arkadaşlar daha ilk merhaba dünya yazmaya çalışıyorum small basic te yazı eğik oluyor ve kabul etmiyor ve bu hatayı alıyorum.
nasıl düzeltebilirim birisi söyleyebilir mi anlatabilir mi bu hatanın nedenini ? kafayı yiyeceğim 2 saattir
Small basic kodlarına baktım internetten sıkıntı yok kodunuz doğru gibi. Acaba sıkıntı Türkçe karakterlerden dolayı olabilir mi? Bir de "Merhaba Dunya" olarak dener misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: GhilleintheMist
Small basic kodlarına baktım internetten sıkıntı yok kodunuz doğru gibi. Acaba sıkıntı Türkçe karakterlerden dolayı olabilir mi? Bir de "Merhaba Dunya" olarak dener misiniz?
denedim fakat yine sonuç yok. parantezi açıp '' koyduğumda yazı direkt olarak eğikleşiyor. izledğim tüm videolarda adamlar benim gibi yapıyor ama hiç bir sorun çıkmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: seyfi84
2 defa tek tırnak basmak çift tırnak yerine geçmez. çift tırnak karakteri kullanacaksın. " ile '' aynı değil
çok teşekkürler. o işareti kopyalayarak önce den yaptım aslında ama en azından klavyeden yapılamadığını öğrendim saol programım kurgusal olsa da bir şeyler yaptım işte buda daha öğrendiğim ilk günün meyvesi