sorunu nereye yazmamın doğru olucağını bilemedim buraya yazıyorum ama daha doğru bi yer varsa oraya taşınırsa sevinirim...
son 2 günde microsofttan outlook ta profil bilgilerimin değiştiği hakkında uyarı alıyorum, ilk uyarıdan sonra şifre de değiştirdim ama bugün yine uyarı aldım incelemeyi yapınca birçok kullanıcının bunu yaşadığını gördüm, TÜRKİYe nin teknoloji forum lideri donanımhaber belki konuya el atar bi inceleme yapar dedim :D belki microsoftla konuşur dedim :) sonuçta microsoft outlook yabancı forumunda forum modaratörleri çok saçma ve standart cevaplar vermiş üstü süte aynı konuya bu da bi gariplik olduğunu düşündürdü...
microsoft yabancı forumuna ve Türkiye forumunda yönelttiğim sorualr :) ((olduğu gibi buraya da apylaşıyorum linkleride paylaşıyorum))
""" WHAT THE **** ARE YOU DOING MICROSOFT ???? what is this ??? why are you keep changing my info without my knowladge and then warning me that somebody changed my info and i have to change my password?? !??!??! i already have all security options (SMS verification, 2 step verification, 3 e-mail to secure my account...what else available for security they are used by my already)) ... i recently changed my screen name (e-mail name) i thought they mixed that because i did not change something long time but today (after 1 day first warning) i got second warning (with SMS and mail to other security e-mail) , i already changed my password yesterday .... what the **** is going? ............ and also what is that all microsoft modarators answers? are they all idiot? why the same answer over and over ? what are you people try to hide? f****** i will send this all microsoft e-mails so someone might do something !!
yabancı foruma da sordum türkçe forumada sorayım cevabı istiyorum, yabancı forumda modaratörler aynı benzer cevabı vermiş aynı konuda 5-6 modaratör boş boş cevaplar vermiş,
dün hesap bilgilerim değişitirilmi şdiye uyarı geldi (ki profilde görülen ismi değiştirdim-e-mail gönderirken gözüken isim- , belki ondandır uzun zamandır değiştirmedim diye karıştırmışlardır dedim geçtim) şifremi değiştirdim ........ bugün demin tekrar bi uyarı geldi yine profil bilgilerim değiştirilmişmişmişmişmiş , ben bişey değiştirmedim. ayrıca tüm güvenlik seçeneklerinide kullanıyorum (SMS doğrulama, 2 adımlı doğrulama, 2-3 farklı e-mail adresi ekli güvenlik için hesap kurtarma için, zaten hesap bilgisi değiştirildi diye hem SMS hemde diğer güvenlik e-mail ime mail gelmiş) ... bu kadar güvenliğe rağmen kimse bişey yapamaz dedim detayları inceledim IP ler benzer hmm ilginç diyip IP yi google da arattım ve IP lerin MICROSOFT a ait olduğunu gördüm , hemen yardım forumuna gittim (yabancı olan) ve orda da benzer sorunu yaşanların bu soruyu sorduğunu ve modaratörlerden çok saçma standart cevaplar aldıklarını gördüm.. .sakın bana standart cevap vermeyin.. bilmiyorsanız gerekli yerlere iletin, microsoft nasıl oluyor profil bilgimi değiştiriyor? had iyapıyor bunu niye gizli yapmıyorda bana uyarı geliyor? nasıl işler bunlar? bulduğum diğer microsoft hesaplarına da aynı sorunu ileticem.... """" http://answers.microsoft.com/en-us/outlook_com/forum/osecurity-oinfosafe/i-keep-getting-account-alerts-about-microsoft-ip/fd8e6c04-3d53-4f7d-9833-01c372e5e71b http://answers.microsoft.com/en-us/outlook_com/forum/oinfosafe?tab=Threads
konu hakkında bilgisi olan veya aynı durumda olan varsa paylaşsın ;)