Şimdi Ara

Microsoftun amacı nedir..Neye hizmet veriyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hayalet635

Microsoft'un işi gücü yok senin televizyonunun bağlantısını kessin. Dur şuna bir güncelleştirme verelim de uğraşsın mı diyecek. Daha neler ?&@/!

Microsoftun işi benim laptobu devre dışı bıraktırıp yeni pc toplatmak..Yeni pc toplayınca yine amerika kazanıyor.Yeni windows yeni parçalar..
  • PC parçalarının %90' ı çin malı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

PC parçalarının %90' ı çin malı...

Domatezde tarlada üretiliyor tarladan aldıgında 0.50 kuruş kilosu hale gelince 1.25 halden dagıtıcısına gidince 1.50 dagıtıcıdan toptancısına gidince 2tl markete gelincede 2.90tl
    parayı burda çin kazanmıyor.AMerika kazanıyor yada üretici..Hiçbir zaman unutma üretici fazla kazanmaz..Satıcı veya satan kazanır.
    İphone 200 dolara üretiyorlar çinde %90 hammadeye gidiyor çine kalan %10 sonra apple o telefonu 800 dolardan satıyor..Şimdi çin mi kazandı apple mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 23 Kasım 2015; 0:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DETROID

quote:

Microsoft'un işi gücü yok senin televizyonunun bağlantısını kessin. Dur şuna bir güncelleştirme verelim de uğraşsın mı diyecek. Daha neler ?&@/!

Microsoftun işi benim laptobu devre dışı bıraktırıp yeni pc toplatmak..Yeni pc toplayınca yine amerika kazanıyor.Yeni windows yeni parçalar..

allah aşkına söylermisin senin laptopun markası modeli nedir çok merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

quote:

Sırf Allah aşkına dedigin için söylücem laptobun markasını..Pro 2000 probook 5628 (windows 8 içinde) nvidia 635m intel i7 2635Qm 4gb ddr 1600 120gb sdd corsair 550/450 monitörde SAMSUNG UE 40 JU 6070 UXTK

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sırf Allah aşkına dedigin için söylücem laptobun markasını..Pro 2000 probook 5628 (windows 8 içinde) nvidia 635m intel i7 2635Qm 4gb ddr 1600 120gb sdd corsair 550/450 monitörde SAMSUNG UE 40 JU 6070 UXTK

Pro 2000 probook 5628 yazdığın şekilde nette aradım ama doğru düzgün bilgisi bile yok ilginç

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pro 2000 probook 5628 yazdığın şekilde nette aradım ama doğru düzgün bilgisi bile yok ilginç

E benim aldıgım pc yi herkez kullanamaz..Böyle bir ayrıcalıgımızda olsun..

• Gugıla pro2000 yazdım "Arkadaşlar aman ha pro2000 bilgisayar almayın" çıktı...http://www.pcnet.com.tr/forum/urun-inceleme-ve-tavsiye/255711-arkadaslar-aman-ha-pro2000-bilgisayar-almayin.html
  • pro2000 ne la? ekmek kızartma makinesi mi?
  • Maykrosoft yayınladığı son güncellemeyle bahçemdeki solucanları tetikledi. Benimle baş edebileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar tabi. Hemen bahçe ilaçlarımı ve pompamı çıkardım anında müdahale ettim. Bu maykrosoft beni evi sattırıp yeni ev aldırmaya çalışıyor ama yemezler. Emlakçılarla işbirliği yapıyorlar. Allahtan özel yeteneklerim sayesinde bu saldırıdan da kurtuldum. Kahrol emi maykrosoft!
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

pro2000 ne la? ekmek kızartma makinesi mi?

Senin şu övündügün bilgisayarı yazda görelim 67 tane oyun var çoguda yeni hepsini takılmadan oynuyorum biraz şey kasıyor ryse son of rome oda herkezde kasıyor motoru bozukmudur nedir gta4 kasmıyor crysis 3 kasmıyor saçma sapan bir oyun aldıgımada pişman etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Gugıla pro2000 yazdım "Arkadaşlar aman ha pro2000 bilgisayar almayın" çıktı...http://www.pcnet.com.tr/forum/urun-inceleme-ve-tavsiye/255711-arkadaslar-aman-ha-pro2000-bilgisayar-almayin.html

Adamın nerden aldıgını nasıl kullandıgını bilmiyorum ama çok kaliteli bir laptop probook.Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım..Windows 8 ilk çıkıtıgı günden beridir tek bir takılma yapmadı..Sdd aldıktan sonra yeni bir pc toplamış kadarda hızlandı..Arkadaşım sata3 express var usb 3.0 nvidia htmi intel vga çıkışı var e sata çıkışı var thx ses kartı var herşeyi benim için çok uygun milyonlarca kez hdd formatladım daha birkez bile tık demedi.Binlerce kez kapandı elektrik kesildi ayrıca bataryasız kullanıyorum..Nedeni şu bataryayı doldurmak için adaptör var gücüyle çalışıyor daha sonra diger parçalarda ısınıyor sonra laptop yarım performansla çalışıyor pili çıkarttım şuan hiçbir sorun kalmadı.hangi laptop kaliteliki benim laptobumda kaliteli olsun en kaliteli laptobu alıp 10000tl veriyorsun 4000tl lik masaüstü seni gelip geçiyor.Ben bütün oyunları sorunsuz takılmadan oynadıgıma dua ediyorum.Millet laptobunda takıla takıla oyun oynuyor şuan.Evinde takılarak oynadıgın oyun varsa gel bende oyna..7 adet yeni oyun daha aldım.
     Microsoftun amacı nedir..Neye hizmet veriyor.
    Ha bunlar steamdeki oyunlar orginde birsürü oyun var evde birsürü kutulu oyun var ha ps3 de bir sürü oyunu var gta5 bile var..Oyun konusunda sıkıntımız yok hamdolsun.Korsanda kullanmadık.Gençligimde fakirken oynadıgım bütün korsan oyunların çogunu satın aldım.Korsan kullanmamış oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 1 Aralık 2015; 11:42:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

Maykrosoft yayınladığı son güncellemeyle bahçemdeki solucanları tetikledi. Benimle baş edebileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar tabi. Hemen bahçe ilaçlarımı ve pompamı çıkardım anında müdahale ettim. Bu maykrosoft beni evi sattırıp yeni ev aldırmaya çalışıyor ama yemezler. Emlakçılarla işbirliği yapıyorlar. Allahtan özel yeteneklerim sayesinde bu saldırıdan da kurtuldum. Kahrol emi maykrosoft!

Neden dalga geçiyorsun.Wİndows 10 güncellemeleri açtıgımda hem çözünürlük degiştirilemiyor hemde tevizyon devre dışı kalıyor intel menüsü gidiyor, yalanmı söylücez..
     Microsoftun amacı nedir..Neye hizmet veriyor.

• Hocam pm atarmısın acil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.