Arkadaşlar bu programa acilen çok ihtiyacım var elinde olan bana link verebilirse çok sevinirim mail adresim rebentsu@gmail.com Çok Teşekkürler.
beyazıt istanbul üniversitesinin oraya git sınırsız bulabilirsin..!
Dostum sağolda ben İstanbulda değilim.
quote:
Orjinalden alıntı: codellnet
beyazıt istanbul üniversitesinin oraya git sınırsız bulabilirsin..!
Arkadaşlar acilen lazım bilen yok mu?
ya arkadaşım şunu google'de aratsana daha rahat bulursun..
Aratmadığım yer kalmadı bana yardım edebilecek olan kişi ya bunun sağlam halen çalışan bir linkinin adresini bilen biri yada elinde bu programı olan birinin link açması.
quote:
Orjinalden alıntı: chaseer
ya arkadaşım şunu google'de aratsana daha rahat bulursun..
Torrent kulanmıyosun galiba doğru mu? Kullanıyosan en rahat orda bulursun. Kullanmıyosan forumda arat, torrent nedir ne diildir, kurulumlarını yap, en güzel öyle olur diye düşünüyorum, hiç rastlamadım ben çok aramama rağmen office linkine..
Link var link çok var ama hep geç kalmışım doğal olarakta arkadaşların açtığı linkler ölmüş bana şu an bu programın linkini açabilecek bir arkadaş lazım
quote:
Orjinalden alıntı: kcin
Torrent kulanmıyosun galiba doğru mu? Kullanıyosan en rahat orda bulursun. Kullanmıyosan forumda arat, torrent nedir ne diildir, kurulumlarını yap, en güzel öyle olur diye düşünüyorum, hiç rastlamadım ben çok aramama rağmen office linkine..
Yok mu link verebilecek bir arkadaş
emule varsa ordan çek.
Kazaa dan çek.
Valla Türkçesini bilmem de bulabildiğim sanırım ingilizce versiyonu Office 2003 PRO
NOT: Programın garantisi yok çünkü ben ordan indirip kurmadım bilgine...
Arkadaşlar derdimi anlatamıyorum İngilizcesini istemiyorum yada ingilizce olarak indirip Türkçeleştirmekte istemiyorum çünkü Türkçeleştirmeye kalktın mı bazıları Türkçe oluyor ama örneğin Accesesin veri tabanları örnekleri Türkçe olmuyor. Kazaada Türkçesi yok emulede var onunda ayarlarını ben bilmiyorum. Yani arkadaşlar elinde office 2003 Türkçe olan bir arkadaşın bana bir link vermesi gerekiyor. Yinede yazdıklarınız için bile teşekkürler dostlar.
adresini yolla kopyalayıp göndereyim ama kargo parasına karışmam
quote:
Orjinalden alıntı: endless
adresini yolla kopyalayıp göndereyim ama kargo parasına karışmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme