Şimdi Ara

Microsoft Xbox Wireless Controller(9. Nesil) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
5.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni kapalı ürün gönderdiler büyük ihtimal. Yeni pil ve 2 haftalık yeni gamepass kodunuz hayırlı olsun. Microsoft Xbox Wireless Controller(9. Nesil) 


    Arkadaşlar bu arada pili şarj etmek için hangi ürünü kullanıyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 4 Aralık 2021; 2:4:8 >
  • MoÇü kullanıcısına yanıt

    Böyle böyle bedavaya getireceğim Microsoft Xbox Wireless Controller(9. Nesil) 

    Şaka bir yana düzgün çalışan bir ürün gelsin de eşantiyonları onların olsun.

    Ben kendi pillerimle denedim direk, gönderdikleri piller şarjlı mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Şarjlı değildir sanırım. Ancak 40 saat süre vermişler büyük ihtimal o süreleri görmez bence. Yani piller bitince kablo ile kullanmayı düşünmüyorsanız

    şarj aparatı ve pili şart. Pile sürekli para dayanmaz çünkü. :) Keşke direk usb kablo takılıyken şarj olsaymış bunlarla uğramazdık.

  • MoÇü kullanıcısına yanıt

    Anladım, siz genel sordunuz o zaman pili şarj etmek için ne kullanıyorsunuz diye.


    Bence ille de kolda şarj olacak diye kendinizi şartlamayın. Fotoğraf hobim olduğu için flaşlara falan bolca pil ihtiyacı oluyor. Ben 7-8 sene önce Varta'nın göstergeli şarj aletini(8'li) ve belki 40-50 tane de kalem pil ile ihtiyacım kadar AAA pil aldım. Tabi o zaman fiyatlar şimdiki kadar korkutucu seviyede değildi Microsoft Xbox Wireless Controller(9. Nesil)  Senelerdir kullanıyorum bu şekilde, başta büyük masraf görünse de paralarını kaç kere çıkardılar bilmiyorum. Tavsiye ederim, bu şekilde 8 tane pille alırsanız diğer evdeki ıvır zıvıra da kullanılır. Kablosuz klavyede 6 ay kadar dayanıyor, ona bile şarjlı kullanıyorum, değmez gerçekten sürekli masraf etmeye.

  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Umarım sıfır ve sorunsuz ürün gelir size. Firmanın sitesinde onarım görmüş başka bir ürün gönderilecektir yazması hem tuhaf hem yasal olarak buna hakları yok. Tüketici kanuna göre ya kendi ürününüz onarılmalı veya sıfırı gönderilmeli. Bir de gelir gelmez arızalı bir ürün olduğu için kusurlu ürün sınıfına girdiğinden onarım görmeden direk yenisi gönderilmeli. Microsoft sitesinde öyle bir ifade kullanarak yasaya aykırı davrandığının sanırım farkında değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    İçim rahat şimdilik, tahminim 1-2 güne gelir, paylaşırım sonucu burada.


    Bu arada şimdi şarjlı pil fiyatlarına baktım. Duracel 2400-2600 mah arası internetten alıp kullandım şimdiye kadar, senelerce sorunsuz çalışıyorlar. Tanesine 75 lira bile yazan olmuş Microsoft Xbox Wireless Controller(9. Nesil) Pil alma niyeti olan varsa en ucuz fiyat şu anda Amazon’da gibi, satıcısı da kendileri, yani güvenilir. Elimdeki ölenlerin yerine bir miktar takviye yaptım, tanesi 30 liradan daha ucuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoÇü kullanıcısına yanıt

    Aslında usb kablo takılıyken şarj olma olayı var ama kalem pil yerine hem bizim modelle hem one modeli ile uyumlu olan özel piller var onları almak lazım.


    Microsoft Xbox Wireless Controller(9. Nesil)

    Bu görselde ki pil cihazdan çıkarılmadan şarj edilebiliyor. Orjinal Xbox pili. Ama fiyatı pahalı. 350 ile 600 TL arasında fiyatla satılıyor. Yalnız kalem pilin aksine 30 saat kullanım sunuyor. Xbox sitesinde yazana göre. Kutusu beyaz ve ufak. 134 ile 199 TL arasında çakmaları var onlar yeşil kutuda ve xbox logosu basılı satılıyor. Bilmeyen biri kutusu yeşil diye orjinal xbox ürünü sanabilir onları. Bir de muadili olan başka markalara ait olanları var. Ama xbox ürettiği kadar kullanım süresi yok hiç birinde. 10-15 saat kullanım sunuyorlar. Xbox ürettiği 1100 mha güce sahip. 30 saat kullanım sunuyor. Muadil olanların em güçlüsü 800 mha güce sahip 15-20 saat sunuyorlar. Yani kalem piller kadar kullanım süresi verebilen yok. Xbox'ın 40 saat olarak verdiği süre satın alırken yanında gelen piller için tahminen geçerli. O pilin kaç mha olduğunu bilmiyorum çünkü üzerinde mha değeri yazılı değil. Ama 800 mha pillerin 15-20 saat yeterlidir dediği yerde 2500 mha kapasitesi olan şarj edilebilen kalem piller tahminen çok daha uzun kullanım süresi sunar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Görselini verdiğim pil nasıl cihaza takılı halde şarj oluyor derseniz basit. Cihazın pil kısmında iki adet kalem pilin dayandığı metal kısımlar arasında bir başka devre var. Bu şarjı edilebilen görseldeki pilin çıkıntısının görüyorsunuz. o çıkıntı pilin devresi. Kolun içindeki devreye temas ediyor. Kolu usb bağlayınca pil şarj oluyor o devre sayesinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=1iBYyEwI7Rc&feature=youtu.be

