Saçma sapan bir logitech fanatikliği almış yürümüş, bildiklerinden değil modaya uymuşlar gibi geliyor insana artık. Ya da okadar çok para verip aldıkları mouse un muadilleri olduğuna inanmak istemiyorlar. Daha yaşları Evcil bir koyunun yaşını geçmemiş teknik bilgi yoksunu insanların, neye dayanarak böyle marka veya ürünleri neferi olduklarını da anlamak güç. Siz siz olun böyle her başlığa girip aynı mouseu aynı görüşü savunan insanların düşüncelerine kulak asmayın. Gidin daha Teknik forumlarda cevaplar arayın, genel , yuvarlak yorumlara kapılmayın farkı sorun. Gidip elinizde inceleyin. Ne yazık ki Donanimhaber forumumuz iyice objektif teknik yorumlardan çok, Muhabbet dolu subjektif angarya yorumlarla doldu.
quote:
Orjinalden alıntı: StummScream
quote:
Orjinalden alıntı: command_4
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
Sizce yanlış bi tavırmı ? kaliteli ürünlerimi var ? tüm dünyayı kazıklayıp paralarını sömürüp bi .. yaptığını sananların bi karakterimi var sizce ? Sizde bence artık bişeyleri görün de ona göre hareket edin Benim bu tavrım hiç değişmeyecek onların kalitesizliğide hiç değişmeyecek bence değişmesi gereken sizin tavrınız.Kimse almassa kullanmassa belki bir yerlerdede olsa bu tekel kalkar
önce kullandığın windows'un ve office yazılımının lisanslarını al ondan sonra Microsoft'a b*k at.
Zaten Microsoft karşıtı adam niye lisanslarını alsın o kadar mı kafan basmıyo be adam Adam bu tekeli ortadan kaldıralım diyo sen git onlara biraz daha para ver diyosun
Tekeli kaldırmak öyle mi oluyo. yemiyo tabi başka işletim sistemi kullanmak . tekeli kıracaksan linux falan kullan.
Yaw ne alakası var mouse ile yazılımın? Ayrıca ben hayatımda Logitech G9 kadar çirkin bir mouse görrmedim...
G9 iyidir eline al öyle yorum yap derim ayrıca özellik olarak bir mosue da bulamayacağın detayları var.
G9'u deneyebileceğimiz bir yer biliyormusunuz? goldda gördüm ama kapalı kutusundaydı açık yoktu. görüntüsü benimde hoşuma gitmedi yoksa alıp deneyecektim.
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
G9 iyidir eline al öyle yorum yap derim ayrıca özellik olarak bir mosue da bulamayacağın detayları var.
Yaw acayip çirkin bir şey. İlk çıkan mouse'lara benziyor.
Arkasında küllük de varmış...
o resimde kötü çıkmış
@Pir
Senin koyduğun resimler G9'un ilk halinden.
quote:
Orjinalden alıntı: Rouvax
Saçma sapan bir logitech fanatikliği almış yürümüş, bildiklerinden değil modaya uymuşlar gibi geliyor insana artık. Ya da okadar çok para verip aldıkları mouse un muadilleri olduğuna inanmak istemiyorlar. Daha yaşları Evcil bir koyunun yaşını geçmemiş teknik bilgi yoksunu insanların, neye dayanarak böyle marka veya ürünleri neferi olduklarını da anlamak güç. Siz siz olun böyle her başlığa girip aynı mouseu aynı görüşü savunan insanların düşüncelerine kulak asmayın. Gidin daha Teknik forumlarda cevaplar arayın, genel , yuvarlak yorumlara kapılmayın farkı sorun. Gidip elinizde inceleyin. Ne yazık ki Donanimhaber forumumuz iyice objektif teknik yorumlardan çok, Muhabbet dolu subjektif angarya yorumlarla doldu.
Logitech g5-sayısız a4 ve ms mouselarını kullanmş biri olarak kalite ve performans'ı Razer DeathAdder le gördüm..
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
@Pir
Senin koyduğun resimler G9'un ilk halinden.
