Şimdi Ara

microsoft virtual wifi miniport adapter sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 5 gündür en fazla yarım saat kesintisiz internete bağlanabiliyorum onda da kaplumbağa hızıyla , sürekli bağlantım kopuyor ve sorun gider dediğimde her zamandan farklı olarak

Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter aygıtında sürücü sorunu var Düzeltilmedi

Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter aygıtının sürücüsünde sorun var. Sürücünün yeniden yüklenmesi gerekiyor.
    Aygıt bilgileri
    Ad: Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter
    Kimlik: {5D624F94-8850-40C3-A3FA-A4FD2080BAF3}\VWIFIMP\5&127B3402&0&01
    Hata kodu: 31

Aygıt sürücüsünü yeniden yükle Tamamlandı

Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter aygıt sürücüsünde sorun var. Sürücünün yeniden yüklenmesi bu sorunu giderebilir.

sorununu algılıyor. devre dışı bırakmaya çalışıyorum olmuyor iki defa da kaldırmayı denedim ama yine olmadı kaldırdıktan sonra mavi ekran verip baştan başlatıyor ama tekrar baktığımda lanet miniport kaldırılmamış oluyor. öyle çok bağdaştırıcıdan falan anlamam o yüzden de elim kolum bağlı oturuyorum
    bu arada interneti üst komşumla ortak kullanıyoruz yani modem elimin altında değil sürekli. sizce problemin kaynağı nedir ve bu kesintileri önlemek için ne yapabilirim :(

• ayrıca aygıt yöneticisinden bağdaştırıcıyı güncellemek isteyince de zaten güncel diyor yani bi türlü sorununu nasıl çözeceğimi anlayamadım,şimdiden teşekkürler
  • bendede aynı sorun var nerden yukleyebilirim bu miniport driveri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.