merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 5 gündür en fazla yarım saat kesintisiz internete bağlanabiliyorum onda da kaplumbağa hızıyla , sürekli bağlantım kopuyor ve sorun gider dediğimde her zamandan farklı olarak
Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter aygıtında sürücü sorunu var Düzeltilmedi
Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter aygıtının sürücüsünde sorun var. Sürücünün yeniden yüklenmesi gerekiyor. Aygıt bilgileri Ad: Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter Kimlik: {5D624F94-8850-40C3-A3FA-A4FD2080BAF3}\VWIFIMP\5&127B3402&0&01 Hata kodu: 31
Aygıt sürücüsünü yeniden yükle Tamamlandı
Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter aygıt sürücüsünde sorun var. Sürücünün yeniden yüklenmesi bu sorunu giderebilir.
sorununu algılıyor. devre dışı bırakmaya çalışıyorum olmuyor iki defa da kaldırmayı denedim ama yine olmadı kaldırdıktan sonra mavi ekran verip baştan başlatıyor ama tekrar baktığımda lanet miniport kaldırılmamış oluyor. öyle çok bağdaştırıcıdan falan anlamam o yüzden de elim kolum bağlı oturuyorum bu arada interneti üst komşumla ortak kullanıyoruz yani modem elimin altında değil sürekli. sizce problemin kaynağı nedir ve bu kesintileri önlemek için ne yapabilirim :(
ayrıca aygıt yöneticisinden bağdaştırıcıyı güncellemek isteyince de zaten güncel diyor yani bi türlü sorununu nasıl çözeceğimi anlayamadım,şimdiden teşekkürler
bendede aynı sorun var nerden yukleyebilirim bu miniport driveri