Şimdi Ara

..::MICROSOFT SURFACE PRO::.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
6
Favori
38.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Buyurun bazı resimler.


     ..::MICROSOFT SURFACE PRO::..

     ..::MICROSOFT SURFACE PRO::..

     ..::MICROSOFT SURFACE PRO::..




  • çok şık yaa :) ben de hangi seyahatimde alabilirim diye düşünüp duruyordum. nisan ortası panama+meksika yapıcam. az önce baktım meksika'da kalacağım otelin 2 sokak ilerisinde koca bir best buy var :) Allah'dan başka birşey isteseymişim :) istanbulbilişim'deki 2800 tl ön sipariş fiyatını gördükten sonra yurtdışı en mantıklısı
  • Gülü güle kullan,harici klavye ve fare takabiliyormusun ve klavyede türkçe harf destegi ne durumda,ekranda geliyormu proyu türkçe yapabiliyormuyuz birde.Bozulma durumunda tamir olayı nedir Türkiyede hangi firma bakıyor?
  • Merhaba,
    Harici klavye ve Mouse usb portundan takılabilir.
    Win 8 Türkçe dil paketi mevcut. Yine Türkçe klavye yükleyebilirsiniz. Yüklediğiniz klavyeler kadar seçeneğiniz var. Hangi klavyeyi seçerseniz, ekran klavyenizin ve fiziki klavyenizin tuş kombinasyonu ona uygun değişiyor. Bildiğiniz Win 7 de olduğu gibi.
    Bu açıklamayı ekran klavyesinden yazıyorum ve Türkçe karakterlerde bir sorun yok. Ayrıca hatalı yazılan kelimelerin üzerine parmakla dokunduğunuz zaman size düzeltilmiş seçenekleri sunan bir menü geliyor ve işinizi kolaylaştırıyor. Klavye yükleme, karakter seti vs Win 7'den farklı değil.
    Yurt dışından getirenler için sanırım bozulma durumunda oldukça zahmetli bir süreç başlıyor. Tekrar gönderip orada tamir, garanti vs halledildikten sonra tekrar dönmesi gerekir. Garanti kapsamı dışında tamir ihtiyaç olursa, sanırım Türkiye'de yine zor. Geçmiş günlerde Mic Surface Pro tamiri en zor ürün olarak ilan edildi. Yurt içinde satanlar hangi şartlarda garanti sağlar bilmiyorum. Microsoft Türkiye bu ürünü yakın zamanda getirmeyecek. Getirene kadar da seçenekler bir hayli çoğalmış olacak. İstanbul bilişim ürünün firmasının dışında kendilerine özgü garanti veriyorlar. Daha önce İstanbul Bilişimden aldığım bir üründe sorun çıkınca Toshiba yı aradım ve o ürünle ilgili olarak Toshiba biz bu modeli getirmiyoruz dolayısıyla garantimiz kapsamında değil dedi.
    Umarım bir sıkıntı olmadan kullanır herkes.




  • TR'den 2 adet sipariş vereceğim fakat İstanbul Bilişim'de satılanlarda klavye içinde fiyat mı anlayamadım. Eğer klavyeye de ayrıca para ödeyeceksek, inanılmaz pahalı demektir...
  • Klavye ayrı fiyat bence simdi alma ilerde alabilirsin klavye cok gerekli degil ufak şık klavyeler var onlarla idare et bir sure.
  • klavyesiz yanılmıyorsam.Onu ekstradan alıcaksın....
  • Biraz daha bekleyelim bakalım. Yurtdışı fiyatını bilmesek tamam da istanbul bilişimin klavyesiz 2700 TL'den satması da insafsızca olmuş yani...
  • 13,3", klavyeli, hem de klavyesinde 500 gb harddisk olan Asus Transformer Book piyasada. 2880-3150 tl arası fiyatla ve asus türkiye garantili olarak birçok firma satışa koydu. Birkaç ay sonra fiyatı biraz daha düşer. Asus varken surfaceye bu kadar para vermem.
    Surface 2000 tl'nin altında olmalı (klavyeyle birlikte).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53*MURAT -- 2 Nisan 2013; 19:20:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muallim53

    13,3", klavyeli, hem de klavyesinde 500 gb harddisk olan Asus Transformer Book piyasada. 2880-3150 tl arası fiyatla ve asus türkiye garantili olarak birçok firma satışa koydu. Birkaç ay sonra fiyatı biraz daha düşer. Asus varken surfaceye bu kadar para vermem.
    Surface 2000 tl'nin altında olmalı (klavyeyle birlikte).

