Şimdi Ara

Microsoft, GTA'nın ana şirketi Take-Two Interactive'i satın almayı planlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
6.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • worldpartner W kullanıcısına yanıt

    Yanlışın var sony kendi donanımınıda üretip tekelleşti. Ama bilgisayar başka bir olay. Marka marka bilgisayar üretiliyor ama oyun üreticisi tek olacak.


    Playstation'u sadece sony üretip kendine çekmek istiyordu. Ama microsoft herşeyin yapıldığı işletim sisteminde oyun alanında tekel olmaya gidiyor.


    Zaten kaç tane AAA oyun üreten var ki ubi,ea,microsoft.. koca bethesta bile gitti Take-two gidecek. Kaç kaldı geriye sayın işte

  • hiç hoş bir haber değil...

  • bence alması iyi olur..en azından PC sahipleri için..GTA 6 zaten geç çıkacak.. birde 1-2 sene PC için beklemeyelim :)

  • Sony i de aldın rahatlayalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası almalarını istemem sadece microsoft değil başka bir firmanın da almasını istemem. Take Two'nun Rockstar Games'i belli bir zamanda oyun çıkarması için zorlamadığından, onlara gerekli zaman ve bütçeyi sağlamalarından ötürü böyle üst düzey oyunlar oynayabiliyoruz. Açıkçası microsoft alırsa bu kadar rahat bırakacaklarını sanmıyorum. O yüzden umarım alamazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nesilde PS'i bitirmeye kararlılar. Rekabet istemedikleri belli. Microsoft burada çok agresif bir yol izliyor. Önce sudan ucuz Game Pass satmaları, sonra Bethesda gibi bir alım yapılması. Şimdi de Take Two konuşuluyor.


    Biz oyuncular için iyi mi olur yoksa kötü mü olur bilemedim ama Sony ve Playstation markası için kötü olacağı kesin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OROFI kullanıcısına yanıt
    tekellesen microsoft ise yarar, bu adamlar her zaman son kullanici dostu oldular. gamepass olayi bu adamlarin agzina bal caldikca caldi, satislarin hic dusmedigi bir platform dusun. microsoft bunu basardi. 20 gunde bitirecegin oyun icin 300₺ vermeyi mi isterdin, yoksa gamepass ile aylik 30₺'ye zibilyon tane oyun oynamayi mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • minimum 150 milyar doları gözden çıkarırmışlardır.

  • Microsoft oyun Dünyasını batırmak istiyor. Fable, PGR4 yapımcısı gibi batırıp koyarlar. Windows Phone faciası görmeyelim

  • Xbox 2. bile olamaz bunları nesil başlamadan önce düşüneceklerdi. Jenerasyonun ortasında stüdyo almaya çalışmak komik. Yeni nesile hiç hazırlanamamışlar.

    Rakipler bir God of War 5, Breath of the Wild 2 çıkarır ezer geçer.

    GTA kaç yılda yapılıyor? 10 yıl.. Xbox'ın en az 10-15 yıl uğraşması lazım en iyi ihtimalle..

    PS7-PS8'e rakip olmak istiyorlarsa alsınlar

  • Alırlarsa artık PS cephesine karşı time-exclusive olan GTA 6'lar RDR 3'ler filan görürüz. Komple exc yapmazlar zira PS pazarı da büyük ve yabana atılacak gibi değil ve Microsoft çok fazla exc kafasında bir firma değil, yani bu konuda agresif değil. Adamlar parasına bakar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altyazar

    tekellesen microsoft ise yarar, bu adamlar her zaman son kullanici dostu oldular. gamepass olayi bu adamlarin agzina bal caldikca caldi, satislarin hic dusmedigi bir platform dusun. microsoft bunu basardi. 20 gunde bitirecegin oyun icin 300₺ vermeyi mi isterdin, yoksa gamepass ile aylik 30₺'ye zibilyon tane oyun oynamayi mi?

    bir önceki jenerasyonda götü kalkıp xbox one döneminde "online istemiyosanız sizin için bi konsolumuz var, adı xbox 360" deme küstahlığını gösteren, sırf ezik konumuna düştüğü için kullanıcı dostu adımlar atmak zorunda kalan, işler biraz düzeldiğinde de live gold üyeliğin fiyatını iki katına çıkartıp aşırı tepki geldikten sonra geri düşüren bir firmanın tekelleşmesi eminim çok işe yarar. game pass'e yeterince kullanıcı çekip, abonelik ücretini 30 dolara çıkarttığında da görürüm ben sizi. gerçi o da savunulur, sağılmalık inekler bol  





  • Apple_M1 kullanıcısına yanıt
    neden böyle bir şey yapsın ki ? rockstar oyunları tüm platformlarda deli gibi satıyor, her platformdan kar almak varken neden kendisini kısıtlasın ? sırf sahibi kendisi diye böyle hamleler yapmak öyle kolay değil, bunlar koskoca şirketler.

  • Lütfen gerçekleşsin bu :(

  • TakeTwo için 18 Milyar dolar yeterliyse Sony bile almaya kalkar, her bir oyunu yıllarca satıyor yıllarca para kazandırıyor. Eğer iş sadece 18 Milyar dolar ise T2 MS a geçti sayalım.

  • MS'e asla yaramayacak bir firma.. 10 senede bir RDR,GTA yapıyor adamlar.


    Microsoft'a daha Ubisoft, EA tarzı hızlı tüketim oyunları sunan firmalar lazım.


    Ee tabi Microsoft'tan bahsediyoruz boru değil alır mı? Çok rahat alır :)

  • GTA 6 Xbox Exclusive olursa Xbox konsol satış patlaması olur. Öyle böyle değil, inanılmaz bir getirisi olur Microsoft'a.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alamazlar alsalar bile o kadar para verdiğin şirketin sahipleri gider başka firma kurar yine aynı başarıyı gösterir o oyunları yapanlar çalışanlar ama fikri ortaya atan başlar. yada fikirlerine güvendikleri kişileri stüdyonun başına getiriyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rockstar mabadını satar gta yı satmaz ??

  • mirko-soft artık nereyi kar hayaliyle satın alıp batıracağını şaşırdı . dağıtır kendi yazılımcılarını getirir allah bilir . şirketin sattığı tek oyun zaten milyar dolarlık profit demek . bir hayalperest in anıları daha . bu kadar şirketle uğraşacağına kendi oyunlarını sattıran stüdyolarını geliştirsin . yazık milyar dolar ne demek ya . iyice kendi dijital hegemonyasında kapitalist hale döndürmeye çalışıyor dünyayı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 7 Eylül 2021; 21:25:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.