Şimdi Ara

Microsoft SideWinder Mouse - Yok Böyle Bir Alet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında artık lider Razer. yeni teknolojiyi önce razer çıkartıyor logitech onu takip ediyor. diamondbackten beri bu böyle. son çıkarttığı mouse Lachesis 3g lazer kullanıyor ve 4000dpi. ayrıca cooperheadden beri eşsiz synapse yazılımı ile 5 farklı profil ayarlanabiliyor ve bu ayarlar hardware üzerindeki belleğe kaydedildiği için hardware destekli oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Yapmayın etmeyin arkadaşlar bumu harika? Üzerine para verseler almam yaa çok ciddiyim ne bu böyle hiçte kullanışlı değil ayrıca. Logitech G9 bile tasarımda döver bunu be zaten işlevsellikte ve performansda döveceği kesinde.

Her konuda Microsoft'u kötülemeyi bıraksan artık diyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Yapmayın etmeyin arkadaşlar bumu harika? Üzerine para verseler almam yaa çok ciddiyim ne bu böyle hiçte kullanışlı değil ayrıca. Logitech G9 bile tasarımda döver bunu be zaten işlevsellikte ve performansda döveceği kesinde.

Her konuda Microsoft'u kötülemeyi bıraksan artık diyorum?

Evet Merzah neden böyle bir takıntın var Ms'e karşı

• Sizce yanlış bi tavırmı ? kaliteli ürünlerimi var ? tüm dünyayı kazıklayıp paralarını sömürüp bi .. yaptığını sananların bi karakterimi var sizce ?
    Sizde bence artık bişeyleri görün de ona göre hareket edin
    Benim bu tavrım hiç değişmeyecek onların kalitesizliğide hiç değişmeyecek bence değişmesi gereken sizin tavrınız.Kimse almassa kullanmassa belki bir yerlerdede olsa bu tekel kalkar
  • Merzah haklı

HERKEZ BİLDİĞİ İŞİ YAPSIN

Logitech Dış Donanım ürünleri
    Microsoft yazılımını sade cep doldurmak için yapıyolar bunları

A4 tech kalitesiz malzeme kullaniyo ama hiç olmazsa bunlar gibi kazık atmıyor A4 techde bir Dış Donanim üreticisi nihayetinde bırakında herkes bildiği işi yapsın
  • Kesinlikle katılıyorum
    Bak Logitech çizgisinden şaştımı hayır çünkü gözünü para bürümedi.Yazılım sektörüne atladımı hayır.bill amca bi yat daha alıcak herhalde
    A4 Tech bence microsofttan çok daha iyi mouselar çıkarıyor ve fiyatınıda gayet uygun koyuyor ne kadar tasarımda logitech i kopyalasalarda kimi zaman yapıyorlar adamlar
  • Tasarımı bence oldukça itici ancak sol taraftaki tuşların yanyana yerine üst üste konması çok hoş bir fikir, yakında birçok yeni farede karşımıza çıkarsa hiç şaşırmam. Kaliteli bir fare olabilir ancak Logitech'i de bir kalemde silecek bir ürün kesinlikle değil, en fazla G5-G9'un eşdeğeri olabilir, daha ötesi olmaz.
  • quote:

Kesinlikle katılıyorum
    Bak Logitech çizgisinden şaştımı hayır çünkü gözünü para bürümedi.Yazılım sektörüne atladımı hayır.bill amca bi yat daha alıcak herhalde
    A4 Tech bence microsofttan çok daha iyi mouselar çıkarıyor ve fiyatınıda gayet uygun koyuyor ne kadar tasarımda logitech i kopyalasalarda kimi zaman yapıyorlar adamlar

Evet Logitech çizgisinden şaşmadı ama microsoft daha ucuz derler şimdi şöyle bir gerçek var

Logitech'in Global sitesine göz atarsanız ülkemizdekine göre fiyatların ne kadar arttığını görüceksiniz aslında logitech kaliteyi iyi fiyata veriyor maalesef ülkemizde pahalanıyor

Yahudilerin bir sözü vardır "Ucuza Para Verecek Kadar Zengin Değilim" (Yahudilerin olmayabilir yanlış yazdıysam özürdilerim)

• quote:

Orjinalden alıntı: *13*

quote:

Orjinalden alıntı: gork1905

iğrenç bi mouse.hiç ergonomik değil.

Kullanıyor musun?

vatanda açılmış olarak gördüm elime falan aldım bukadar takoz odun tipsiz bir mouse olamaz. merzaha katılıyorum ama bukadar microsoftu ezmeye gerek yok.habu kullanıyorum ben gayet memnunum.bi mouse insanın eline bukadar mı otururelimle bütünleşti resmen habu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *13*

quote:

iğrenç bi mouse.hiç ergonomik değil.

Kullanıyor musun?

vatanda açılmış olarak gördüm elime falan aldım bukadar takoz odun tipsiz bir mouse olamaz. merzaha katılıyorum ama bukadar microsoftu ezmeye gerek yok.habu kullanıyorum ben gayet memnunum.bi mouse insanın eline bukadar mı otururelimle bütünleşti resmen habu

• Habu bütünleştiyse Razor dene o daha direk eline monte olur artık ehuehueuhe
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Habu bütünleştiyse Razor dene o daha direk eline monte olur artık ehuehueuhe

• Bunun Eline Kimse Su Dökemez Hey Yavrum Benim Be
    Bu Arada Microsoft'un İlk Faresi
     Microsoft SideWinder Mouse - Yok Böyle Bir Alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahraman.E -- 7 Aralık 2007; 12:40:19 >
  • quote:

Süper mouse yaa Logitech yalan oldu.

Lol enayi gibi 150 ytl verdik G9'a
    Bunda cetvel bile varmış halbuki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 7 Aralık 2007; 13:30:56 >
  • biraz itici geldi bana.Ben kullanamam bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasskabal

quote:

Süper mouse yaa Logitech yalan oldu.

Lol enayi gibi 150 ytl verdik G9'a
    Bunda cetvel bile varmış halbuki...

• Yaw bende almayı düşünüyorsum ama amma kötülemişsiniz ha. Gidip bir denemek lazım bir yerde yaw.
  • quote:

Sizce yanlış bi tavırmı ? kaliteli ürünlerimi var ? tüm dünyayı kazıklayıp paralarını sömürüp bi .. yaptığını sananların bi karakterimi var sizce ?
    Benim bu tavrım hiç değişmeyecek onların kalitesizliğide hiç değişmeyecek bence değişmesi gereken sizin tavrınız.Kimse almassa kullanmassa belki bir yerlerdede olsa bu tekel kalkar

önce kullandığın windows'un ve office yazılımının lisanslarını al ondan sonra Microsoft'a b*k at.

• bıktırdı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

quote:

Sizce yanlış bi tavırmı ? kaliteli ürünlerimi var ? tüm dünyayı kazıklayıp paralarını sömürüp bi .. yaptığını sananların bi karakterimi var sizce ?

önce kullandığın windows'un ve office yazılımının lisanslarını al ondan sonra Microsoft'a b*k at.

Zaten Microsoft karşıtı adam niye lisanslarını alsın o kadar mı kafan basmıyo be adam
    Adam bu tekeli ortadan kaldıralım diyo sen git onlara biraz daha para ver diyosun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.