Şimdi Ara

Microsoft, Lumia 950 ve 950 XL'i 'yanlışlıkla' internet mağazasına ekledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vaybe sehven hatalı yükleme yapmışlar. Lütfen kim yaptıysa onun işine son verilsin artık, böylede gevşek çalışılmaz ki.
  • Magaza cozulurse satılır baya nedense hep bi yalnis sızdırıliyor...

• Arkadaşın dediği gibi Project Asteria var bide Windows 10 Mobile Yapı 10166 da olan android apk kurma desteğide mevcut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat uygun olur ise 950 alınacak telefon.... beğendim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koçari

Tırt. Bulaşmayın sakın. Market olmadıktan sonra anlamı yok. Zaten fiyatta yüksek olur.

Tabi metroda giderken oyun oynamak lazım. Instagram da foto beğenmek lazım.

Biri arkadaşa sdk ortamının zor olduğundan bahsetmeli.

Donanım doymazı Android sistemden kat kat iyidir.

Windows'un bölge bazlı özellik açıp kapatması en saçma hareketi.

Ama gidip de sisteme tırt diyemezsin. Hele 8.1 den kat kat daha hızlı 10 a hiç tırt diyemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

quote:

Orijinalden alıntı: eas722

iOS'tan WP'ye geçen biri olarak "Market tırt" diyen teknoloji gurularına malesef katılamayacağım. Windows ekosistemi her işi optimum seviyede yapıyor. Fiyatı 3000'in altında geleceğini sanmıyorum. Telefonunu facebook oyunu için değil de ağırlıklı olarak iş için kullananlar değerlendirebilir.

Microsoft Wm10 cihazları iş telefonu olarak satmaya çalışıyor ama orada da gene uygulama desteğine ihtiyaç var. Sadece office uygulamaları ile iş telefonu olunmuyor maalesef.

Geçen 20 sayfa tarayıp göndereyim dedim. Öncelikle office lens uygulamasının azami 10 sayfa taradığını gordum. Hadi dedim olsun, iki tane 10 sayfalık PDF dosyası hazırlaması 15 dakika olmasına rağmen bitmedi. Bu sırada andoid telefonumda bir tane tarayıcı uygulaması açıp tek bir tane PDF hazırlayıp mail olarak gönderdim. Hala bitmişti işlemler.

Ekonomi verilerini neredeyse sadece Finans uygulamasından takip edebiliyorsun, investing.com gibi ekonomi uygulamalari ya yok ya da çalışmıyor ve uzun süredir güncellenmiyor. Firmalarin kendi traderlarini geçtim, MT4/5 bile markette yok. Özel iş alanlarına yönelik uygulama zenginliği konusunda android bile iOS ile başa çıkamaz. POS cihazı bile oluyor o tiki telefonlar. Continium kesinlikle mobil iş istasyonuna çevirmez bir cihazı. Sadece fantazi ve eğlence. Başka da ise yaramaz. Ekran, klavye/mouse olduktan sonra bir zahmet bilgisayar da olsun.

E şimdi bu telefon mail gönderip word dosyası okuyarak mi iş telefonu olacak? E onu zaten diğerleri yapıyor. Güvenlik elindeki tek kozu, onu da BlackBerry getirecek gibi bakalım.

Yanlış anlaşılmasın, L930 sahibiyim ve WM10 demiyorum ve begeniyorum sistemi. Umarım muvaffak olurlar ama W10 sürümü daha kullanıcı dostu ve eğlenceli olmasına rağmen yeterince yenilik -daha doğrusu oasi gereken gibi çıkıyor gibi görünmüyor.

Uygulama geliştiriciler wp nin sdk sı için bir taraflarını kaldıramıyorlar. Kuruş hesabı yapacak kadar korkak adamlar.