    Tablette taşınabilirlik çok önemli 13.3 ekran büyük kaçar başka kullanım amaçlarınız varsa bilemem ama bende samsung ativ pro var ve o bile taşınabilrlik konusunda beni düşündürüyor.Ama asus vivotab smart inanılmaz kibar ve şık vatan bi indirim daha yapsa onuda alıcam tabi ilk önce atomun full hd performansını mağzada incelemem lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muallim53

    13,3", klavyeli, hem de klavyesinde 500 gb harddisk olan Asus Transformer Book piyasada. 2880-3150 tl arası fiyatla ve asus türkiye garantili olarak birçok firma satışa koydu. Birkaç ay sonra fiyatı biraz daha düşer. Asus varken surfaceye bu kadar para vermem.
    Surface 2000 tl'nin altında olmalı (klavyeyle birlikte).

    Senin tablet dediğin cihaza, dokunmatik ultrabook denir.Satış stratejisi ile adı tablet oluyor.Tablet hafif,kolay taşınabilir,yüksek pil ömürlü olmalı.1 kilo cihaz.Gerçi ağırlık dağılımının nasıl yapıldığıda önemli.

    Klavye takıldığı zaman yanlızca 1 saat fazla pil ömrü sunmasıda(teknik veri) kötü bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 3 Nisan 2013; 13:06:15 >
  • Surface 930 gr.
    Transformer Book 950 gr.

    İkisi de tablet kullanımına göre ağır. Ancak Asus'un 13,3'' ile 950 gr. sunması iyi.
    Ben laptop niyetiyle kullanacağımdan, arada bir de internete girmek için tablet şeklinde kullanacağımdan Asus daha kafama yatıyor. Sadece tablet niyetiyle kullanacaksam niye bu kadar para vereyim. Gider 1200 liraya Galaxy tab alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muallim53

    Surface 930 gr.
    Transformer Book 950 gr.

    İkisi de tablet kullanımına göre ağır. Ancak Asus'un 13,3'' ile 950 gr. sunması iyi.
    Ben laptop niyetiyle kullanacağımdan, arada bir de internete girmek için tablet şeklinde kullanacağımdan Asus daha kafama yatıyor. Sadece tablet niyetiyle kullanacaksam niye bu kadar para vereyim. Gider 1200 liraya Galaxy tab alırım.

    Asus transformer ile surface pro Turkiye'de hemen hemen ayni fiyat ama ABD fiyatlarina bakinca Surface pro 500 USD daha ucuz ki sundugu ozellikler acisindan zaten ucuz olması normal. Sonucta Surface pro alacakların bir yolunu bulup yurtdisindan getirmeleri mantikli olur. Surface'in ABD'de 1000 usd satis fiyati ile Turkiye deki 2800 tl arasinda ucurum var. Bunun sebebi herhalde resmi ithalatının olmamasından dolayı bazı uyanık bilişim sitelerinin bundan faydalanmak istemesi.

    Asusta yurt disi ile ( 1500 usd vs 2800 tl) Turkiye arasinda bir garantili ürün oluşu göz önüne alındığıında oyle aman aman bir fark olusmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ponderous -- 4 Nisan 2013; 9:54:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • herkese merhaba,

    128 gb lık olanı dün öğleden sonra satın aldım yaklaşık 24 saattir kullanıyorum

    malzeme kalitesi oldukça güzel hatta ağır olması hoşuma bile gitti, kesinlikle bir ucuzluk hissi söz konusu değil
    ekran müthiş, o pixellerin tane tane cıvıl cıvıl ben buradayım dediğini hissediyorsunuz, daha önce asus infinity kullandım o da full hd olmasına rağmen cleartype olmadığı için bu kadar güzel görünmüyordu.

