Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsi manyak bunların kullanıcısına yanıt
    Wp macerasına lumia 620 ile başlayıp 1320 ile devam edip 925 ile noktayı koydum 8.1 ile ümitliydim ancak daha sonra bir cacık olmayacağını anlayıp bu platformdan kurtuldum microsoft nokia isminden tamamen kurtulmak için güncelleme desteğini kesti ben artık iflah olacağını düşünmüyorum bu sistemin.
  • Haklısın hocam. Verilen sözler tutulsa bir nebze kullanıcıların gönlünü kazanırdı Microsoft. 525 aldık mesela daha önce cihaz kaldı öylece. Bir daha tercih eder miyim diye sorarsan ben de hayır derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress'ten bu telefonun bataryasini satin alan var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Aliexpress'ten bu telefonun bataryasini satin alan var mi?

Orayı bilmiyorum ama orijinal batarya istiyorsanız şuradan alabilirsiniz:https://www.muser.com.tr/microsoft-nokia-batarya/BL-L4A
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar da disaridan getiriyor duruma gore,ambalajsiz diyor. 21 liraya bulmustum bu cok pahali.

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Hocam bunlar da disaridan getiriyor duruma gore,ambalajsiz diyor. 21 liraya bulmustum bu cok pahali.

Orası yetkili servis, sahte olacağını sanmıyorum ki telefonuma aldığım kapak orijinaldi. Zaten başka satan yer de yok.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Bizim telefona uyan daha büyük batarya var mı?
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Lumia 550 bataryası uyuyor diye biliyorum. 2200 mAh.

Yetkili servislere değişimde kullanmaları için dağıtılan bataryalar toplu ambalajlarda sunuluyor. Bunlar perakende satış maksatlı olmadığı için her bir bataryaya ayrı ambalaj yapmıyorlar. Batarya sahte değilse böyle bir şeydir diye düşünüyorum.

• Hocam bataryanın adı veya kodunu biliyor musun?

Pardon hocam 550 değil 540 olacaktı. 540 taki bataryanın kodu BV-L4A 2200 mah
    535 teki ise BL-4LA 1905 mah

http://nokiaviews.com/batteries-of-lumia-540-and-lumia-535-are-inter-changeable.html
    Buradaki eleman kendi 540 ını 535 bataryasi ile kullanabildiğini söylülor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 29 Mart 2016; 12:26:19 >

• Cevap için teşekkür ederim hocam bulursam alayım ben bu bataryadan

• Teşekkürler, fiyatlara baktım da en iyisi biz bataryamızın kıymetini bilelim. Fiyatlar 21 dolar civarından başlıyor.

link:http://www.ebay.com/itm/Brand-New-OEM-Nokia-BV-L4A-RM-984-RM-985-Lumia-830-Original-Nokia-Battery-/262004159951?hash=item3d00aa35cf:g:W58AAOSwjVVVzPMf
    21$ fiyat normal geldi bana. Ama orjinal midir, resimler üzerinden yorum yapmak pek mümkün değil.

Alıcı bataryanın şarjının %80 in üzerine çıkmadığını söylemiş, satıcı cevabında ilk şarjı 2 amperlik bir cihazla yapın demiş. Onun dışında alıcının bataryanın performansının eskisinden daha iyi olduğunu yazmış. Zaten başka da bir yorum yok öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 29 Mart 2016; 14:43:53 >
    Sanırım uygulama ile satın almak lazım
    Evet hocam ben Android uygulamasıyla aldım.

İnşallah memnun kalırsınız
    Teşekkürler hocam inşallah :)

• Arkadaşlar merhaba, kendim de L640XL kullanıyorum, az çok wp'yi tanıyorum size L535 hakkında bi sorum olacaktı; büyük amcama hediye olarak almayı düşünüyorum, torunlarının fotoğrafını kaydeder, whatsapp'tan fotoğraf atarlar vs diye düşüncem var. Dokunmatiği vs genel olarak iş görür mü sizce? Gm Android one düşünüyorum aslında ama o kadar para da vermeyeyim diyorum, tavsiyelerinizi almak isterim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arapkahvesi A kullanıcısına yanıt
    Dokunmatiği bazılarının kronik sorunlu bazılarının sorunsuz yani piyango oynamak gibi bir şey. Mümkünse android one ha yok şansınızı denemek isterseniz lumia 535

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.