Şimdi Ara

microsoft office 2010 yükleme boyutu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

office 2010 u yükledim 32 bit olanı program ekle kaldırda 800 mb göstermesine karşın hdd de 2gb küsür yer kaplıyor. bunun nedeni nedir ? hdd de yer sıkıntısı olduğu için silmem gerekli acaba silsem tamamen gidermi ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: muvee

merhabalar

office 2010 u yükledim 32 bit olanı program ekle kaldırda 800 mb göstermesine karşın hdd de 2gb küsür yer kaplıyor. bunun nedeni nedir ? hdd de yer sıkıntısı olduğu için silmem gerekli acaba silsem tamamen gidermi ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Office normal kurulunca bir sürü kullanmadığımız özellik ile kuruluyor bunları azaltmak için, programı kaldırarak yeniden kurun, kurulum sırasına özel kurulumu seçip istemediğiniz programları yüklenmemesi için işaretleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Orijinalden alıntı: muvee

merhabalar

Office normal kurulunca bir sürü kullanmadığımız özellik ile kuruluyor bunları azaltmak için, programı kaldırarak yeniden kurun, kurulum sırasına özel kurulumu seçip istemediğiniz programları yüklenmemesi için işaretleyin

teşekkürler kardeşim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.