Şimdi Ara

Microsoft Surface Phone, 2019'da iPhone 9'a rakip olarak gelebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 6'ya rakip olabilse bile büyük başarı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu microsoftu anlayamadım anlayamıyorum. koca firma 3 sınıf firma gibi davranıyor.

• Yavas gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek kalmadı artık rakipsiz zaten :D :D

• he gülüm he gelir.

• bu işi bütün kullanıcıları dımdızlak ortada bırakmadan önce düşünecekti artık bedava dağıtacağım jesti yapsa nafile tutmaz.

• Sözde geçen yaz geliyordu :DD

• pazarda yeni kan görmek isteriz ama Microsoft mobil konuda bir çok kullanıcıyı üzdü bir daha güven tazelemesi çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Platformu öldürdüler üzerine cihaz sürüyorlar piyasaya. Kaç kişi kaldı Windows Mobile kullanan ?

Ben bile bıraktım hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Platformu öldürdüler üzerine cihaz sürüyorlar piyasaya. Kaç kişi kaldı Windows Mobile kullanan ?

Ben bile bıraktım hocam

Çok az kişi kalmıştı zaten hocam bir bakıma iyi yapmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 11 Mart 2017; 11:52:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Ben bile bıraktım hocam

Çok az kişi kalmıştı zaten hocam bir bakıma iyi yapmışsınız.

Valla çekilecek dert değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ünlü atasözümüzü şöyle modifiye ederiz artık...
    "Ölme eşşeğim 2019 gelsin"

• Telefonlara .exe kurulabilse belkide kral olacaklar windosw nt saçmalığı hala devam ediyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: militare

TR garantili olmayan Apple ürünlerine global garanti kalkacak ürün arızalanması halinde sıfır cihaz bile olsa tamir ücreti alınacak. Global ürün garantisini kaldıran sadece bizim ülkede sanırım. Bence bu bugünün en önemli haberi.

Ekrem depresyondan çıkamamıştır o yüzden yazamamışlardır
  • Şimdi orada bir durun bakalım.

Öncelikle 2019 a kim öle kim kala diyenler. Arkadaşlar bizde 2019 demek 29 Aralık 2019 demek. Ama onlarda 31 aralık 2018 den sonraki gün 2019 dur. Yani şunun şurasında bizim ülkemize göre 1 yıl kaldı sadece. :D

Bunun dışında Microsoft 2 ileri 1 geri diyebilirsiniz ve evet doğrudur. Ama şunu unutmayın 2 ileri 1 geri. 1 ileri demektir. Apple kaç yıldır sürekli bir geri bir geri diye gidiyor. Nitekim İPhone 7 ile 3.5mm yi de "Skip Ad" dılar. İPhone 8 de ise USB yi "Skip Ad" acaklar. Bir sonraki versiyonda ise USB arayüzünü tamamen kaldıracaklar, yazılım ile ya da yazılımsız. Bir iMac iniz yok ise İPhone u bağlayamayacaksınız.

Yani Apple her modelde geriye gidip ya da en fazla yerinde sayıp teknolojik olarak geri kalmaya devam ettiği sürece. Microsoft Windows Phone bile ne kadar batırırlarsa batırsınlar sonunda matematik kuralları gereği İOS u geçecektir.

Evet bu günlük attığım bombalar bunlar.

• şu menü tipini seven var mı? Microsoft bazı gerçekleri kabullenmesi lazım artık her çıkarttığını mecbur kabul eden topluluklar yok.

• DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi diyorsun da cep telefonunu bigisayara bağlamayan ve kulaklıkla müzik dinlemeyen o kadar iphone kullanan var ki...
  • Windows resmen umut tacirligi yapiyor

• Lumia 1020 kullanıyorum, microsoft kadar kötü bir backup ekibi tanımadım, hiçbir şikayetimize yanıt vermediler, bu yetmezmiş gibi eşşşek yükü para verdiğim telefonuma update yapmadılar... kendi kuyularını kazdılar, Nokia geçte olsa doğru yolu androidle buldu. Apple eğer garanti vermiyorsa Iphone için Türkiye pazarı bitiyor demektir.. Nokia 8 i hevesle bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.