Bildirim
Microsoft Visual C++ dan 6-7 tane var

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
baktım en az 2005 var sonra 2013 e kadar gidiyor bazıları 32bit 64 bit olrak var ben hepsini silip 2013 kalmasını istiyorum sorun çıkmazsa silicem ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: .:Heredot:.
baktım en az 2005 var sonra 2013 e kadar gidiyor bazıları 32bit 64 bit olrak var ben hepsini silip 2013 kalmasını istiyorum sorun çıkmazsa silicem ?
çıkmaz, eğer bir şey olursa tekrar yükleyebilirsiniz zaten merak etmeyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok açılmsa bilgisayar diye sordum :D açılır yani dimi silerim yani ozaman -
quote:
Orijinalden alıntı: .:Heredot:.
yok açılmsa bilgisayar diye sordum :D açılır yani dimi silerim yani ozaman
yok bilgisayarı etkilemez o. Sadece bazı programların çalışmasını etkileyebilir bu program. Sorun yok yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
her bir sürümü işe yarayabilir. eskileri silersen eski tarihli çıkmış oyunlar açılmayabilir. yeniden yüklemen gerekebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: kayisikent
her bir sürümü işe yarayabilir. eskileri silersen eski tarihli çıkmış oyunlar açılmayabilir. yeniden yüklemen gerekebilir.
Arkadaş haklı. Mesela Fifa oyunları bunun 2008'ini falan da istiyor. Fakat yine de hepsini silip baştan gerekli olanları da yükleyebilirsin karar senin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- monster statik elektrik boşaltma
- garson tip puanı hesaplama
- kernel power 41 hatası
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid platform app
- iso dosyası nedir
- komut istemi
- bios nasıl açılır
- gsync nedir
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X