    Bir kişi söz ettiğim pilin videosunu çekip paylaşmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @MoÇü , @Noctivagant 8-9 senelik Xbox 360 gamepad kullanıcısı olarak eğer Bluetooth teknolojisinde değişik bir pil tüketim verisi yoksa o rakamları rahat görürsünüz diyebilirim.


    Ancak gerçekten değmez bu özel olarak tasarlanmış görünen piller, olay tamamen pazarlama. Ben kaç sene önce aldığım pilleri kullanıyorum, çok uzun süre gidiyorlar. 2 yerine 4 şarjlı pil alırsanız olur da pil biterse yedeklerle devam edersiniz kullanmaya, ben öyle yapıyorum. Gece-gündüz oyunun başından kalkmayan biri olsanız bile sıkıntı olmaz inanın.


    Şarj cihazınız yoksa da dörtlü sekizli tonla model var ve şu ana kadar kullandığım hepsi işi görüyor. Çok da ucuzuna kaçmadan işe yarar bir tane alın geçin derim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 4 Aralık 2021; 11:50:59 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Ben zaten kolu alır almaz aynı akşam Durucelle şarj seti ve 2500 mha pil aldım. Şarj aleti de 1300 mha pillerle geldi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Robinson Crusoe Ben de 2 senedir ps3 ile dualsock kullandım böyle ıvır zıvırlar ile uğraşmadan takıp rahatça şarj ediyordum. Elinizde ürün varsa sıkıntı yok. Ancak bunun için durduk yere fazladan 100 200 masraf etmek gereksiz bence ama aldık bi kere yapacak bir şey yok alacağız. Alırken de böyle olduğunu bilmiyordum ne yalan söyleyim. :) Ancak koldan gayet memnunum ilk defa oynamama rağmen gayet kullaışlı ve keyifli. 10 yıldır yarış oynu oynamıyordum tekrar başladım gamepad ile Microsoft Xbox Wireless Controller(9. Nesil) 


    @Noctivagant O ürün biraz gereksiz tuzlu fiyatı bence de gereksiz onu almak. O Duracell ürünü o gün amazonda indirimle 89a filan geliyordu. Şimdi olmuş 160 hata ettik almadık.


    Ben şu ürünü almayı düşünüyorum. Cihaz nasıl bilmiyorum ama pilleri iyi oluyor 2 adet 2100'lük.






  • MoÇü kullanıcısına yanıt

    GP’nin kalitesi kötü. Ben de çok övülünce aldım zamanında, ucuz aldım diye seviniyordum ama pil ömrü Duracell’in yarısı kadar bile değildi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Ben fotoğrafçıyım. Eğitim almadan önce Yarı amatör yarı Slr makine almıştım. Kalem pille çalışan. Pil alacağım zaman GP markasının şarj edilen pillerini listeme eklemiştim. Ama o dönem baya bir araştırma sonucu GP önerilmediği için hatta kalitesiz bir marka dendiği için liste dışı bırakmıştım. Bende paraya kıyıp Varta marka almıştım. Durecell markada vardı listemde ama onlarla ilgili yorumlarda iyi değildi. Aslında en başında Varta marka vardı aklımda ama GP ve Durecell'in 2 katı fiyatı vardı o zamanlar. Günümüzde GP ve Duracell markalarının pillerinin fiyat seviyesi de Varta seviyesine çıkmış. Ben Vartalar hala en pahalı pillerdir diye düşündüğümden Kontrolcü için Duracell aldım. Ama fiyatlar aynı seviyelere gelmiş. Duracell'i almadan önce fark etsem Varta alırdım..

    Varta en iyi markadır pil konusunda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Benim şu ana kadar kullandığım en kaliteli piller Eneloop markaydı. Sanyo üretiyordu, daha sonra Panasonic satın aldı ancak kaliteyi düşürmediler bildiğim kadarıyla. Yurt dışından almıştım, halen flaşlarımda kullanıyorum uzun senelerdir 12 tane Pro olandan, onca şarjdan sonra halen üst seviyede kapasiteleri.

    Fiyatları son aldığımda diğer markalardan bir tık pahalıydı ama şimdi baktım onların fiyatı da benzer, tercih edilebilir aslında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 5 Aralık 2021; 0:34:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım şekline göre tavsiyeler değişiyor kişiden kişiye göre. :)


    Bir de şuna denk geldim. Philips'in piller nasıldır acaba? Bu daha mantıklı gibi geldi bana şarj cihazı ile beraber.


