Şimdi Ara

Mid karma item karmaşası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mid karma oynarken athene-kızgın buhardanlık-rabadon yaptığım zaman ap den kısıyorum ancak iyi bir destek mid oluyor. morello-luden-magic pen. yaptığım zaman ise kalkan gücüm azalıyor hasarım oluyor. hangi item dizilimini yapacağımı şaşırıyorum build öneriniz nedir? ve asırlık sopa mid karma için iyi midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karma'yı destek tarzı oynamak istiyorsanız destek rolünde oynayın, en iyi sonucu ordan alabilirsiniz.
    Orta koridorda kızgın-athene buildi ise hasarınızı oldukça kısıyor ki karma early-mid game i çok güçlü bir şampiyon.
    Eğer sup main olup mid falan kalmışsa ve mid ile hiç alakanız yoksa buhurdanlık-athene çıkın derim.
  • athene-buhardanlık-rabadon-luden-hiçlik değneği-sihirbaz pabucu buildini genellikle kullanıyorum.
  • Karma'yı destek tarzı oynamak istiyorsanız destek rolünde oynayın, en iyi sonucu ordan alabilirsiniz.
    Orta koridorda kızgın-athene buildi ise hasarınızı oldukça kısıyor ki karma early-mid game i çok güçlü bir şampiyon.
    Eğer sup main olup mid falan kalmışsa ve mid ile hiç alakanız yoksa buhurdanlık-athene çıkın derim.
  • karma mid pek iyi olmuyor sanki, ama maske buhurdanlık morello rabadon iyidir
  • Ben de karmayı topta tank olarak oynamanı öneririm.Şaşırabilirsin ancak gerçekten denemen gerektiğine inanıyorum.

2 doran tamamlayıp

Sunfire buzdoğan armor ayakkabısı ruh gömleği kasıyorsun.

Baktın takım önde araya bi buhurdanlık.Ordu kalkanı da olabilir.zzrot vs.

Mantık ölümsüzlük zaten.Takaslarda ulti w.

Lane bully şampiyonları bile afallatıyor.Renek match up ına karşı dikkatli oynarsan öneririm hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: You Filthy Casual

Ben de karmayı topta tank olarak oynamanı öneririm.Şaşırabilirsin ancak gerçekten denemen gerektiğine inanıyorum.

2 doran tamamlayıp

Sunfire buzdoğan armor ayakkabısı ruh gömleği kasıyorsun.

Baktın takım önde araya bi buhurdanlık.Ordu kalkanı da olabilir.zzrot vs.

Mantık ölümsüzlük zaten.Takaslarda ulti w.

Lane bully şampiyonları bile afallatıyor.Renek match up ına karşı dikkatli oynarsan öneririm hatta.

kesinlikle cok komik oluyo hem de guzel

• You Filthy Casual kullanıcısına yanıt
    çok değişik buildmiş ancak hasar yok sanki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedopeshow

çok değişik buildmiş ancak hasar yok sanki.

Hocam mantık ölümsüzlük yukarıda yazmış olduğum gibi.

Hasarı da yeterli aslında.Dediğim gibi amaç uzun süren takaslarla erimeden katletmek rakibi.
  • Adcn çöpse mid karma alman bir işe yaramaz hem latede taşıyamazsın , hem de oyunu kaybedersin .Yeri support.
    1 yama sonra supportda oynanmaz , büyük nerf geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.