Şimdi Ara

Microsoft Security Essentials Genel Konu - Görüşleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıllarca değişik antivirüsler kullandım son 2 senedir, MSE'yi kullanıyorum, hem boyutu az, hemde işimi görüyor,

Peki sizin görüşleriniz nelerdir?

Mesela bi siteden trojan yemiştim, MSE aktif olduğu halde, Eset onu görmüştü ama,

Ama ESET sıradan dosyalara bile virüs diyor, Mesela Pes oyununda "rld.dll" dosyasına virüs diyordu

Şu anda memnunum ya siz ?

• bende 2 senedir mse kullanıyorum.ortalamanın üstünde bir virüs programı.memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEK ADAM

bende 2 senedir mse kullanıyorum.ortalamanın üstünde bir virüs programı.memnunum.

aynen öyle ücretsiz bide,
  • Update mekanizması tecrübeyle sabit olmak üzere tam bir facia. Hele manual update'e kalkışırsanız durum vahim. Ücretsiz olması tek teselli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Update mekanizması tecrübeyle sabit olmak üzere tam bir facia. Hele manual update'e kalkışırsanız durum vahim. Ücretsiz olması tek teselli.

ilk güncelleme biraz uzun sürüyor o kadar yanlış mıyım?

offline güncelleme özelliği çok iyi

nasıl bir tecrübeniz oldu sizin?

bende az önce symbian virüs buldu, nası bildiyse, pek eminde değilim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkrts

quote:

Update mekanizması tecrübeyle sabit olmak üzere tam bir facia. Hele manual update'e kalkışırsanız durum vahim. Ücretsiz olması tek teselli.

Bir kere bilinçli olarak ve ahlaksızlık adına güncellemeyi Windows Update üzerinden yapıyor. Yani Windows Update ayarınız kapalı ise sorun oluşuyor. Bu da sunucu, workstation veya özel makinalarda bela. Güncelleme sunucuları çoğu zaman problemli, özellikle manuel güncellemede.

Event log'daki hatalarda cabası.

Bu arada Symbian virusu nedir yav, ne işi var Windows'da? Yanlış alarm olabilir, saçmalayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende kapalı, sorunsuz güncelleme yapıyom
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkrts

quote:

Bir kere bilinçli olarak ve ahlaksızlık adına güncellemeyi Windows Update üzerinden yapıyor. Yani Windows Update ayarınız kapalı ise sorun oluşuyor. Bu da sunucu, workstation veya özel makinalarda bela. Güncelleme sunucuları çoğu zaman problemli, özellikle manuel güncellemede.

Event log'daki hatalarda cabası.

Bu arada Symbian virusu nedir yav, ne işi var Windows'da? Yanlış alarm olabilir, saçmalayabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.