Şimdi Ara

Mid Lane'in Göbeğine atılan totem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cogu turnuva maclarindada gordugum mid lane oyuncularibin lane in tam ortasina attiklari totemin ne islevi oldugu ? Her iki kule ayaktayken minyonlar ortada gorus sagladigi halde o totemin oraya neden atildigini izah edecek celincirlar araniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelen dalgayı görmek için işte
  • Mid roam yapacaksa nereye yapacağı belli olsun diye biliyorum.
  • Earlyde dalgayı görmek, latede adamların pushlayıp pushlamadığını görmek.

• Karşı kulenin yakınına atarsın mesela vi gelir q yu açar sonra ulti atar , shyvana gelir w açar ulti atar bu tarz şeylere karşı dikkatli olmak için ve rakibin wraits lere , blue buff a gittiğini görebilirsin.Ben bu şekilde düşünüyorum başka bir açıklaması var mıdır bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plaib

Mid roam yapacaksa nereye yapacağı belli olsun diye biliyorum.

Bir çok neden var ama en önemlisi bu
    Örnek: midde 2 dalga savaşıyor biri gelip temizliyor pat görüş açın bitti bu sırada hiç birşeyden habersiz adc botta tek başına lane pushluyor ve hazin son

• haritanın tam orta noktasına atabilirsen bütün oyun haritası 1 saniyeliğine görülüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diana karşı taktik
    10 yıl önce açıldı
    sadece rakibe saldır kite
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takımında Lee varsa çok iş görür. Ayrıca Biraz karşı kule tarafına dogru atarsan ve karşı karakter koridorunu hızlı ittiriyorsa ne tarafa dogru gittiğini görüp ona göre hareket edebilirsin.
  • ben kulem gidince atıyorum pushlanıyor mu diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Gelen dalgayı görmek için işte

gizli mesaj vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stahli -- 22 Ocak 2014; 12:21:23 >
  • Söylenen bütün cevapların hepsi doğru. Bir de ilginç wardlama olaylarından biri de inhib kesildikten sonra hemen dibine ward atılma olayıdır. Bu da oldukça önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Söylenen bütün cevapların hepsi doğru. Bir de ilginç wardlama olaylarından biri de inhib kesildikten sonra hemen dibine ward atılma olayıdır. Bu da oldukça önemlidir.

onu bende yapıyorum hem adamların giriş çıkışlarını görebiliyorsun. hemde kule yıkılmadan önce atıyorum adam orada ward olduğunu biliyor ama lensi yok temizleyemiyor içi gidiyor
  • tüm cevaplar için teşekkürler. Pushlayan rakibin nereye roam atacagını görebilmek için oldugu en büyük sebeplerden sanırım.
  • Tam roam yapacan adam senin minyon dalganı aldı ve mid karardı hadi bakalım ne yapacan veya tam base attın adam cub dedi aldı ortada ki minionu ee adamı nasıl kontrol edicen ? Velev ki roam atacan Adam arkandan mı geliyor , senin solonamı yöneliyor yoksa wraitlere mi gidiyor görmek için . Ayrıca gelen dalgaları kontrol ediyorsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

haritanın tam orta noktasına atabilirsen bütün oyun haritası 1 saniyeliğine görülüyor

Ne içiyorsan aynısından bana da gönder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Söylenen bütün cevapların hepsi doğru. Bir de ilginç wardlama olaylarından biri de inhib kesildikten sonra hemen dibine ward atılma olayıdır. Bu da oldukça önemlidir.

onu bende yapıyorum hem adamların giriş çıkışlarını görebiliyorsun. hemde kule yıkılmadan önce atıyorum adam orada ward olduğunu biliyor ama lensi yok temizleyemiyor içi gidiyor

RIP oracle

• Dalgayı görmekle alakası yok. Dalganın nerede olduğunu zaten kendi dalgandan anlayabilirsin. İki tarafta da aynı anda çıkıyor sonuçta. O totemin amacı, karşı takımın nereye gideceğini ne yapacağını önceden kestirebilmek.
  • Bu konuyu arkadaslarima gostereyim bari mid'te ortaya totem attim diye gulmuslerdi

• Genelde ondeyseler kuleyi aldıktan sonra ward atarlar ki rakip kurtlara wraithlere giderse gidip kesmek için

• Genel olarak pink atarsın Evelynn,Shaco gibi jungle herolarını görmek için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.