• Çarpılar 699 / 599 € gibi olabilir. (Yurtdışı)

• Lumia 830 kullanıyorum mağazada gereksiz uygulama var ama benim zaten programla işin pek yok ayrıca az ve öz program dersen harika programlar var ve ben öyle yapıyorum. Kamera harika, tasarım mükemmel ses gayet yeterli, navigasyonu offisi on numara. Hal böyle olunca aradığım telefon diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sd kart 2tb ye kadar mı destekliyor yanlış mı anladım

• Xl guzel duruyor ancak keske alt tasarim olarak 1520nin izinden gitseydi.altda oyle kocaman bosluk hic iyi durmuyor.

• Ana ekran veya home ekrani denilen arayüzü değiştirmeden bir naneye derman olamayacak bir telefon. Bu açıdan microsoftu tebrik etmek lazım bunca senedir bu garabet arayüzü düzeltmedikleri icin.

Evde ütümü yapacak olsa bu bile dönüp bakmam bu saçmalığa.

Eski bir win. mobile kullanıcısı.

• Bu büyük şirketlerin yanlışlıkla departmanı var sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,5 aydır Lumia 930 kullannıyorum. Cihaz süper stabil.Kasa da kaliteli ama web tarayıcı berbat, instagram eh işte. Facebook eh işte! Win mobile 10'da güzel şeyler var ama bu Lumia 930 a yetmez. Ayrıca bu yeni modellerin tasarımlar kötü. Çin malı android telefon pazarında yaygın tasarımlı cihazlara benziyor. Lumia 830 veya 930 gibi bişey yapamamaları çok kötü. Sırasıyla ios(5 sene)-android (2 sene) ve 2,5 aylık win mobile kullanıcısı olarak biraz çalışsalar olacak ama nokia olmadan ilerleme olmayacak gibi..

• 650 dolardan satışa çıkmış dışarıda

• emekli öğretmen 1 E kullanıcısına yanıt
    650 dolara satılan iphone 6s burada 3100 tl ise 950XL'yi 3000'in altında beklemek doğru değil.
  • Wp de gelecek göremiyorum.çoğu teknoloji markette yok telefonlar.kullanan fazla insan da yok.üstüne bir de 3000 lira üstü telefon çıkarırsan nasıl olacak bu işler merak ediyorum.

• Mazzho kullanıcısına yanıt
    Iphonuda fazla kullanan insan yok ama paradan dolayı bu durum.
    Wp bir tercihtir ve genellikle yetişkin , oyunla ilgisi olmayan telefonu is maksatlı kullanan kisiler tarafından tercih ediliyor.
    Ayrıca bir ayricaliktir. Milyonlarca kişi android kullanırken farklı bir platformda olmak güzel bir ayricaliktir.
    Oyun konsolları ve pc ile istediğimiz oyunları keyifle evimizde oynuyrken ne diye 5 inçlik bir ekranda gözlerinizi yorarsiniz anlamam. Adı üzerinde telefon.
    Fotoğraf ve video çekmek ikinci bir tercih olabilir ve wp bunu layikiyla karşılıyor zaten.
    Wp markette araya bulamadığım uygulama çok nadir. Caismayan ve virüs dolu uygulamalarla dolu olmasından iyidir.
    Q10 u bekleyelim görelim bakalım neler olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazzho

Wp de gelecek göremiyorum.çoğu teknoloji markette yok telefonlar.kullanan fazla insan da yok.üstüne bir de 3000 lira üstü telefon çıkarırsan nasıl olacak bu işler merak ediyorum.

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmıiş , bu yüzden bende sana eksi verdim

• Aslında ben de lumia 830 u uzun süre almayı düşündüm ancak wp tecrübem ve çevremde wp kullanan kimse olmadığı için vazgeçtim.o günden bugüne birkaç mağazada satılan kısıtlı sayıda lumia modeli de hepten kayboldu.bunlar gerçekler ne kullanan var doğru düzgün ne de niyeti olan.buna alınan arkadaşları da anlamak mümkün değil.akşama kadar burda wp patlayacak uçacak coşacak diyenleri merakla takip edip ona göre wp ye geçmeye niyetlendik. ios ve android cephesinden haberler geliyor yeni model sürüm yazılım vs haberleri wp de bu işler ağır ilerliyor sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.