Şimdi Ara

Microsoft, masaüstü için mobil platformundan vazgeçebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 senedir doğru dürüst telefon çıkmıyor WP platformuna o sebeple durgun olması doğal. WP10 ile yeni hardware tanıtılınca eski iOS, 2 senelik WP kullanıcısı olarak yeni telefon için tekrar düşüneceğim. Mağaza yetersiz konuşmalarını hiç anlamıyorum. iOS'u sonuna kadar kullanmış biri olarak WP'yi bırakmayı hiç düşünmedim. Yeni telefonlar fiziksel olarak iPhone 6 gibi mükemmel bir tasarımla rekabet edebilecek seviyede olursa WP'den devam ederim.

• Bekleme süreci çok sıkıcı ve sıkıntılı olacak bir an önce ya tamam ya devam desinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barocker kullanıcısına yanıt
    +1 tam buna benzer bişey yazmaya gelmiştim.
    Bu olay öyle bir seferde verilcek bi karar değil yani kapatma gibi durumları olsaydı o kadar geliştirici konferanslarında şov yapmazlardı.bunlar kesinlikle apple google gibi firmaların uyudurması.onların sistem hakkında ve gelişim açısından herşeyde. haberleri var dolayısıyla korku çökmeye başladı bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKREM71

• salak gibi okudum birde sonuna kadar... karşıtlığınızı biliyoruz.. microsoft haberi yapmayın..

• Haber fazla yalan bilgi içermekte. Öncellikle Microsoft'un böyle bir planı varsa, Tek platform, tek mağaza olayı üzerinde, neden bu kadar dursun, onu geçtim. Adamlar yıllardır portlama üzerinde çalışıyorlar, uygulama konusunu, bu şekilde çözmek için elinden geleni yaptılar, şimdi neden vazgeçsinler
  • Bu olsa olsa dh nin temennisi olur.

• Dedikoduların aslı yok.

• MSN var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle tam belli olmayan haberleri çıkartıp milleti microsoftan soğutuyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah doğrudur da mobil platformdan çekilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

İnşallah doğrudur da mobil platformdan çekilirler.

Çekilir çekilir hiç merak etmeyin

• Ekrem71 yine kendine has berbat haber yazma üslubu ile döktürmüş. İşten çıkarılmayı kapı önüne konulmak diye aktaran bir "editör"den bahsediyoruz. İşçiye verdiği değeri de görmüş olduk. Ayrıca konular birbirinden kopuk ve microsoftun sanki 3 5 milyon dolarlık şirket gibi kararlar alacağı varsayılmış. Adamlar yıllardır ekosistem kurmaya çalışırken niye bir kenara atsınlar bunu. Artık devir ekosistem devri. Bu karar windows işletim sistemine bile darbe vurabilir macos-ios ilişkisini düşündüğümüzde.

• pc platformunda deli dolu geliyor, herkes çıldırıyor 10 çıksın diye. bu durum ister istemez mobil platform için de iyi bir reklam olacak. uzun vadede mobil ne olur bilinmez ama haber kesinlikle rakip firmaların işi
  • merhaba açıklama geldi microsoft windows phone projesini sonlandırdı. Yoluna Windows 10 Mobile ile tek platform olarak devam ediyor. YAY!

• Nihayet dedikodu karalama haber Windows Phone da! Editor ekrem71

• Gerçeği açıklıyorum arkadaşlar.

1. Microsoft, Lumia ile alt segmentte çok fazla model çıkarılmasından rahatsız ve diğer oemler için windows phone ekosisteminde pek fazla yer yok. İşte MS, diğer üreticilere yer açmak için daha az model çıkararak, sadece orta ve üst segmente odaklanmak istiyor. Lumia 640 XL'in Lumia 1330 olarak tanıtılmamasının da sebebi buydu. Çok fazla numaralandırma müşterilerin kafasını karıştırıyor.

2. Microsot, Wİndows Phone'un; şimdiye kadar çok yavaş ilerlemesinden rahatsız. Özellikle ABD ve dünya pazarında ki payının artmasını istiyorlar. Aksi takdirde, hiç ilerlemeyen birşeyde ısrar etmek anlamsız.

3. Windows Phone evet gerçekten öldü. Çünkü, Windows 10 Mobile ortaya çıktı. Bütün wp8 cihazlar Windows 10 Mobile güncellemesini alacaklar. W10M şu an beta aşamasında ve giderek daha da gelişiyor.

4. Windows 10 Mobile, şirketin mobil işletim sistemi pazarındaki son denemesi olacak. 1 yıl içerisinde iyi sonuç alırlarsa arkasında duracaklar, aksi takdirde sıkıntı olabilir.

5. An itibariyle, Microsoft tüm dikkatini, Windows 10 ve Windows 10 Mobile'a vermiş durumda. Ayrıca Lumia 940 ve 940 XL olarak 2 tane Amiral Gemisi model üzerinde çalışıyorlar ve üretimin son aşamasındalar.

• Gerekli uygulama zenginliği sağlanırsa biz tüketicileri çok güzel ürünler bekliyor olacak ms cephesinden. Açıkçası Android serüvenimi direkt olarak bitirir ve ms e geçerim :)

• Ya arkadaş kim uyduruyo bunları mobile pazardan çekilebilirmiş te işler iyi gitmiyomuş ta windows 10 dandikmiş te Allah rızası için windowslu telefon kullandın mı ? Hergün güncelleme geliyo beta sürümünü telefonuna bi yükle de dene hafta da bir güncelliyorlar bi üst versiyona ve bu windows 10 u anneme aldığım 379 tl lik lumia 525 ten 930a kadar her model alacak android gibi z4 çıktı z3 e güncelleme yok s6 çıktı s5 lere güncelleme veremeyiz olayı yok hadi onu geçtim burda kaç kere microsoft ülke müdürü açıklamalarda bulundu beklediğimizin de üzerinde satışlar yapıyoruz diye ki sokakta bi çok kişide görüyorum özellikle 525 620 modelleri yok satıyo windows 10 ile birlikte asıl rekabet başlayacak apple ve microsoft arasında çünkü androidi işletim sisteminden saymıyorum sistem canavarı yakında 16 gb ram isterse hiç şaşırmam ona rağmen 6 ay sonra çöp oluyor 2500 liraya aldığın telefon marakası modeli donanımı ne olursa olsun yavaşlamalar ısınmalar donmalar her androidde var sony yi 3 ay lg yi de 6 ay kullandım telefon ısınmaya yavaşlamaya başlayınca sattım ikisini de şu anda 1,5 yıldır 8.1 li lumia 925 kullanıyorum çok memnunum windows 10 gelince çok daha güzel çalışacak bi 5 yıla tamamlamayı düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek

• Provakasyon bunlar olum. Fake haber. Kolay kolay vazgeçmezler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.