|
Bildirim
|
Her zamanki beğenilmemelerin ardından gelen xbox açıklamaları.
|
Ne zamandır söylüyoruz Gamepass denilen sistemden kalite oyun çıkmaz, 2A seviyesinde oyuncunun zamanını ve içindeki mikro ödemeleri, sonradan gelecek DLC'leri paralarını yolmaya yarayan bir sistemdir. Yabancılar buraya gelecek oyunların kalitesine mediocre diyor, yani ortalama oyun. Bakın Outer World'ün ek paketleri geldi, oyun Gamepass'te var ama DCL'ler para ile satılıyor vs vs
Fazlasını kesinlikle beklemeyin, Halo en büyük kozlarıydı, olanı gördük. Diğer taraftan neredeyse 7-8 aydır kafamızı, şu stüdyoyu aldık, şu oyuna 500 milyon dolar harcadık, bak 1000 kişi çalıştırıyoruz. God of War ekibinden bilmem kim geldi, Şu, şu stüdyoları köküyle aldık, Allah be 15 stüdyo var heheyt tarzı laflarla kuru gürültü yapan üyeleri defalarca bakın o iş öyle olmaz, bu adamlar oyun yapmayı bilmiyor, bu alan bambaşka bir alan, oyunsuz bu iş olmaz derken akılların sıra bizimle dalga geçenlerin halini de görüyoruz. Bakın forumun bilmem ne bölümlerinde çocukların kurduğu mahalle çetelerine benzer oluşumlarla, bir konuya 1500-1600 mesaj atıp boş hype'lar yapmalarla bir şey elde edemezsiniz. Oyun dünyasında aslolan oyundur, servis değil. Oyunu olmayan platformun servisi olsa ne yazar? Konsol pazarında oyun oynanacak maalesef 2 platform kaldı, Nintendo ve Playstation, maalesef durum böyle. Keşke Microsoft o Amerikan kültürüne ait genlerinden kurtulabilse, o muazzam bütçe ile güzel oyunlar yapsa ama nerde... |
Yok abicim bu adamlardan bi cacık olmaz. Bu saatten sonra bu oyunlar exc. olsa bile kurtarmaz. Artık Xbox almakla parayı çöpe atmak arasında dramatik bir fark yok.
|
Xboxda grafik düşürecek adam gibi oyun olmadığı için normal. |
bu kadarda fanboy olunmaz arkadaş MS çöp işte anla bi tek gamepass var kayda değer başka bir şey yok. ha bi dakka forza vardı değil mi... evet evet forza var bi de. o da pc'ye geliyor zaten xD
|
İyi de arkadaşım haberin konusu Halo'nun grafiklerine gelen tepkiler dolayısıyla MS'in açıklaması. Ne konuşalım istiyorsun. Sen de bal gibi biliyorsun ki grafikler kötü ki MS bunun üzerine açıklama yapmış zaten. Bu arada gönderdiğin videolardan Fable, Hellblade 2, Avowed oyun içi grafik değil. Hadi Hellblade 2 oyun içi olsun. Sen birinci oyunu oynadın mı ? 6-7 lik bir oyundu o. Eğer oynanışı değiştirmez aynısını yaparlarsa büyük hüsran olur o oyun. Tamam Gamepass güzel sistem. Üçüncü parti oyunlar da eklenince işe yarıyor. Ama sadece bunlar yetmiyor işte.. Neyse.. Sana iyi günler.
|
Ben biraz yabancıyım buralara ama sen sanırım ağır Xbox fanısın. Baya poülersin buralarda çünkü ne zaman xbox haberi olsa yorumlarda ya sen varsın ya da senden bahseden biri. Ara ara yorumların denk geliyor okuyorum. Fanboyluk cidden kötü bir şey. Neyin fanboyu olursan ol. Tabi ki herkesin gönülden sevdiği bir şey vardır ve onu savunma ihtiyacı duyar ama ben senin hastalık derecesinde Xbox fanboyu olduğunu düşünüyorum. Ya da narsist biri de olabilirsin günlük hayatta bilemiyorum ama bu alıntıladığım yorumunda bile alttan alttan bakın seri bu kadar satmış bu kadar para kazanmışlar çok iyi işte çok beğeniliyor demek istemişsin. Biri Xbox'a ya da Xboxla ilgili bir şeye laf söylediğinde kendini durduramıyorsun hemen savunma ihtiyacı duyuyorsun. Xbox kendi malın olsa bu kadar savunmazsın eminim. Gecenin bu saatinde niye bunu yazdım bilmiyorum ama sanırım artık ben bile fanboyluğuna karşı sessiz kalamadım.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 24 Temmuz 2020; 14:38:44 > |
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 24 Temmuz 2020; 14:47:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|