    Bu arada 3 4 saat kadar Nfs heat oynadım kol bana mısın demedi yine. Kopma düşme vs gibi şeyler yaşamadım çok şükür bluetooth ile.


    Gamepass'den denemek için forza 5'i indirdim maalesef oyun hdd özürlüsü çıktı. İlla ssd ve üstü istiyor. O yüzden uzunca deneme şansım olmadı sürekli bant genişliği hatası verip durdu haliyle fazla oynayamadım. Forza 4'i indirip deneyeceğim bu sefer. Onda da aynı sorun çıkmazsa oynayıp sizin sorunuza da cevap vermiş olurum. @Noctivagant




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 5 Aralık 2021; 1:16:26 >




  • @Noctivagant


    Gamepass üzerinden 4 saat kadar Forza Horizon 4 oynadım kopma düşme gibi bir sıkıntı yaşamadım haberiniz olsun.


    Siz de aynı sıkıntı devam ediyor mu? Aynı durumu arkadaşım da yaşıyordu ancak o gamedin güncellemesini yaptıktan sonra kopma sorunu düzelmişti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 6 Aralık 2021; 2:56:32 >
  • MoÇü kullanıcısına yanıt

    Bu aralar RDR2 oynuyorum o sebeple gamepass sırasında kopma devam ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum. RDR2 sırasına hiç bağlantı kopması olmuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @MoÇü kesinlikle. Ben bilmediğiniz bir teknolojiye kolu alınca heves ettiniz zannettim, onun için fikir vermek istedim. İşe yaradığını bildiğiniz ve sevdiğiniz bir özellikse parası da sorun değilse alın geçin derim.


    Geldi yeni gamepad.


    Kutu içerisinde ürün geldi ancak ya yeni değil ya da içerisindeki Xbox kodunu almak için kutuyu açtılar. Çünkü önceki gelenlerde emniyet şeridi gibi yeşil bir bant vardı, bundaysa o kısmı koli bandı gibi bir bantla kapatmışlar. İçindeki cihaz sıfır ürün hissiyatında, yeni piller ve kitapçık-kılavuz vs. mevcuttu. Tahminim zaten Xbox kodu hakkım olmadığı için o alındı ve belki de kolu denediler göndermeden. Her türlü içime sindi.


    Çok kısa denedim foruma yazmadan. Test yazılımına bakılırsa tüm tuşlar çalışıyor gibi sorunsuz. FIFA 18'e girdim, siyah olandaki çift tıklama sorunu bunda da var. İlginç şekilde RB sorunlu olan cihazda çift tıklama yoktu, normal çalışıyordu menü geçişleri ve maçlarda oynanış. Muhtemelen arka planda ne olup bittiğini Microsoft ve EA ekipleri biliyor ama bizim için bu gizem devam edecek Microsoft Xbox Wireless Controller(9. Nesil) Bir değişiklik olarak bu cihazı önce güncelleme yapmadan sonra yaparak denedim, aldığım sonuçlar değişmedi. Kablolu kullanımda iki kontrolcü de olması gerektiği gibi çalışıyorlar. Çok da kurcalamadım, paraya kıyıp HB üzerinden kablosuz adaptör satın aldım zaten. Yarın gelir gibi, çalışıyor olacağım. Diğer gün dener sonuçları sizlerle paylaşırım.


    Ürünü yine Microsoft Xbox cihazlarıma kaydetmek için web sitesine girdim. Oradaki kaydettiğim beyaz gamepad'in seri numarası otomatik olarak bu yeni gelenle değiştirilmiş. Bir işlem yapmama gerek kalmadı yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 6 Aralık 2021; 23:25:36 >




  • Nihayet kablosuz adaptör de geldi.

    Ürünü HB üzerinden Gizala adlı satıcıdan almıştım. Altta yorumlarda kutulu ürün geldiğini yazmışlar aynı satıcıdan alanlar. Banaysa kağıda sarılı bir ürün geldi. Orijinal mi emin değilim, çalıntı ya da normal Xbox kutusundan çıkarılmış da olabilir. 500 liraya yakın aldığım bir ürünün orijinal kutulu olması gerekirdi. Bu şekilde almaktansa 150 liralara satılan ürünlere bir şans verilebilir diye düşünüyorum.

    Tak-çalıştır şeklinde bu ürünler. Bilgisayara takınca sorunsuz çalıştı ve kumandalardan birini bağladım. Sabıkalı oyunlardan FIFA 18’i açtım yine, tek tıklama çift tıklama oynanış vs. bir sorun yok gibi tek maçlık deneyimime ve menülerde gezintime göre.

    Sonuç olarak işim görüldü ancak bu gamepad’leri alırken eski 360’ları elden çıkarırım artık diye düşünüyordum. Şu kısa süreli deneyimime göre bana çok güven vermediler, elimde onları da tutmaya devam edeceğim. 360’lar bir 20 sene daha sorunsuz çalışacak gibi, günün birinde sorun yaşarsam kaldığım yerden onlara devam ederim.

    Her türlü kazançlı bir alış-veriş oldu. İlk haber veren @Noctivagant’tı sanırım, teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 7 Aralık 2021; 17:7:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.