Bildirim
microsoft wireless 2000
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kaybolmasın _____________________________ -
up up up _____________________________ -
benim de aynı sorun var. bende hem mouse hem klavye var aynı markadan alıcısını kaybettim. biraz araştırdım şöyle anlatayım, alıcı ile mouse ya da klavyenin frekansları aynıdır ve her kablosuz klavye ve mousenin kendine özel frekansları var. bu yüzden hiçbir alıcıyı bununla kullanamazsın frekanslarını değiştirmen gerekiyor tabi böyle birşeyi hiç görmedim duymadım. bana soracak olursan değiştirilebilmesi gerekli çünkü ufacık bir parça yüzünden 100 tllik klavye mouse çöp oluyor...
_____________________________ Ne Olduğunu Düşünme, Ne Olduğunu Bil...! -
Ebay de aratırsanız belki bir alıcı bulabilirsiniz. _____________________________ -
pek sanmıyorum çünkü her klavye mousenin farklı frekansları var ve her alıcının da belli frekansı var. iki çözüm var, ürün garantiliyse ya bize sıfır set verecek ya da eğer olabiliyorsa farklı bir alıcı alıp bi şekilde eşleştirmek gerek ama nasıl...??? _____________________________ Ne Olduğunu Düşünme, Ne Olduğunu Bil...! -
kurtarabildin mi? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler