Şimdi Ara

Microsoft, Sevilen Bir Serisini W8'e Getiriyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Halo'yu çok merak ediyorum İnşAllah Halo'dur

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

Halo gelirse belki geçerim W8'e, H3 + H4 beraber gelirse...<br> <br> Lakin 'seri' deniyorsa bu demektir ki daha önceden çıkmamış bir oyun serisi gelecek, Fable çıktı PC ye, keza Halo da öyle.. O zaman Forza kalıyor

Halo Serisi PC'ye çıktıda ben mi görmedim yav .:/ .:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan06GS -- 14 Aralık 2013; 16:07:43 >
  • İşte bu yüzden Valve nin napıp edip Windowsa çizik atması gerekiyor. Çöp windows 8 satma çabası çırpınışı
  • Sevilen serisi denmesi insanı heyecanlandırıyor. Forzanın çıkması çok düşük. Halo'yu Microsoft Killzone'nun karşısına koyuyor. Benim tahminim GeoW. Zaten ilk oyun gelmişti PC'ye. Trilogy paketi yapıp satabilirler. Onun haricinde Fable ve düşük ihtimal arcade tarzı olduğu için Forza Horizon olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dingo egret!

quote:

Orijinalden alıntı: dogu16

Keşke Halo olsa ama neden Windows 8 ya. Windows 7'yi de desteklesin sırf Halo ya da Forza için Win8'e geçemem.

işletim sistemini beğenmiyorsun
    ama bu konuya hangi pencereden baktığına göre değişir. bi oyuncunun perspektifiyle bence daha iyi.
    hatta benchmark skorları da öyle diyor..

ha windowsu seviyor muyum? hayır, ama endüstri bu işletim sisteminin çevresinde şekilleniyor yapacak bişey yok..

İşletim sistemini sevmediğimden değil evde bir tane de win8 notebook var ama o kaldırmaz büyük ihtimal halo ya da forza yı. Zaten Xbox 360 ta oynadım halo ve forza bir daha oynamak için Win8 yüklemeye üşendiğimden :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.