet öneririmisiniz pek anlamadım bu yeni sezonkilerden
quote:
quote:
quote:
koçum bana 1 tene i tf oynayabilen söle tr server
quote:
quote:
quote:
quote: