Şimdi Ara

Microsoft Xbox One’ın GPU hızını artıracak, PS4′ün kare hızlarına meydan okuyacak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

Güç farkı hep olucak ,Bundan kaçışı yok.

XBOX ONE yapabildiğince en iyisini vermeye calısacak artık .Hit oyunlarıyla bu açığı kapatacagını düşünüyorum.

Umarım kapatır eğer sony bu nesilde yeni bir ps2 dönemi yaşarsa sonraki nesilde yeni bir ps3 faciası yaşayabiliriz Rekabet iyidir ama ortada bir gerçek var ki şuan bile fark yeterince fazla her iki konsolda da battlefield 4 oynadım özellikle uzak nesneler ve aa da çok fark var. Tomb raider'da grafik aynı desek bile ki bence arada fark var ortada 30 fps'lik bir uçurum var
  • Sony exlerine kimse laf edemez carpılır adeta .sony bu yonden acayip seviyorum .

Xbox One ında Gears of War'a Halo sunada bitiyorum .Cok iyi oyunlar ,Bu oyunlarda cok iyi grafik goreceğiz zaten .Bu oyunlar cıkınca bu tarz yorumlar yazamıcaz .Kendimizi oyunlara vericez.

Gel gelelimki Multiplatform oyunlara .BF4 de AA ve AF PS4 te cok cok iyi .

Tomb Raider oynadım XBOX ONE da çok şaşırdım .Ana konuya yazdım goruslerimi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piksel saymak, fps testlerini incelemek için konsol alınmaz. Bu konulara meraklı adam gider daha ucuza PC toplar zaten. Forza, Halo, Gears Of War, Uncharted, GT gibi oyunlar için alınır konsol. Bu oyunları sevenler için piksel miksel önemli değil. GT hastası adam, 720p bile çıksa PS4 alacaktı zaten. Saçma sapan yorumlar yapmayın şu konsol bölümünde...

Not: Sidik yarıştırmak isteyen karne sahipleri, babalarına PS4 aldırabilir. Donanım olarak daha güçlü diyor forum abileri, kesin bilgi. 1080P var olm bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Piksel saymak, fps testlerini incelemek için konsol alınmaz. Bu konulara meraklı adam gider daha ucuza PC toplar zaten. Forza, Halo, Gears Of War, Uncharted, GT gibi oyunlar için alınır konsol. Bu oyunları sevenler için piksel miksel önemli değil. GT hastası adam, 720p bile çıksa PS4 alacaktı zaten. Saçma sapan yorumlar yapmayın şu konsol bölümünde...

Not: Sidik yarıştırmak isteyen karne sahipleri, babalarına PS4 aldırabilir. Donanım olarak daha güçlü diyor forum abileri, kesin bilgi. 1080P var olm bizde

Belirttiğinz sebeplerden konsol alınmazdı zaten, her zaman çıkan xbox ve ps konsolları çıkışlarında PC'den iyiydi kimse piksel saymaya gerek duymazdı, oldukça yanlış bir düşünceye sahipsiniz. Malesef yeni nesil değil, güncel nesil oldu bu konsollar, ben memnunum o ayrı

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    Memnunsan ne güzel hocam işte, güle güle kullan hangisini tercih ettiysen.

Benim bahsettiğim şey başka ama. PS4 tercih edecek adamın bik bik xbox güçsüz aga muhabbetinden sıtkımız sıyrıldı artık. Amaç donanım olarak daha güçlü olan konsolu kullanmaksa, 10 kaplan gücünde PS4 alınır. Forumda da 2-3 kere "benim konsolum var ya, en güçlüsü olm" muhabbeti yaparsın, yeter. Ama aynı şeyleri her yerde 380 kere söylersen kimse de ciddiye almaz zaten seni, forumun trollü olursun.

Halo, Gears of War, Forza, Fable gibi oyunların hastaları One alacak zaten. 5 yaşında çocuğa anlatsak anlar da, bazıları ısrarla anlamıyor işte...
  • X360 da Gears of War ,Halo ,Forza serisini zevkle oynayan kişi zaten bu nesildede XBOX ONE tercih edecektir.Microsoft ex oyunlarda bence cok başarılı bir firma sadece sayı bakımından PS4 e oranla zayıf.Ama goruyoruz ki bu sene duyurulacak yeni özel oyunlarla daha fazla ex oyun goreceğiz.Zaten microsoft'un kendi özel oyunlarındaki grafik kalitesi çok iyi oluyor.Multiplatform oyunlarda ise PS4 önde gotürecek bu nesilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Memnunsan ne güzel hocam işte, güle güle kullan hangisini tercih ettiysen.

Benim bahsettiğim şey başka ama. PS4 tercih edecek adamın bik bik xbox güçsüz aga muhabbetinden sıtkımız sıyrıldı artık. Amaç donanım olarak daha güçlü olan konsolu kullanmaksa, 10 kaplan gücünde PS4 alınır. Forumda da 2-3 kere "benim konsolum var ya, en güçlüsü olm" muhabbeti yaparsın, yeter. Ama aynı şeyleri her yerde 380 kere söylersen kimse de ciddiye almaz zaten seni, forumun trollü olursun.

Halo, Gears of War, Forza, Fable gibi oyunların hastaları One alacak zaten. 5 yaşında çocuğa anlatsak anlar da, bazıları ısrarla anlamıyor işte...

işte benim demek istediğim de bu. bu dediklerinizin hepsini XBOX kullanıcıları da yaptığı için, etkiye tepki oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Ocak 2014; 17:46:36 >

• Bana 1080p AA'lı bir Forza Horizon 2 versinler de, gerekirse 30fps olsun..Yıllarca oynarım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.