Valla ilk halide çok çirkin, son halide...
quote:
Teknik açıdan Razor-Logitech-A4tech-Microsoft oldumu bende bu işleri çok iyi biliyorum takma sen kafana öyle şeyleri
quote:
Orjinalden alıntı: StummScream
quote:
Teknik açıdan Razor-Logitech-A4tech-Microsoft oldumu bende bu işleri çok iyi biliyorum takma sen kafana öyle şeyleri
Adam dota oynaya oynaya razer a razor demeye başlamış
Ehuehuehe eeeee şey öhöm aslında belli bir zaman oynadım şuan ağırlık cod4'de yanlışım için firmadan özür diliyorum
g7 kullanıcısı olarak canıma tak etti ve bu mousedan aldım bir adet..G7den sonra ilaç gibi geldi valla..
Fiatını kesinlikle hakeden bir ürün..
quote:
Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}
g7 kullanıcısı olarak canıma tak etti ve bu mousedan aldım bir adet..G7den sonra ilaç gibi geldi valla..
Hocam biraz anlatır mısın bize yaw? Bende almak istiyorum ama görüşler çok farklı... Şöyle ufaktan bir inceleme atsan şuraya.
quote:
Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}
G7 den banada tak dedı helekı kablosuz bı mouse almıs bırı olarak ama kesınlıkle su anda bır mouse alcak olsam G5 alırdım kablosuz alcak olcam yıne g7 alırdım herhalde. bır cok logıtech mouseunu we msın bazı mouselarını denemıs bırı olarak... (odullu mx310nu begenmemıslıgım wardır. ) mouse kısıden kısıye degıscek bırsey.
Haftasonu bır arkadasıma mouse almak ıcın vatandaydık.kablosuz bır mouse ıstıordu pılı uzun gıden... Ms 6000-8000- hepsıne baktık. 80 ytlyı asmamak ıcın mx620 aldık.G7 ıstemıordu pıl durumunu bıldıgı ıcın. Ama Pıl durumunu saymazsak tasarım we ele oturmada (benım fıkrımdır) we fıyat performansda Kablosuz G7 nın ustune yok... kablolu dersek logıtech de G5 ms de habu derım bu mouseu sadece elıme oturtup baktım kullanma ımkanım olmadı.teknık olarak ıyı gozuksede tıpkı 6000 gıbı malzeme kalıtesı dandıkmıs gıbı duruor...
valla mx 310 dan çok memnunum,logitech e zaten bir saygım vardı çizgisini bozmadığı için,mx310 u aldıktan sonra saygım kat kat arttı. şahsi düşüncemi bazı istisnalar dışında Logitech varken MS a para verilmez. Türkiye'de de Razer alınmaz, çünkü çok pahalı Türkiye'de. Ha fiyatını hak ediyor, evet, ama bu kadar fiyat farkı varken yurtdışıyla, o kadar para vermek istemiyorum, düpedüz haksızlık çünkü
Ekkkooo yazdıklarına katılıyorum..İlla kablosuz almak gerekirse g7den başka alternatıf yok gibi piyasada ne yazıkkı..Bende yıllardır kablosuz kullanırdım ancak g7 canımdan bezdirdi beni gerek çift tıklama sorunu,gerek süreklı kullanımda 12 saate varan sürede pilin bitmesi gözümde bitirdi g7yi..
Eksenden aldım mouseu sanırım 90ytl civarlarıydı fiatı..Razer,g7,mx1000 vs pek çok mouse kullandım şimdiye kadar..En içime sineni diyebilrim sidewinder için..Malzeme kalıtesı olarak bir mouseda olması gereken özellıklere sahip..Sonucta g7nın bile malzeme kalıtesıne iyi diyenler varki bendeki mouseun üstü tamamen silindi ,direk kabak gibi plastiği kaldı (:
Ele tam oturuyor ve büyük oldukca..Ancak zamanında mx1000tarzı büyük mouselar kullandığım için sorun yaşamadım..3 türlü dpi ayarı var..defaultta 400 1200 2000 geliyor sanırım..Ben hemen değiştirdim onları 1000 1600 2000 olarak..1600 ideal olanı masaüstü için bence..
Fiatını kesinlikle hakediyor bu ürün..Mouselarda microsofta oldum olası sinir olmuşumdur..Gereksiz bir logıtech fanatıklıgıyle herşeyı logıtechden alan biriydim (: Bu sefer bir şans tanıdım microsofta ve beni hayal kırıklığına uğratmadı..Alacak arkadaşlara tavsiye edebilirim rahatlıkla..
Burda herşeye logitech diyenlere inanmayın, her markanın iyi ürünü ve kötü ürünü vardır..