Şimdi Ara

Microsoft Volume Licensing Service Center Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Bir Vatandaş İnternet Cafesini Devretmek istiyor lisanslarını ben aldım 26 adet lisans windows 7 . vista. xp kullanılabilir lisanslardan internet kafeler için satılmışdı microsoft kampanya yapmıştı . devir işleminin nasıl yapıldığını aldıkları firmadan öğrendim istanbulda Sentim Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. den bana devir sözleşme örneği yolladılar bende doldurdum yolladım lisans sahibinin bilgileri ile Microsoft Volume Licensing Service Center e girdim kendi mailimi administrator olarak ekledim daha sonra onun mailini sildim yetkisini yani. neyse akşam baktığımda birşey dikkatimi çekti Microsoft Volume Licensing Service Center e girdiğimde Lisanslar bölümüne tıklıyorum daha sonra İlişki özetine tıklıyorum ve bu yazıyor
    Lisanslama Kimliği Siparişler Kuruluş Şehir Ülke Bitiş tarihi Durum Ana Program MBSA
    lisans no 1 firma adı satan kişinin 2014/06/30 active OPEN N/A

burada 2014 bitiş tarihi yazıyor neyin bitiş tarihi microsoft geçen yaz sonuna kadar kafelere sattığı lisansları ömür boyu lisans olarak satmıştı yani kiralık değil devir hakkı satma hakkı veren lisans dı . bu lisanslardan alan arkadaşlar sizlerde bu bölümde ne görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 20 Aralık 2012; 20:05:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.