Şimdi Ara

MICROSOFT.NET FRAMEWORK 4 HATASI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC'yi yeni formatladım ve Daemon Tools indiriyordum Framework yüklü değil hatası verdi ve yüklemeye başladı fakat 3 saattir 2 sütundan üstteki full dolu alttaki full boş. Kapatıp tekrar yüklemeye çalıştığımda ise Yükleme Başarılı Olamadı çünkü mevcut bir indirme var diyor acil yardım

• Denetim masasından bi kontrol edermisiniz. eğer yüklüyse yüklemeyi kaldırıp yeniden deneyin.
  • Sp1 yuklumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Program hiç yüklü değil sp1de yüklü değil onu mu yüklemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheOrder06 -- 30 Nisan 2016; 20:52:52 >
  • https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30135 şunu indirip çalıştır düzelecektir.
  • Kardeşim şu an pc'de framework mevcut değil. Bunu kurup öyle mi yükleyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheOrder06 -- 30 Nisan 2016; 22:13:01 >
  • TheOrder06 T kullanıcısına yanıt
    Bunu kurduğun zaman program otomatik önceki sürümü kaldırıp yenisini yükleyecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Microsoft.NET Framework Hata !
    13 yıl önce açıldı
    windows 8.1 0x80070522 hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim şu an pcye herhangi bi framework surumu yuklenmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheOrder06 T kullanıcısına yanıt
    evvet
  • o progman genelde netten indirme yapıyo. netten yükleyeni degilde setup ı olanı bulup indir 40mb falan olması lazım. internetide kapat kurarken o şekilde bi dene

• Web insstall olanını değilde setup olanını yükle. Webten yükleme yapanlar sıkıntılı oluyor genelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheOrder06

Arkadaşlar PC'yi yeni formatladım ve Daemon Tools indiriyordum Framework yüklü değil hatası verdi ve yüklemeye başladı fakat 3 saattir 2 sütundan üstteki full dolu alttaki full boş. Kapatıp tekrar yüklemeye çalıştığımda ise Yükleme Başarılı Olamadı çünkü mevcut bir indirme var diyor acil yardım

Net framework 4,5 bende setup olarak var. İstersen link vereyim?

• Beyler daemon 4 istiyor ama 4.5da olurmu ? bide link olan atsa beyler setup

• hatanın tam resmını gonderırmısın ? benımde sureklı ıste karsılastıgm bı sorun warsa oysa kolay bır basıt bır cozumu var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.