    istanbul bilişimde klavye kalmadığı için alamadım, ekrandaki klavye oldukça kullanışlı, dokunmatik tepkisi kusursuz

    batarya performansı fena değil, zaten içindeki işlemci performansa değil tasarrufa yönelik bir model, power save modunda yaklaşık 5-6 saat gidiyor. office 2013 deneme sürümü kurdum açma kapama çalışma hızı harika
    windows live movie maker indirdim, hd videolar editledim kestim biçtim yapıştırdım çatır çatır yapıyor banamısın demiyor,

    diablo 3 kurdum :) o ana kadar alette fan olduğunu farketmemiştim, arka taraftaki minicik bir aralıktan sıcak hava üflediğini görünce hoşuma gitti, o kadar sıkışık bişelenlerin arasına fanıda koymuşlar bu zor bir iş...
    diablo 3 full hd de medium ayarlarda oynanabiliyor, evet bu alet oyun oynuyor arkadaşlar

    aşağıdaki linkte oynanabilen oyunları görebilirsiniz
    http://leviathyn.com/games/news/2013/02/07/a-list-of-playable-games-for-the-microsoft-surface-pro/

    youtube da crysis 2 bile oynayan var

    gelelim eksi yönlere

    sanırım alette kronik bir wi-fi sorunu var, wifi bağlantısı sürekli koptu, bağlandı, limitli erişim dedi, hız çok düşüktü
    bu çok canımı sıktı başladım nette araştırmaya, rt de dahil bir sürü cihazda bu sıkıntı varmış, microsoft fena batırdı gibi konuları okudukça canım iyice sıkıldı
    update leri yaptım düzelmedi, aynı sıkıntı devam ederken microsoft forumunda aşağıda linkini vereceğim yere düştüm

    http://answers.microsoft.com/en-us/surface/forum/surfwinrt-surfnetwork/wifi-adapter-problem-system-hangs/7b2a2694-dc99-4211-92cf-f20337e0ab34

    burada da aynı dertten muzdarip bir abimiz her yolu deneyip sonunda biraz daha spesifik bir yaklaşım uygulamış


    802.11 n bandını disable edince daha stabil olmuş

    802.11 a
    802.11 b
    802.11 g protokollerinde sıkıntı yok, bunları modeminizin ana sayfasından değiştirebilirsiniz, a/b/g gibi birlikte kombinasyonlarda var, fakat n de varsa iptal edin
    daha sonra da reg editten surface'in wifi adaptörünü b ve g ye kitliyoruz, işlem aşağıdaki gibi açıklanmış



    I'm having the same issue with the same type of Surface (RT with 64Gb).

    It is not clear for now from where the exact problem comes, but is other threads people found that disabling 802.11n band makes Wi-Fi more stable.

    I've locked my surface to 802.11 b/g mode and got no "limited" connection for 12 hours.

    To lock Surface to 802.11 b/g band you can use 'Regedit'.

    Open Desktop -> Search -> regedit

    Open regedit. Select menu Edit -> Find...

    Enter "AutoUse40Mhz" -> do search.

    There are 2 such entries in registry. We need to change one, located under "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\" branch.

    Set "AutoUse40Mhz" to "0" (it has value "1" by default)

    Set "Band" to "4" (it has value "6" by default)

    Reboot and Surface will connect using 802.11 b/g band.



    bundan sonra alet tam bir canavar oldu, firefox kurdum, hıztestinde tam hız verdi ve nette dolaşmakta bir keyif halini aldı, eğer wifi problemi hallolmasaydı aleti gerei verebilirdim o derece can sıktı

    aynı problemi yaşayanlara umarım referans olur

    iyi günler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kostokemre

    128 gb lık olanı dün öğleden sonra satın aldım yaklaşık 24 saattir kullanıyorum

    malzeme kalitesi oldukça güzel hatta ağır olması hoşuma bile gitti, kesinlikle bir ucuzluk hissi söz konusu değil
    ekran müthiş, o pixellerin tane tane cıvıl cıvıl ben buradayım dediğini hissediyorsunuz, daha önce asus infinity kullandım o da full hd olmasına rağmen cleartype olmadığı için bu kadar güzel görünmüyordu.

    Hayırlı olsun.

    İstanbul bilişimde ağırlığını 679 gr. yazmışlar, ben 903 gr. olduğunu zannediyordum. Ağırlığı ne kadar?

    Donma, kasma yaşadınız mı? Özellikle güncelleştirme yaparken kasma oluyor mu?

    Pili ne kadar gidiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53*MURAT -- 11 Nisan 2013; 23:00:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 53*MURAT

    quote:

    Orijinalden alıntı: kostokemre

    128 gb lık olanı dün öğleden sonra satın aldım yaklaşık 24 saattir kullanıyorum

    malzeme kalitesi oldukça güzel hatta ağır olması hoşuma bile gitti, kesinlikle bir ucuzluk hissi söz konusu değil
    ekran müthiş, o pixellerin tane tane cıvıl cıvıl ben buradayım dediğini hissediyorsunuz, daha önce asus infinity kullandım o da full hd olmasına rağmen cleartype olmadığı için bu kadar güzel görünmüyordu.

    Hayırlı olsun.

    İstanbul bilişimde ağırlığını 679 gr. yazmışlar, ben 903 gr. olduğunu zannediyordum. Ağırlığı ne kadar?

    Donma, kasma yaşadınız mı? Özellikle güncelleştirme yaparken kasma oluyor mu?

    Pili ne kadar gidiyor?

    tesekkur ederim.

    agirligi 900 kusur olmali, sanmiyorim 679 gram oldugunu, belki rt nin agirlik degerini yanlislikla yazmislardir. fakat elde cok agir gelmiyor.

    donma kasma yasamadim, guncellestirme sirasindada olmadi, su ana kadar sadece diablo 3 u yuksek detaylarda acinca kasildi, aslinda islemci oyun ocon gayet yeterli fakat ekran karti aleti sinirlamakta

    pili kullanima bagli, gun icinde power save modunda kullaniyorum, ekran isiginida yeterli seviyeye dusurunce 5 saati geciyor




  • Merhabalar,

    Metro ara yüzüyle uyumlu sözlük te içeren bir e-book reader programı tavsiye edebilirmisiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakkus_62

    Merhabalar,

    Metro ara yüzüyle uyumlu sözlük te içeren bir e-book reader programı tavsiye edebilirmisiniz?


    Hasan bey,

    inanın w8 ve metro arayuz konusunda son derece deneyimsizim, kendi pc mde w8 e gecmemiştim bu urun ile ilk defa w8 kullanıyorum. arastırıp bilgi vermeye calışacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kostok78

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakkus_62

    Merhabalar,

    Metro ara yüzüyle uyumlu sözlük te içeren bir e-book reader programı tavsiye edebilirmisiniz?


    Hasan bey,

    inanın w8 ve metro arayuz konusunda son derece deneyimsizim, kendi pc mde w8 e gecmemiştim bu urun ile ilk defa w8 kullanıyorum. arastırıp bilgi vermeye calışacağım

    Nasıl, surfaceden memnuniyet devam ediyor mu? Şarjı şimdi ne kadar gidiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 53*MURAT


    quote:

    Orijinalden alıntı: kostok78

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakkus_62

    Merhabalar,

    Metro ara yüzüyle uyumlu sözlük te içeren bir e-book reader programı tavsiye edebilirmisiniz?


    Hasan bey,

    inanın w8 ve metro arayuz konusunda son derece deneyimsizim, kendi pc mde w8 e gecmemiştim bu urun ile ilk defa w8 kullanıyorum. arastırıp bilgi vermeye calışacağım

    Nasıl, surfaceden memnuniyet devam ediyor mu? Şarjı şimdi ne kadar gidiyor?

    evet oldukça memnumum diyebilirim

    hd4000 ekran kartı driver tarihi aralık 2012 ydi ve w8 en yeni deiver olarak bunu gormekteydi ancak intel sitesinden mart 2013 driverını indirip kurdum, desktop dahil tüm işlemler oldukça hızlandı...

    şarjı 6 saat ortalama gidiyor, bu süre bence yeterli gün içinde




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.