|
Microsoft, Windows 11'in avantajlarını sıraladı: İşte geçiş için 7 neden (2. sayfa)

-
-
Donanım desteklemediği için 11'e geçemiyorum, elimdeki bilgisayar windows 10'u çok rahat çalıştırıyor, güncelleme desteğinin bitmesinden de çekinmiyorum daha 2-3 yıl rahat kullanırım ancak chrome, brave, firefox gibi web tarayıcıları ve antivirüs programları windows 10 desteğini sonlandırırsa o zaman yeni bir Pc ile windows 12'ye geçebilirim.
Muhtemelen o zamana kadar Windows 12'de çıkacaktır.
Benim gibi akşam eve gelince internetten haber okuyan, teknoloji sitelerinde gezinen, online film izleyen ve artık hiç oyun oynamayan kullanıcılar için yeni işletim sistemi ve yeni donanım değişikliği bir evden başka bir eve geçmek kadar can sıkıcı bir durum başka birşey değil.
-
Allah(cc) için söylüyorum
Oyun oynamıyorsanız eğer macos'a geçin.
-
Geçmeye değecek EN UFAK bir kayda değer sebep yok. Net.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlat menüsünde bile arama yaparken kafasına göre ilave web search yapması zaten düz kullanıcının delirmesi için bile sebep bence.
-
Bizim hükümette aynı,bi fark yok,İsrailn ticaret kankası. Protesto edeceksen önce kendi hükumetini et.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kayda değer bir şey görmedim. Win 11'e geçmek için bir sebep bulamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim görüşüme göre özellikle sizin gibi günlük bilgisayar kullanımı standart bir alan içerisinde geçen kullanıcıların linux kullanması yönünde günlük olarak yaptığınız işlemleri iyi bir linux sürümü ile yıllarca sorunsuz kullanmanızı sağlayabilecek durumda, örneğin linux dağıtımı olan Garuda Dr460nized sürümünü deneyebilirsiniz günlük rutininizi uzun yıllar sadece gelen güncellemeleri yaparak hayatınıza devam edebilirsiniz, özellikle sizler gibi kullanıcılara tavsiye etmemin sebebi spesifik ihtiyaçlarınızın olmaması ve rutininizin belli olması linux tarafının kullanıcı sayısının artmasına ve bir çok büyük firmanın yazılım, oyun vs geliştirirken linux tarafını dikkate almasını sağlayacak hemde microsoft tarafı bunu rakip olarak görmeye başlayıp kendine çeki düzen vermesine vesile olacak böyle bir süreç de son kullanıcının daha kaliteli bir hizmet almasına vesile olacaktır.
-
Windowsdan memnunum donanımlar sürekli güncel olduğu için bir kez bile problem yaşamadım.
-
Microsoft ve onun gibi firmalar tez zamanda batsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SGI battı, HP aldı. SGI'ın programlama referans sayfaları, CD, DVD tanımlarına erişim ortadan kalktı.
Sun battı, Oracle satın aldı. Neyse ki ZFS'i ve OpenSolaris'i kopyalarından forklayıp OpenZFS ve illumos olarak hayatta kaldı, BSD gelişti. Java'da entera bassan para ister hale geldi. Eh, Apache da kurtuldu. MySQL terkedilip MariaDB yürüdü.
Ivona vardı. Klavyeden yazardın, 8 farklı beleş ses ile seslendirirdi. Amazon satın aldı, kapattı, kendine kullanıyor.
...
M$ batmasın. İnsafa gelsin.
-
7 nedene bak bayıldım
MS acayip komedyen oldu yahu
geçmemek için nedenleri saysam mı acaba
BOŞVER DEĞMEZ
-
Microsoft bu sistem gereksinimleri konusundan acayip nemalanacak, özellikle işyeri ve şirketlerden, para karşılığı güncelleme satacak, bu işi fırsata çevirecek ki bence 11 in 10a göre hantallığı win 10un daha akıcı oluşu bu yüzden, istese 11i roket yaparmı yapar, kaç yıl oldu çıkalı hala 11 hala hantal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 24 Nisan 2025; 0:51:19 > -
Bu ciddi bir liste mi şimdi? Son kullanıcıyı tavlayacak ne var burada?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavlamak adına yapabilecekleri max liste bu işte hocam.
Hintli çete şirketin başına geçtiğinden beri ~11 yıldır ana motive oldukları ve tek yaptıkları iş AI eğitme ve kişisel veri işleme/pazarlama. Kullanıcının faydasına gram iş yok. 95'den beri Windows kullanan bir kişi olarak üzülerek söylüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Mayıs 2025; 14:52:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
W11 ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum.
Her güncellemeyle iyileşeceği yerde geriye gidiyor.
Son güncellemelerle fan bile daha hızlı çalışıyor.
Her gün güncelleme geliyor.
-
Harbiden ortada hiç bir şey yok hocam bu nedir yahu
-
Her güncellemede bilgisayar fan hızı artıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X